HORSE je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:katy je napisal/-a:a ja tebe majo pa za dvornega norčka
hm... HORSE
Mogoče je pa pač dobila takšen utis, ko je prebrala to temo... Sorry, sej sm tut jst tuki še čist frišn, sam se mi zdi, da si ful pregrobo odreagiral, predvsem pa se mi zdi, da bi mogel bit z začetnikom, sploh pa z dekletom bolj "nežen"...
No, nič osebnega, nikogar nisem hotel užalit oz. sprovocirat, samo Katy se mi je zasmilila, ker se mi zdi njeno uprašanje precej nedolžno.
Podobno kot če bi mene vprašali, če imam avto al kočijo... Bi vzel to kot štos. Razumem, da ti kri zavre, če te nonstop provocirajo, samo se tudi to da. Na avtoakustika.com sem imel v podpisu mejhno slikco od domenčine strani "tip dneva", kjer je vsak dan bil drug, pač pomanjkljivo oblečen tip. Takrat so me razglasil za gay-a, kar sem vzel kot šalo, samo sedaj je tega že eno leto, pa se še vedno najde kdo, ki me provocira. Čeprav je šlo najprej za nedolžno šalo. No, v takšnem primeru nebi pisal tega posta, samo se mi pa zdi, da Katy vseeno ni nič slabega mislila...
Konj, pa še peder...Beda. Jst ne pridem več sm gor. K tle gor me je strah...

Še hugotu zaželim vse naj za dan norcev.

in...
CIAO!