5cho je napisal/-a:Pozdravljeni
potujem na izlet v BiH in me zanima kje se bolj splača kupiti marke, ali v Slo ali v BiH.
Ali se bolj splača plačevati kar v EUR?
Hvala za vaše odgovore.
lp
Matej
Bucko99 je napisal/-a:Malce obujam temo... torej letos greva na roadtrip prek obosne do Črne gore, pa me zanima kako je s plačevanjem v Bosni i? Je še vedno aktualno kupit marke, ko prideš čez obrežje ? V Črni gori pa vidim da imajo evrotako da tam bo OK.
Hvala,
LP BB
maniaxxx je napisal/-a:Bucko99 je napisal/-a:Malce obujam temo... torej letos greva na roadtrip prek obosne do Črne gore, pa me zanima kako je s plačevanjem v Bosni i? Je še vedno aktualno kupit marke, ko prideš čez obrežje ? V Črni gori pa vidim da imajo evrotako da tam bo OK.
Hvala,
LP BB
Srečno pot, ne bo ti žal, jaz sem lani šel sicer obratno pot in je zakon
Tam se le sodabikarbone naješ! Pravo meso boš jedel v petki ali pa še bolje v čevapdžinici Internacional ki se nahaja nad sladkim čošem malo naprej od Ali begove džamije oz k ona voda teče.Gyga je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Bucko99 je napisal/-a:Malce obujam temo... torej letos greva na roadtrip prek obosne do Črne gore, pa me zanima kako je s plačevanjem v Bosni i? Je še vedno aktualno kupit marke, ko prideš čez obrežje ? V Črni gori pa vidim da imajo evrotako da tam bo OK.
Hvala,
LP BB
Srečno pot, ne bo ti žal, jaz sem lani šel sicer obratno pot in je zakon
2x
Dobri ljudje, solidne ceste, poceni bivanje (za 'evropske' plače), samo policajev se je treba pazit.
Če pa vas že dobijo, se ne prestrašit začetnih lekcij. Jaz sem bil na koncu vedno lažji za <20eur. Včasih se zadovoljijo tudi z 10 KM.
Marke pa le tu nabavi (vsaj en del), ker boš olajšan preračunavanj in občutka nategnjenosti.
Pa srečno pot vsem.
P.S. Če se kdo znajde v Sarajevu, naj ne pozabi na čevabđinici Željo oz. Željo 2.
Gyga je napisal/-a:
Dobri ljudje, solidne ceste, poceni bivanje (za 'evropske' plače), samo policajev se je treba pazit.
Če pa vas že dobijo, se ne prestrašit začetnih lekcij. Jaz sem bil na koncu vedno lažji za <20eur. Včasih se zadovoljijo tudi z 10 KM.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov