Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Proti-vlomna vrata...

Napisal/-a adis Sr dec 14, 2011 1:06 am

nevermind je napisal/-a:
adis je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Mi imamo tudi VAL in smo izredno zadovoljni - tako z produktom kot tudi storitvijo pooblaščencev.

dobil ceno cca. 1080 eur, kar se mi zopet ne zdi tako veliko...

Dobro sem predvidel :) ...kar po njih!

uredim še detalje glede papirjev-lastništvo novega stanovanja nato pa gas po vratih..hvala za info.

hippo
Poznavalec foruma

Re: Protivlomna vrata...

Napisal/-a hippo Sr dec 14, 2011 7:43 am

Meni jih je vgradil VAL, pa sem bil zelo NEzadovoljen.
Na ene štirih mestih so steno odbil, prag slabo in površno zmontirali pa še kaj se je našlo, ker je bilo že nekaj let nazaj in se ne spomnim več vsega.
Seveda sem jim moral ene trikrat pisat in pošiljat slike, da so reagiral. Oni bi kar tako pustili. Halo?! Če že plačaš 1k eur in več, ma da naredijo tako kot se zagre.
Uglavnem, montaža ni bila korektno izvedena in tudi v anketi po montaži sem jim napisal, da nisem zadovoljen. Oni pa pošiljajo v reklami kao vsi zadovoljni, vse ok. Ja, malo morgen.
Očetu je delal Vovk, pa je naredil dosti boljše in lepše.
Tako da raje dam mal več ali pa isti denar drugemu, pa imam lepše narejeno pa še vse živce na mestu.

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Sr dec 14, 2011 7:51 am

Pred 2 letoma sem kupil vrata VAL, in sem zadovoljen z njimi. Skoraj ne slišim sosedov, ne voham njihovih kosil, še trkanja skoraj nisem slišal ker mi nekaj časa zvonec ni delal.
Meni so nad vrati, kjer je bilo predvideno steklo, realizirana pa 3mm debela limana plošča vgradili mrežo, jo zvarili na okvir, izolirali z tervolom in pokrili z opažem. Moram rečt, da je ekipa, ki mi je to delala naredila res lepo. Nisem imel pritožb čez njihovo delo. Je pa res da je odvisno na kakšen par naletiš.
Dobil sem pa v štartu 5 ključev.

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne dec 18, 2011 11:57 pm

adis najprej pokličeš Val se dogovoriš za ogled, nardijo izmere, plačaš predračun pol se pa čaka kak mesec mogoče prej .. vrata monterajo v 4 urah
to je to DEBO

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po dec 19, 2011 8:11 am

dj_em je napisal/-a:adis najprej pokličeš Val se dogovoriš za ogled, nardijo izmere, plačaš predračun pol se pa čaka kak mesec mogoče prej .. vrata monterajo v 4 urah
to je to DEBO

:lol: DEBO

bo stekla akcija :-P sej veš kangoo pa te fore :D

ales renault
Nov uporabnik

Napisal/-a ales renault Po jul 09, 2012 8:09 pm

Priporočam protivlomna vrata Vlom. Zelo zadovoljen z njimi,...

ales renault
Nov uporabnik

Napisal/-a ales renault Če jul 12, 2012 6:18 pm

Če kupujete protivlomna vrata se malo okrog pozanimajte glede cene,ponudbe in servisov. Iskali smo vrata res zelo dolgo in sedaj ko jih imamo smo z njimi zadovoljni. Kupili od podjetja Vlom pred dvemi tedni. Naredili so nam izmero, naslednji dan dobili predračun (950 evrov) in v 4 dneh smo imeli nova vrata.Pohvalil bi celotno podjetje in jih priporočam tudim ostalim.

Znida
Nov uporabnik

Napisal/-a Znida Po feb 25, 2013 12:12 pm

Zadnjič spremenil Znida, dne To maj 19, 2015 8:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po feb 25, 2013 4:15 pm

Znida je napisal/-a:Priporočam protivlomna vrata K-Haus.

kot bi bral "reklamo", svoj podpis pod nujno uredi, sicer dobiš karto za terme banovci.

meganer
Uporabnik

Napisal/-a meganer So mar 02, 2013 7:22 pm

Sam delam pri firmi ki je tudi tukaj omenjena, in vam povem da so velike razlike od vrat do vrat. nekateri sploh NIMAJO ustreznih certifikatov!!!! prodajajo iverko za masivo!!!!! nekateri imajo iveral zaklučke, eni furnir lakiran ter masivni prag, drugi dajo iverko z ABS za prag k vemo koliko je tukaj ura! sam nebi okleval tuki kaj bi vzel. še raj bi pa dal par sto evrov več pa bi vzel 4 varnostni razred z certifikatom ali pa vsaj 3. Že sami zaključki in preg je firnir proti iveralu bistvena razlika-no vsaj zame. dugač pa sam bejšte od kitajcev

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare So mar 02, 2013 8:52 pm

Meni jih je naredil Vlom in sem z vsem zadovoljen.
lp.

Nor na bmw
Nov uporabnik

Napisal/-a Nor na bmw Ne sep 29, 2013 9:13 pm

kaj je z vami a avto tudi kupite ker ga tolk oglašujejo in vam za povrh dajo še kolo za par eur. ali kupite tistega ki vam je všeč in ne nasedate marketingu. Mislim da je najpomembnejše da se odločite po svojem okusu.Dobr je kaj prebrati in poiskati .Jaz sem zamejal vrata pred kratkim in da vam povem Italijani imajo samo design pa še to so pri vratih cisto mimo usekal. očitno je za nas vse dobro sami takih baje ne marajo . Pravijo da se dobre stvari prodajajo same.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov