lp tigrica

da vidim če se mi splača kam drugam pridet kot pa it v šibenik

Suljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dneviops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP
sožalje tud z moje strani, to se pač dogaja, Sm mel obdobje, k so mi kr usi po vrsti umiral. Tko pač je, tko da ne se preveč sekirat, sej to je del življenja.Ti je žal pa vse, sam nej ti ne vzame vole. Pa raj ko bo cajt za to nared še kašga malga SuljotaSuljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dneviops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP
MaKo je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dneviops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP
Sozalje...
daewoo_rugby je napisal/-a:sožalje tud z moje strani, to se pač dogaja, Sm mel obdobje, k so mi kr usi po vrsti umiral. Tko pač je, tko da ne se preveč sekirat, sejSuljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dneviops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP
tigrica je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:ja na kongrescu bojo baje pizdarije, u zvezi z vstopom v EU pa govori Drnovška, pa nevem kerga kurca palca tut. Uglavnem jst sm hotu povedat, da men 1. maj prou en k*** pomen, tko kokr ostali dneviops: Drgač mamo pa jutr pogreb, mi je babica umrla, tko da mi še bl dol visi za to
LP
Sozalje...
iskreno sožalje
lp tigirca
Suljo je napisal/-a:Drgač pa se usem zahvaljujem za sožalja, sam moj namen sploh ni biu to da bi se vm vm smilu al pa kej, ampak pač samo povedat, kaj si mislm o 1. majuops: Mi pa to full velik pomen, če ti nekdo izreče sožalje, pa tut če ga ne poznaš...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov