radar je napisal/-a:Pozdravljen,
tole kar ti je ivan pokazal je samo barva svetlobe in ne sama svetilnost luči.
Ali bi imel ti to luč na stropu (npr. kot plafonjero) ali visečo nad mizo? Pri nakupu led žarnic je pomeben podatek tudi kot svetilnosti..
lp
RedBull™ je napisal/-a:Najbolj me skrbi to, da bi v luči crknila kakšna ledica in bi moral potem kompletno luč vržti iz smeti.... zato pa sprašujem, če je možno menjati potem posamezno led luč v njej (kar pa verjetno iz linka oz. oglasa ni moč ugotoviti)
lisko je napisal/-a:
Tole ne drži čisto oz. velja nekak za usmerjen snop svetlobe. Sam imam v dnevni 60 W LED (6x10W) in niti približno ni kot 300W žarnica V kuhni pa imam 25W LED (ter pod pultom 8W LED) . Za pravo svetlobo je le potrebna tudi prava moč
Nikola_Tesla je napisal/-a:V starejšem priročniku (s časa juge) sem zasledil da če navadne žarnice menjaš s FLUO cevmi moraš podvojiti lumne da dosežeš primerljive razmere.
Led lučke lahko enačimo s FLUO cevmi oz varčnimi.
Tako da 2x več lumnov varčne je približno enako lumnom navadne...
Lp.
Nikola_Tesla je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:Najbolj me skrbi to, da bi v luči crknila kakšna ledica in bi moral potem kompletno luč vržti iz smeti.... zato pa sprašujem, če je možno menjati potem posamezno led luč v njej (kar pa verjetno iz linka oz. oglasa ni moč ugotoviti)
Se dobijo posamezne ledice in si poservisiraš luč.
Lp.
abbe je napisal/-a:Nikola_Tesla je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:Najbolj me skrbi to, da bi v luči crknila kakšna ledica in bi moral potem kompletno luč vržti iz smeti.... zato pa sprašujem, če je možno menjati potem posamezno led luč v njej (kar pa verjetno iz linka oz. oglasa ni moč ugotoviti)
Se dobijo posamezne ledice in si poservisiraš luč.
Lp.
bi te res rad vidu kako boš ti to poservisiral al pa kdor kol od vs...k je led ulita skupaj z pleksijem v luč...
konckonceu pa led diode niti ne crkujeju če že kj crkuje so to trafoti/štarterji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 111 gostov