dobek je napisal/-a:jaz imam tocno ta model, kupil tudi tam, pa se 90% popusta se mi je usralo potegnit, tako da me je cele 25€ stal![]()
mam ga enga pol leta, pa zelo zadovoljen
primozek68 je napisal/-a:Moj pralni stroj tudi odlično dela. Včasih malo zacvili,pa mu dam ene 150-200€,pol pa spet dela ene 3 mesece. Če pa bolj zaropota,ga je treba pa malo naklepat,pa je spet tih ene 2 meseca. Ima predpranje,pranje,premetavanje v sušilc in skladanje v omaro. Namesto Calgona mu dodajam Bajadere,namesto mehčalca pa deci cvička. Tko
yashica je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Moj pralni stroj tudi odlično dela. Včasih malo zacvili,pa mu dam ene 150-200€,pol pa spet dela ene 3 mesece. Če pa bolj zaropota,ga je treba pa malo naklepat,pa je spet tih ene 2 meseca. Ima predpranje,pranje,premetavanje v sušilc in skladanje v omaro. Namesto Calgona mu dodajam Bajadere,namesto mehčalca pa deci cvička. Tko
Model je pa primozek, kajne?!
primozek68 je napisal/-a:Moj pralni stroj tudi odlično dela. Včasih malo zacvili,pa mu dam ene 150-200€,pol pa spet dela ene 3 mesece. Če pa bolj zaropota,ga je treba pa malo naklepat,pa je spet tih ene 2 meseca. Ima predpranje,pranje,premetavanje v sušilc in skladanje v omaro. Namesto Calgona mu dodajam Bajadere,namesto mehčalca pa deci cvička. Tko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov