Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

GrEgEcN95
Novinec

Športna kamera

Napisal/-a GrEgEcN95 So feb 28, 2015 3:23 pm

Pozdravljeni.

Opazil sem, da vas je na tem forumu kar precej dobrih na področju tehnologije zato se bom kar tukaj obrnil na tiste, ki imate o tej stvari več znanja kot ga imam sam.
Torej da preidem k stvari. Precej se ukvarjam z različnimi športi ( cestno kolesarstvo, pohodništvo, veslanje, fat bike, plezanje itd...) zato bi rad kupil športno kamero.
Moja prvotna izbira je bila Garminova VIRB Elite kamera, ker je kompaktibilna z mojo Fenix uro. Potem sem pa začel malo brat teste in naj nebi bila tako dobra, kot Garmin pravi.
Nato sem prišel na končne 4 kamere, ki bi naj bile med "boljšimi"
- GoPro Hero 4 - ( daleč najbolj skomercializirana, tudi tako dobra? Najdražja, ampak med drugim tudi najbolj kompaktibilna in največ je delov zanjo.)
- Sony HDR - AS100 ( njena prednost je cena in dodatni zapestni ekran, ima tudi najboljše snemanje v slabših vremenskih pogojih)
- Rollei Bullet 5S Outdoor ( 200€ cenejša kot GoPro Hero 4, na nekaterih testih boljša kot Hero 3 a slabša od Hero 4 )
- GoPro Hero 3 ( predhodnica Hero 4, 150€ cenejša od novega modela, menda tudi med najboljšimi )
- ali morda vseeno Garmin VIRB?
- katera druga, ki je nisem zasledil in omenil?

Hvala za odgovore.
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Scorp84
Stalni uporabnik

Re: Športna kamera

Napisal/-a Scorp84 So feb 28, 2015 3:47 pm

Z gopro ne bos zgresil. Uglavnem si ze sam sebi odgovoril, sploh ce finance niso problem.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov