Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Pregledovanje dokumentov

Napisal/-a iLLoGiC Sr maj 19, 2004 9:30 pm

Jaz sem v krizi! V petek mam ekskurzijo v Rimini, pa sem danes iskal osebno pa je ne najdem. Da bi ju3 rekel na občini za novo,je do petka 100% nebi dobil,druge opcije pa ni...

Zanima me pa: Kdo je bil v zadnem cajtu kaj v Italiji tak da je šel z neko grupo,z avtobusom? So cariniki kaj pregledovali dokumente pa to? Vem da sem v osnovni s šolo šel v Gardaland, pa je carinik samo pregledal nekaj od avtobusa al kaj,nas pa nič. Še sploh pa zaj,kao začetek članstva v EU,pa se carinikom skorajda j**e...
Pomagajte!
Govoril sem...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Sr maj 19, 2004 9:37 pm

Carinikov itak ni več, so samo še policaji. Ti pa so ravno zarad dokumentov in ne zarad švercanja. Tako, da ti ne vem povedat. Mi smo bli za prvomajske v Rimu pa niso v nobeno smer pregledval. Sm šou pa zadnč u italijo pa je za nazaj en model pred mano pokazal policaju VOZNIŠKO DOVOLJENJE in je šel čez. Kaj mu je pa reku pa ne vem, lahko da ga je spustu kar tak. Praš ti mal kakšn upravni organ.

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC Sr maj 19, 2004 9:38 pm

eh,oni mi bojo tak rekli da brez osebne al pa passporta niam kaj za iskat na meji... oni na meji me lahko edino skozi spusti ce mu pokazem zdravstveno,pa izkaznico od certusa da mam mesecno vozovnico... je celo slika not :P
Govoril sem...

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a |T|E|O| Sr maj 19, 2004 9:46 pm

Jst živim ob meji in ti lahko povem, da zdej od kar je EU tej policaji, usakič ko grem čez mejo, bol pregledujejo dokumente kot pa prej cariniki. Prej cariniki so uglavnem samo pomigali z glavo. Je pa tud odvisno od policaja, enim se tud zdej ne da..samo tko nasplošno se mi zdi da bol gledajo zdej.
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr maj 19, 2004 9:55 pm

Ja to pa res. Odkar smo v EU se jim je čiz odtrgal s temi dokumenti. Ko greš ven ti gledajo ko greš nazaj ti gledajo, pa če boš šu čez pet minut nazaj bo spet isto. :?
Sicer je to njihova služba sam vseeno.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr maj 19, 2004 10:03 pm

Najbolš da še mal ičeš.

Sicer smo šli pa mi v drugi polovici aprila na ekskurzijo na Dansko, pa bi blo vseen, če bi pasuš doma pustu. Ga vsaj zmečkou neb. Tko, da Avstrijci 14 dni pred širitvijo EU niso nč gledal. Pa pred nami je bil tut en italjanski avtobus, k g tut niso pogledal.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC Sr maj 19, 2004 10:08 pm

jaz pa ne grem z italjanskim busom v avstrijo :D

s slovenskim v italijo... in italija je malo bol mafia country,si mislijo da smo srednjesolci neki mafiozoti pa s esvercamo mogoce... :P

no,kaj pa recimo ce ze gledajo,mu mors dat osebno v roke,al je dovol da samo pokazes da jo mas?mam namrec bratranca ki mi je baje podobn
:D :D
Govoril sem...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če maj 20, 2004 9:10 am

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če maj 20, 2004 9:15 am

hehe ...svašta... :twisted:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če maj 20, 2004 9:15 am

O madona kr na netu oglašujejo ponaredke... Eni pa majo kuglce u hlačah. :? :shock:

Sam iLLoGiC-u ne pomaga, ker bi verjetn še dlje čakal na osebno kot če gre na občino.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če maj 20, 2004 9:17 am

jst si bom poču kr eno diplomco iz harvarda... :-P :P :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če maj 20, 2004 9:19 am

iLLoGiC ti sam pazi kere nasvete s tega foruma boš upošteval. Že večkrat so se ljudje pritoževal da folk kr piše na forum čeprav ni res.

Lohk je s tujim k***em po koprivah opletat!!!

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Če maj 20, 2004 9:34 am

Jaz sem sel v Italijo ksna 2 tedna nazaj ampak s kolegi. Pregledal so nam dokumente samo ko smo se vrnili iz Italije v Slovenijo. Nekaj casa se je sicer govorilo da za prehod meje ne bo vec potrebno dokumentov, kar pa je zmotno. Carinikov res ni vec, ker svercat itak nimas vec kej (razen prepovedanih stvari :)) so pa policaji, ki pregledujejo dokumente. Tako da ti svetujem, da ce ne najdes osebne, da vzames katerikoli drug dokument da se identificiras. Pa more met sliko.

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC Če maj 20, 2004 2:47 pm

thanx vam za pomoc fantje,osebno je nasla mama,medtem ko se je sredi noci zbudila pa zacela razmisljat kam je dala vse skupaj ko smo prisli iz morja... :P

Regy,zakleni...
Govoril sem...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov