scott je napisal/-a:še jaz pristavim lonček,,,,imam T2 paket z njihovo opremo ,,zakupljen internet 100/ 10 ,,vendar mi po wi-fi vleče največ tam okoli 48 ,
nikoli v pol leta kar imam njihov paket ni preseglo 50 MBps ,,upload pa je vedno tam okoli 9 ,,včasih tudi preseže 12,,,, zanima me samo če je normalno ,da ne dosežeš niti polovice plačane hitrosti ,,na T2 so pojasnili da se preko wi-fi pač izgubi toliko hitrosti,,čeprav sem od ruterja oddaljen največ 5 m
EX-B je napisal/-a:darkside je napisal/-a:"samo" 54MB/s. Večina jih je daleč od te hitrosti
54Mb/s. Ne MB/s. Zelo velika razlika..54Mbps je priblizno 5MB/s prenosa, pa se to je bolj teorija pri wifi-ju..
mrtwelvetrees je napisal/-a:kupi router preko inetrnetne trgovine, in če ti ni ok, ga lahko vrneš, mislim da v roku 45 dni....
Scorp84 je napisal/-a: Pa linksys wrt160nl tudi ne priporocam, ki se ga dobi ugodno, ima pa odlicen domet. Je pa slabost, da je pac na trenutkne nestabilna povezava.
Na sploh linksys ima dobre routerje, sam softwer jih j**e.
igork je napisal/-a:Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z WLAN ojačevalcem, s katerim si lahko povečaš domet brezžičnega signala. Nekaj takega so prodajali tudi v Hofru, škatla ki jo enostavno vtakneš v vtičnico, nekaj poinštaliraš in naj bi delovalo,... Pozna kdo?
RedBull™ je napisal/-a:Zanima me, kateri brezžični router priporočate za domačo uporabo? Sem nezahteven uporabnik, pomembno mi je to, da je zadeva stabilna, da ne prekinja linije, ter da ima dober brezžičen domet.
siegeengine je napisal/-a:tudi sam uporabljam linksys wrt54Gl, dela na optiki 10/10 brez problema, dobil sem ga na bolhi za 20€. priporočam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov