Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

1. maj

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 1:37 pm

mene pa nasplošno zanima kje se kaj dogaja za prvi maj in kam sploh greste :P
lp tigrica :twisted:

da vidim če se mi splača kam drugam pridet kot pa it v šibenik :lol:

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Če apr 29, 2004 1:52 pm

Pa ,ki si glih Šibenik najdla razn ,če maš kake sorodnike al pa prijatelje doli....ker men osebno ješibenik eno najgrših in brezveznih mest v dalmaciji!!! :roll:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 1:55 pm

kobreti je napisal/-a:Pa ,ki si glih Šibenik najdla razn ,če maš kake sorodnike al pa prijatelje doli....ker men osebno ješibenik eno najgrših in brezveznih mest v dalmaciji!!! :roll:

ni točno šibenik ampak vodice oziroma če sem še bolj natančna tribun imajo pa starši apartma dol
lp tigirca

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če apr 29, 2004 1:59 pm

jest grem na trško goro :D

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 2:50 pm

jst grem pa na rožđnik po vsej verjetnosti, pa u lublani bo full dogajal, ob vstopu v eu.baje

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Če apr 29, 2004 2:54 pm

ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dnevi :oops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če apr 29, 2004 2:57 pm

Suljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dnevi :oops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP

Sozalje...

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Če apr 29, 2004 3:00 pm

Hvala...
LP

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 3:07 pm

Suljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dnevi :oops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP
sožalje tud z moje strani, to se pač dogaja, Sm mel obdobje, k so mi kr usi po vrsti umiral. Tko pač je, tko da ne se preveč sekirat, sej to je del življenja.Ti je žal pa vse, sam nej ti ne vzame vole. Pa raj ko bo cajt za to nared še kašga malga Suljota :!:das bo svet lepši.

P še enkrat moje sožalje. :!:
Zadnjič spremenil daewoo_rugby, dne Če apr 29, 2004 3:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če apr 29, 2004 3:08 pm

Tigroca Vodice so fajn sem bil alni doli ker ma prijatl restavracijo v najemu doli in stanovanje in je polno mariborčanov doli...so kr pestre ja vodice hehe!!! :wink:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 3:09 pm

MaKo je napisal/-a:
LP

Sozalje...

iskreno sožalje
lp tigirca

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Če apr 29, 2004 3:11 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
LP
sožalje tud z moje strani, to se pač dogaja, Sm mel obdobje, k so mi kr usi po vrsti umiral. Tko pač je, tko da ne se preveč sekirat, sej :!:

Sej vem, sej nekak sm se sprijaznu s tem , k tut mi smo mel tako obdobje. Sam jebat ga, tko pač je, živlenje gre naprej nimaš tuki kej.
LP

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če apr 29, 2004 3:11 pm

tigrica je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:
LP

Sozalje...

iskreno sožalje
lp tigirca

Tud moje iskreno sožalje :cry: :oops:

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Če apr 29, 2004 3:12 pm

Drgač pa se usem zahvaljujem za sožalja, sam moj namen sploh ni biu to da bi se vm vm smilu al pa kej, ampak pač samo povedat, kaj si mislm o 1. maju :oops: Mi pa to full velik pomen, če ti nekdo izreče sožalje, pa tut če ga ne poznaš...
LP

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če apr 29, 2004 3:14 pm

Suljo je napisal/-a:Drgač pa se usem zahvaljujem za sožalja, sam moj namen sploh ni biu to da bi se vm vm smilu al pa kej, ampak pač samo povedat, kaj si mislm o 1. maju :oops: Mi pa to full velik pomen, če ti nekdo izreče sožalje, pa tut če ga ne poznaš...
LP

Ja no saj meni ta dva dneva tudi nic posebnega. Petek kot petek in sobota kot sobota 8)

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 3:21 pm

kobreti je napisal/-a:Tigroca Vodice so fajn sem bil alni doli ker ma prijatl restavracijo v najemu doli in stanovanje in je polno mariborčanov doli...so kr pestre ja vodice hehe!!! :wink:

jap poznamkar neki folka že tam dol
lp tigrica

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Če apr 29, 2004 3:27 pm

Jaz pa moja družba pa gremo že jutri po vsej verjetnosti v Slovensko bistrico na Slika

Še kdo gre tja slučajno? več info na: http://www.born-to-be-wild.com

LP Boych, pa lepo praznujte :lol: :pij:

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa Če apr 29, 2004 6:18 pm

jst bom pa šel kam s punco verjetn mal po mestu pa mogoče bom počaku tok da bom vidu ognjemet k bo baje ob polnoči na ljubljanskem gradu

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov