Mica je napisal/-a:a se še da s kake strani pošiljati mesiđe na mobilnike??? (sms-e)
BaSe ® je napisal/-a:idi na domačo stran 2 gimnazije Mb, pa maš tam pod zaba se mi zdi, prav nastaviš uro, kdaj hočeš da tota oseba dobi SMSnaslov ne vem druga.org nekaj takega...
lisko1 je napisal/-a:BaSe ® je napisal/-a:idi na domačo stran 2 gimnazije Mb, pa maš tam pod zaba se mi zdi, prav nastaviš uro, kdaj hočeš da tota oseba dobi SMSnaslov ne vem druga.org nekaj takega...
S s trani od druge ne gre pošiljat..... če pa že gre pa včasih pride sms takoj...... včasih po parih urah........ včasih pa nikoli ali pa čez par tednov (ja se je že tud dogajal)
Najbolše je da greš na www.pinkponk.com pa klikneš tam na web poštarja pa ti zahteva da upišeš svojo cifro. To upišeš pa ti pošlje geslo ki ga pol utipkaš in prideš na server........ pol se bote pa že znajdl :P
Dela pa 1000%
CockroaC je napisal/-a:lisko1 je napisal/-a:BaSe ® je napisal/-a:idi na domačo stran 2 gimnazije Mb, pa maš tam pod zaba se mi zdi, prav nastaviš uro, kdaj hočeš da tota oseba dobi SMSnaslov ne vem druga.org nekaj takega...
S s trani od druge ne gre pošiljat..... če pa že gre pa včasih pride sms takoj...... včasih po parih urah........ včasih pa nikoli ali pa čez par tednov (ja se je že tud dogajal)
Najbolše je da greš na www.pinkponk.com pa klikneš tam na web poštarja pa ti zahteva da upišeš svojo cifro. To upišeš pa ti pošlje geslo ki ga pol utipkaš in prideš na server........ pol se bote pa že znajdl :P
Dela pa 1000%
Ja samo če se ne motim je storitev plačljiva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov