No ja, ko das tisti fazo skozi (3 al 6 mesecev), potem ni take frke, samo jebejo pa tudi.
DOber kolega je vojak, pa pravi, da ga lahko bilokdaj poklicejo, pa ima 6 ur cajta, da pride tja. pa nima veze, al se ženi, al je pijan, al pa na Karibih.
enkrat na mesec se vidima, pa potem je pijan ko opica. je pa nekaj res, kak so utrjeni toti pubeci, jaz nisem mogo verjet.
on ma 70 kil, pa 1.82cm. 100-kilski kolega mu je SKOCIL na trebuh, on pa lezal na asfaltu. to pa res. 120 k sit ma place, v bosni je mel 500k sit.
mores bit clovek za to.
en pa je razlagal, policaj, je žena klicala, da moz nori s pistolo pijan doma.....pa gresta 2 kolega tja. in on je sel s pistolo pa baterijo nekam v garazo iskat moža, on pa tam v temi nekje, je reko srce mi je tak razbijalo, da je kuj hudo blo.
drgac pa, v gostilni smo meli probleme, pretep. pa prideta 2 policajcka
bilo pa je to v brezuli, rače. pa mu pravim podatke, pa se je pubeci tak roka tresla, da sem se smejat zacel....no saj ko pa je intervencija prisla, pa smo bli pridni
ti si tak iz LJ, tak da zacnes siht ob 7. uri, pa ob 15. uri si konec, ce nimas straze, tak da....
po domace, ce nisi psiho, ne gres tja.
vsi grejo tja zaradi akcije (kake telesne zmogljivosti, nea bluzi, mas fitnes, pa se tam mantraj).
mogoce malo grdo napisano, samo tak je.
Lep pozdrav!
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.