Evo pa še jaz povem mojo zgodbo, prejšni teden pred Lidlom - Maribor Tezno.
Ob vstopu v trgovino ga kruznejo mimo v Audi A4 B5 4je čokoladni. Parkirajo nekje zadaj itd.. Potem pa pridem ven iz trgovine, grem do avta pa naenkrat skoči tip pred mano od nevem kod z listom in se dela gluhega. Jaz kao, da nimam dnarja naj se umakne. On se dela gluhega. Potem vidi, da imam polne roke, se mi umakne ono "oprostite, kar spravite najprej vrečke v avto". Dam vse v avto, se hočem obrnit pa še kr teži tip. No potem vzamem list v roke, ga berem, da zbirajo neke prispevke za gluhe in nevem kaj še vse. Prispevki vsi nad 10eur pa tam do 20eur.
Se nardim norega (saj itak enga eura pa ne bom pogrešal)

se podpišem z tremi črtami, dopišem poštno št in kraj (kot pač imajo navedeno) potem pa pod višino prispevkam dam 1 eur

.. začnem iskat po denarnici najmanjše kovance nakar začne tip spuščat neke zvoke (na prvi pogled se je zdelo, da zvoki veselja, da spet nekdo daruje) potem pa mi nastavi roko, vsipam one rjave na roko pa se začne dret, pa kimat z glavo, da ne, da je premalo. Ga gledam WTF, on pa meni list nazaj, češ napisal si 10 eur (nalašč sem zraven višine donacije potegnil črto, kr dolgo, 1---) no potem mi je blo vse jasno, da uporabljajo flumastre, ki se dajo brisat. Ko sem začel glasneje govorit in naj mi vrne denar, če je fukjen, je spakiral.
Ma škoda, da nisem imel takrat v glavi druge ideje. No naslednjič se podpišem, dodam poštno številko, za kraj izpolnim Policija, višina donacije pa 113. Še preden bo prebral bom pa že imel na telefonu vtipkano cifro, pa da ga vidim

(bom štopal kolk časa je potrebno nekomu, da s*****)