Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Video Editor

Napisal/-a Shatzy So maj 01, 2004 4:37 pm

OK. Za predstavitev klasa na maturancu morm narest video. Video je posnet, mam za kkšno uro materiala, narest morm 2-minutn spot. Rab program, k mi bo omogoču tole:
- dodajanje muske
- čimveče efektov (d se clip vrti v rikverc, da freezne za par sekund, da lahko vstavm sliko)

Ker program nej uporabm, trenutno mam Uled Video Stuido 7, pa mi je prbou d nimam dost rama...sj vem d je 256 za vilme monterat mal, sam useen no...pomoje bi mogl bit dost, sploh ker sm monteru en 15 sekund doug clip, dodou sm en komad spodi, pa en tekst? :shock:

Movie Maker 2 od M$ se mi sesuje usakič k hočem dodat efekt al pa tranzicijo...

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] So maj 01, 2004 5:25 pm

kaj pa da probaš video vegas 4.0 al pa adobe premiere ?

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Ne maj 02, 2004 11:36 am

Adobe preimere za timeline editing, pol pa sound forge za muziko ztihtat, pa lahko še par picture editing oz creating programckov uporabis. Poleg tega pa ima ze preimere ogromno pluginov na voljo.

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Ne maj 02, 2004 11:38 am

Aja pa ne celga filma na enkrat urejat, razrež na več 20 s komadov pa pol usazga posebi urediš pa pol skupi zlimaš če se ti zdi da je računalo preslabo. Jaz na mojem TP 1,3 GHz 256 Mb rama čisto lepo shajam.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Ne maj 02, 2004 11:41 am

Hm...sj komp je kr ornk stroj...2,4 ghz P4, grafulja je ati 9000 pro. rama je sicer sam 256...pa še zmer mi mele ko da bi delu nevemkakšne projekte...mam 20 clipov dolgih po ne vem, 2 sekunde, pa prehode med usemi...pa nobene muske zravn, pa mi na predogledu slpoh ne odšpila filma do konca, ker umes zašteka :|...aja, zdej to delam z Movie Makerjom 2...

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Ne maj 02, 2004 7:21 pm

Uporabi bittorrent, pejdi na www.suprnova.org zdounloadi si adobe preimere, ko boš pregledoval kaj si naredil, prvo celo zadevo zrendiraj, naj ti jo ne rendira sproti. Poleg tega pa lahko windowsom povečaš swap file( Start --> Control Panel --> System ---> Advanced ---> Performace settings ---> Advanced ---> Virtual Memory change in si naštimaj tam 1024 -2048 Mb(Če seveda imaš dovolj diska)).

Lp Maverick

P.S: Mogoče lahko kakšen Registry cleaner pomaga in pa defragmentaacija diska.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost