A kdo slučajno ve kje bi dobil rezervne dele za kombinirko Mio Standard? V sloveniji se mi zdi da je misija nemogoče to dobit. Rabil bi pa zobnik, ki pride v jermenici za podajalnik debelinke (jermenica je v bistvu reduktor, ki tudi spremeni smer). Če ni druge bomo pa pač novega naredili.
Kolikor vidim, je to verižnik in ne jermenica. In če vprašaš mene, bi verjetno bilo najhitreje (in morda tudi najceneje) verižnik izdelati novega. Poznate kakšnega strugarja blizu vas?
Je pa res, da ne vidim točno kako naj bi ta celota izgledala. Je tisti "vijak" zraven bil del tega verižnika?
Moj nasvet je še vedno enak. Vzami ta verižnik in pojdi do kakšnega lokalnega mojstra. Ena možnost je na primer, da se kupi nov jeklen verižnik in se nanj privari podaljšek, katerega se nato postruši in pofreza na želeno obliko. Izvedljivo vsekako je, zvar bi moral držat če je prav narejen, vprašanje pa je le cena, ki pa ob "neuradnem" naročilu pri mojstru ne bi smela bit previsoka, ker je dela (če verižnik kupiš (pri npr. Tehimpex-u, Intercom-u ipd.) sam) za pol ure (po moji oceni). Verižnki so pa tudi poceni (~5€ pomojem).