DePalmo je napisal/-a:Zakaj pa ne naročiš preko neta? Pri nas boš itak plačal vsaj 2x toliko za isti kabel.
DePalmo je napisal/-a:Par mescov??Ti že nočejo posla.
Res je, iz HK traja okoli 14 dni (včasih več, manj kot 11 ne), iz nemčije pa čakam da vidim če pride do petka (naročeno v ponedeljek). Lahko pa kontaktiraš kakega na ebayu ki je iz evrope če je možnost kake hitrejše pošiljke, pač boš več plačal za poštnino.
Sicer pa, a niso univerzalni ravno to? Pač vzameš en komplet z večimi priključki in eden bi že moral pasat. Od sestre fant ima en univerzalni polnilec in lahko gor obesim od telefona, tablice do laptopa.
sparky je napisal/-a:Jaz sem dalj časa nazaj v lidlu za 5€ dobil tako zadevico z usb vhodom, ki jo priklopiš v cigaretni vžigalnik. Imam pa tudi sam Prestigio tablico, katero vklopim v računalnik preko usbja in se polni, tukaj je zadeva ista le, da jo vklopim v avto polnilec pa se polni. Ta avtopolnilec z usb uporabljam tudi za telefon, ker uporabljam navigacijo na telefonu in Gps baterijo sprazni kar hitro, original polnilec pa je stal 18€ za Samsung tako, da je kar v redu rešitev.
Govorim o teli zadevi
INFINITI je napisal/-a:Malo kompliciraš, lahko vzameš tole:
http://izdelki.kuponko.si/do-52-popust- ... vkljucena/
xsara je napisal/-a:tudi jaz imam podoben polnilec za vžigalnik im mi androidni telefon polni preko mirco usb vhoda, tablice pa ne, ne vem v čem je fora......aja tablica pa je model
Prestigio PMP5880D
IcEm4n je napisal/-a:Kaj pa če mal pogledaš po pretvornikih, ki ima na eni strani hišno vtičnico, na drugi strani pa "kao" avtopolnilec? Kaj takega bi verjetno dobil v Delkotu (v kleti Emporiuma).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov