Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če maj 13, 2004 11:35 am

Spasky je napisal/-a:heeh sm pa razmišlju o TUJSKI LEGIJI!! če te je že to razmišljal to so amriški plačance kekc en oni so zalivsko vojno končal :Ppozanimi se pa govor!

Vem,da je že pozna ura ,sam tole pa ne štekam čist! :?[/quote]
tujska legija ni glih to veš... je šel znanec notri (imel to čast ta je šel lahko že preden je bil 18 za en mesec notri in potem ko je bil star 18 za stalno notri) in je po 1 letu spizdil vn... (pa ni glih baš veliko američanov notri... pravzaprav skor noben razen mogoče kaki inštruktor...)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če maj 13, 2004 11:52 am

Mare9mm je napisal/-a:Hehehehe, a pol nas je neki buldogov tle... Klasika Enotno!...Za koga? Za Slovenijo!!! :twisted:

Ja, častne ni več :cry: , redarstvo opravlajo snažilke, zvečer greš lepo dam spat, polni penzjon je še zmer, plačke so OK. Če vam je ušeč, je ziher bol k Policija. :wink:

Koga ste pa kej mel u gardi za povelnike? Jest sem mal *ebu ježa, k sem glih Lesija dubu. (Sem bil prvi vod pa sem mel g.Višji Vodnik Zoran Leskovšek (God Help Us All), poročnik/V.V. Zamuda (O.K. kukr tok) pa V.V. Mohorč (CAR! Bivši vojaški polcaj, ful legenda).Aja, pa povelnik čete je bil moron na kvadrat - Stotnik Žagar. Drugač sem pa tud jest postal SNIPER. :wink: "Don't try to run, you'll only die tired!"

hahaha vseh tleih nastetis se spomnev v gardi!
toocno to ZA KOGA! ..za slooovenijo pa k noooooogi :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: MNENJA!!!vsi!!!

Napisal/-a kr3mn1 Če maj 13, 2004 12:43 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:Neki me vleče naj bi šel v VOJSKO sej mislim da veste na kakšen način!

sam so stranske pizdarije nebi rad bil nonstop tm brez dečve in kolegov PA BREZ MAKINE!

vlečem me pa zato ker sm tak tip človeka ki mu je všeč ČASTAN četa pa napor oz meje telesnih sposobnosti!

rad bi pa šev v POLICISKO namreč bi šev zelooo rad no bomo vidl!!

KAKŠNA SO VAŠA MNENJA GLEDE TEGA?????
-Poklicna vojska
-Policija

Lp _VeNoM_

stari ti si resno bolan.
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Re: MNENJA!!!vsi!!!

Napisal/-a Spasky Če maj 13, 2004 12:58 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:Neki me vleče naj bi šel v VOJSKO sej mislim da veste na kakšen način!

sam so stranske pizdarije nebi rad bil nonstop tm brez dečve in kolegov PA BREZ MAKINE!

vlečem me pa zato ker sm tak tip človeka ki mu je všeč ČASTAN četa pa napor oz meje telesnih sposobnosti!

rad bi pa šev v POLICISKO namreč bi šev zelooo rad no bomo vidl!!

KAKŠNA SO VAŠA MNENJA GLEDE TEGA?????
-Poklicna vojska
-Policija

Lp _VeNoM_

stari ti si resno bolan.

Včer sm se ravno pogovarju z enim poklicnim vojakom,pa je reku,da ta mladina k zdej brezglavo drvijo v vojsko ne razmišlja kaj bo čez 20 let,ker poklicni vojak si lahko samo do 45.leta,podaljšujejo ti pogodbo vsakih pet let(tukaj drugače ni problema,da bi te odf**al bo petih letih,toda če je kakšna težja poškodba se zna tut to nardit,hm pa priporočila za naprej niso ravno blesteča,plača je solidna je pa vse odvisno kam te dajo,če si po stroki kak elektrotehnik,da dobiš kako tehnično službo je kul,zdej ne vem mogoče se boš najdu tudi kot "prašinar" in te bo to veselilo,samo ne vem če ti bo kul,da boš je*ena zadnja rupa na svirali!!
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če maj 13, 2004 12:59 pm

Kapa invalidska penzija, pa penzija pol, po 45 letu?

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če maj 13, 2004 1:31 pm

maky je napisal/-a:
Spasky je napisal/-a:heeh sm pa razmišlju o TUJSKI LEGIJI!! če te je že to razmišljal to so amriški plačance kekc en oni so zalivsko vojno končal :Ppozanimi se pa govor!

Vem,da je že pozna ura ,sam tole pa ne štekam čist! :?

tujska legija ni glih to veš... je šel znanec notri (imel to čast ta je šel lahko že preden je bil 18 za en mesec notri in potem ko je bil star 18 za stalno notri) in je po 1 letu spizdil vn... (pa ni glih baš veliko američanov notri... pravzaprav skor noben razen mogoče kaki inštruktor...)[/quote]

mam kolega k je bil v TUJSKI legiji je bil notr 4leta!!!
kokr mi je govoru v zalivski vojni je bilo tko američani niso mogli prebit linije pa so poslal PRIVAT vojsko to so sevede .....

KREMNI zate pa sploh nom komenteru k MAH ŠKODA BESED PR TEB!! :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 13, 2004 5:54 pm

Hehe, jah tako ti recem, ce te zko veseli idi, zakaj pa ne...
Sam prej dobr premisl. Je jeba pol. Sosed ti lahko picko natepava, fotr ti avto nekam zabije ko gre pijan iz kantine, ti pa se jebes tam in si razred zase, neves kaj dost za familjio in za kulege...
Jah posel je ko je kak bi se izrazil, neki posebnega in ce usem kriterije izpolnjujes in si na usa uprasanja odgovoril da idi :wink:
Sicr pa mam bratranca ko je poklicni vojak, pa saj ne da ga nisem vido ze pol leta :twisted:
jebga zdej
lp

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če maj 13, 2004 6:14 pm

No ja, ko das tisti fazo skozi (3 al 6 mesecev), potem ni take frke, samo jebejo pa tudi.
DOber kolega je vojak, pa pravi, da ga lahko bilokdaj poklicejo, pa ima 6 ur cajta, da pride tja. pa nima veze, al se ženi, al je pijan, al pa na Karibih.
enkrat na mesec se vidima, pa potem je pijan ko opica. je pa nekaj res, kak so utrjeni toti pubeci, jaz nisem mogo verjet.
on ma 70 kil, pa 1.82cm. 100-kilski kolega mu je SKOCIL na trebuh, on pa lezal na asfaltu. to pa res. 120 k sit ma place, v bosni je mel 500k sit.
mores bit clovek za to.
en pa je razlagal, policaj, je žena klicala, da moz nori s pistolo pijan doma.....pa gresta 2 kolega tja. in on je sel s pistolo pa baterijo nekam v garazo iskat moža, on pa tam v temi nekje, je reko srce mi je tak razbijalo, da je kuj hudo blo.
drgac pa, v gostilni smo meli probleme, pretep. pa prideta 2 policajcka :twisted:
bilo pa je to v brezuli, rače. pa mu pravim podatke, pa se je pubeci tak roka tresla, da sem se smejat zacel....no saj ko pa je intervencija prisla, pa smo bli pridni :twisted:

ti si tak iz LJ, tak da zacnes siht ob 7. uri, pa ob 15. uri si konec, ce nimas straze, tak da....
po domace, ce nisi psiho, ne gres tja.
vsi grejo tja zaradi akcije (kake telesne zmogljivosti, nea bluzi, mas fitnes, pa se tam mantraj).
mogoce malo grdo napisano, samo tak je.
Lep pozdrav!
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če maj 13, 2004 6:27 pm

Asterix je napisal/-a:

(kake telesne zmogljivosti, nea bluzi, mas fitnes, pa se tam mantraj).

hehe al pa še bolje...kupim jaz parcelo pa mi luknjo za bajto skopljite :lol: :lol:
pa vrt mam tud usak let za preštihat...
pa foter vas kot lovc komot ene 10x na leto ponuca... :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če maj 13, 2004 6:34 pm

Vsak pač po svoje. Če te zanima idi. Mam dve kolegici in enega kolega, ki so vsi v vojski, pa pravijo da jim ni glih hudo. No pred kakšnim tednom sem srečal eno od kolegic in je veselo šepala. Pa sem jo vprašal za hec kaj jo mantra in mi je z veseljem povedala, da so imeli pohod z polno bojno opremo 50 km. Mala je velka 1,5 m. Zdaj pa si predstavlajte tisti velik ruzak pa meter in pol babo :roll: :lol: :lol:
Hec - jaz pa sem še jo je**l v mozek :D
Drugače pa sem že tudi sam razmišljal o vojski, če se mi zalomi na faksu :wink:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Če maj 13, 2004 7:13 pm

Drugače pa sem že tudi sam razmišljal o vojski, če se mi zalomi na faksu :wink:[/quote]

He,he evo,vojsko morš jemat kot zadnjo fazo! :lol:
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če maj 13, 2004 7:18 pm

jest bi pa tud sou, mene tud mal not vleče, pa če ne zarad drucga zarad tega k so bli tud naši očetje in ba bom zanu branit slo. ko (če) bo treba. Jest bi pa drugače rad meu službeno vozilo(če je kdo vidu reklamo) ----> TANK :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če maj 13, 2004 8:25 pm

Maverick je napisal/-a:jest bi pa tud sou, mene tud mal not vleče, pa če ne zarad drucga zarad tega k so bli tud naši očetje in ba bom zanu branit slo. ko (če) bo treba. Jest bi pa drugače rad meu službeno vozilo(če je kdo vidu reklamo) ----> TANK :twisted: :twisted: :twisted:

in fantje, ki bi se radi vozli s tankom, potem branijo naso malo dezelico.....
jooooooooj......
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če maj 13, 2004 9:48 pm

Boli me patak

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 14, 2004 7:56 am

_VeNoM_ je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

Vem,da je že pozna ura ,sam tole pa ne štekam čist! :?

tujska legija ni glih to veš... je šel znanec notri (imel to čast ta je šel lahko že preden je bil 18 za en mesec notri in potem ko je bil star 18 za stalno notri) in je po 1 letu spizdil vn... (pa ni glih baš veliko američanov notri... pravzaprav skor noben razen mogoče kaki inštruktor...)

mam kolega k je bil v TUJSKI legiji je bil notr 4leta!!!
kokr mi je govoru v zalivski vojni je bilo tko američani niso mogli prebit linije pa so poslal PRIVAT vojsko to so sevede .....

KREMNI zate pa sploh nom komenteru k MAH ŠKODA BESED PR TEB!! :wink:[/quote]

Bom še jst mal povedal - Venom te čist razumem- od 10tega leta naprej me je orožje full veselil, pa sem bil skos nor na orožje in vojsko - zdej je že 20 let odkar nosim vojaške hlače in vojaške škornje, za v službo sicer nč več, ker sem že mal prestar, da bi se kregal s šefom, zakaj prhajam v flekastih hlačah u službo - v civilu(izven službe) pa jih mam skos na seb. Vojsko sem opravil na BB ranču (bohinjska bela) v alpsko izvidniškem vodu kot izvidnik in snajperist. Pol sm se pa odločil za MORIS, sam sem prišel samo do 5 tednov usposabljanj, ker imam pač dedno napako na očesu in moram stalno nosit očala - zato sem izpadu iz igre. Drgač pa od vseh enot so mi najbolj odtrgani Rangerji(mejaši). Čist odtrgan sm pa na tiha orožja(lok pa samostrel), ker s puško lahko vsak b**** strelja pa specializiral sem se za preživetja v naravi. Samo vedno bolj poredko grem na kak survival, ker družina je pač ena obveznost več. Ma pa tut prednost - otroka lahko vse o rastlinah naučim - in lih včeraj je nabral za 3 kozarce smrekovih vršičkov, da sva jih u kozarce s cukrom naložila. Učim ga tut kako lovit male živali in podobno - tko da ma u vrtcu več pojma o rastlinah kt njegova vzgojiteljca in pol ji mora on razlagat katere rožice gledajo, pa zakaj se uporabljajo.

No to sem hotu povedat da ko sm bil 18 let star sem hotu it u Tujsko legijo, pa so me pravočasno prepričal(kolega, ki je po petih letih nazaj pribežal), da plačanci niso tisto kar bi jst hotu - tm moraš pazit na sovražnika in na svoje, ker vsak te lahko u hrbet ustreli, pa ti pobere denar - tut najboljši kolegi takrat postanejo sovražniki. ZATO VSAKMU ODSVETUJEM TUJSKO LEGIJO. Pejte rajš u našo vojsko pa mal počakejte, da se bo kreirala enota za hitro posredovanje kjerkoli, pa se pol probejte tja zrint.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 14, 2004 8:02 am

Asterix je napisal/-a:
Maverick je napisal/-a:jest bi pa tud sou, mene tud mal not vleče, pa če ne zarad drucga zarad tega k so bli tud naši očetje in ba bom zanu branit slo. ko (če) bo treba. Jest bi pa drugače rad meu službeno vozilo(če je kdo vidu reklamo) ----> TANK :twisted: :twisted: :twisted:

in fantje, ki bi se radi vozli s tankom, potem branijo naso malo dezelico.....
jooooooooj......

In kaj boš ti če bo kdaj počlo - vzel pasuš pa teku čez mejo???
K so se Hrvati pripravljal na Olujo( ko so Knin zasedli) so nas iz Bohinjske bele peljal na mejo zraven Črnomlja in smo tam mejo čuval, če bi slučajno kdo čez mejo hodu - nas je blo 130 na drugi strani kolpe pa 4000 minometalcev, ki so imel priprave na tapravo borbo - od 27 ljudi v vodu samo trije nismo mel pasuša s sabo - vsi ostali bi takoj k bi prvič počl laufal čez mejo kot begunci.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
mulc_2000
Nov uporabnik

Kraj: nekje na primorskem

Napisal/-a mulc_2000 Pe maj 14, 2004 8:28 am

No, mam jst tud kolega u vojski. Pa ti lohko povem kar mi parvi. Mož je pri kondiciji še pa še, sej je skozi neki laufal pa kolesaril... Zdej je notr ene tri mesce, pa še vedno ni v fazi.. Zakaj?? ker so dobili enga poveljnika, k jih je teral po dežju na asfaltu delat trebušnjake in ima grozne odrgnine na hrbtu.. Pa ne sam on.. :), pa brez dobre kondicije nimaš kaj tm počet...
Je pa pomembno to, da po 45 letu, ko nisi več "kao" za vojaka, ti vojska zrihta službo drugje.. Pozorno preberi pogodbo, kjer je to omenjeno. Pa šolanje imaš zastojn (pirotehništvo...)
Plača je pa bolj klavrna, pa tudi če greš npr. v Bosno ali kamorkoli drugam, za 500jurjev ne bi tvegal svojih živcev in glave....
LP
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost