Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr maj 19, 2004 3:21 pm

A se ni to zgodil v vasi Visoko nad Igom. Zenska in oba moska naj bi bla pa stara med 40 in 50 leti. Zenska naj bi najprej nekaj let zivela s prvim, ali bila celo porocena z njim, sedaj nekaj let ne vec in naj bi zivela pri drugem. Vsaj tako nekako sem bral v dnevniku zjutraj.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr maj 19, 2004 3:22 pm

jup... enako bral malo prej na skretu... :wink: zadnja stran v dneviku ne?
SlikaSlika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr maj 19, 2004 3:28 pm

Mogoce zadnja, samo se mi zdi da je prva. Ziher ena od teh dveh, za vec ni blo cajta, v avtu pa lih nism hot brat :P

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če maj 20, 2004 10:01 am

ja logično da jemlem vse na izy... nevem zakaj naj bi mi blo bad ker:
*družine nisem niti poznal
*smo že hujše vidli
*life is a B...

itd...

pač mam kar debelo kožo kar se tega tiče :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Če maj 20, 2004 2:44 pm

eh ja maky no mal bl z rezervo kle razlagi o debeli kozi ker ne vem kako bi se ti odzval ce bi ubili kaksnega tvojega znanca.....verjem ni lepo in vsak dan se sprasujes zakaj je bil ubit in kako lahko sploh kdorkoli ubije nekoga....vem kako je, so pred 1 letom ubil osebo s katero sem odrascala od 1. leta naprej, mojo prijateljico, sosedo vse to je bla ubil jo je pa en bednik ki nosi priimek Brkic.......tko da pac mal take izjave zadrzi zase tud ce tko mislis! LP
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Če maj 20, 2004 2:55 pm

Ma ja...sam to pa je bolnica! Kr neki se folk strela pa pomoje je biu se ksn neumn razlog! Itq da je beda da je zgubu se mamo samo pri 25,26 ni tok hudo kakor ce bi bil mlajsi je pa seveda tragicno ne recem...tudi jst socustvujem...

LP
Zm3-D3n

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če maj 20, 2004 3:45 pm

no vidiš zame je tole z brkičom večja tragedija kot pa tale... žal... mi je mnogo huje ko so mladi najebali kot pa če stari... ne rečem da ni hudo (oboje je) samo vseeno: hujše je ko mlada življenja ugasnejo...

recimo primer: ko je v borovnici fant ustrelil svoje dekle... ko je fotr pobil svoji 2 hčerki... itd...

sicer pa: nevem zakaj ste vsi tako prizadeti za nekoga ki ga (99%) sploh niste poznali :? :? :? ne vem kako lahko sočustvuješ z nekom ki ga ne poznaš...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Če maj 20, 2004 4:32 pm

pac te mal sokira ane ker se lah tud ti vprasas kaj ce sem mogoce jaz naslednji? pac izreces sozalje ceprav cloveka ne poznas.....verjemi tud na pogrebu od darje, bojana in veljka je blo mnogo ljudi, ki teh treh sploh poznali niso in so pac prsli vseen izrect sozalje.....mah sej kaj sm jz kle da ti bom razlagala :) vedno vec bo tega in na to se lah kr prpravmo!
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
Si|3nTiuM
Nov uporabnik

Napisal/-a Si|3nTiuM So jun 05, 2004 8:18 pm

slovenci smo in fant bo prikrajšan ne sam zarad tega k je zgubu starša ampak zarad tega, k je njegova mt mela ljubimca!! se prav to bojo zvedl sosedje, vaške tercjalke jih/ga bojo po zobeh vlačila in meu bo sranje tut zarad tega. mislm, je bla tut mt dost zmešana, da si takga uzame, k verjetn da je že prej kazu kake znake nasilnosti.

če je bla pa tko srečna z njim bi se pa pač odselila. bolš to, kt pa da so žvel navidezno kot srečna familja. pa varanja tut ne odobravam, tk da najbl se mi smilta fotr pa sin.

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith So jun 05, 2004 9:13 pm

Če že kdo jemlje na easy, lahk tako jemlje samo do takrat, ko se zgodi to v njegovi bližini. Pol se pa ta easy pristop konča.

Ful grde stvari so to...sam če dobro pomislim, bi se men znalo zgoditi, da bi v taki situaciji v trenutku hudih emocij ravnala po principu "oko za oko". A sem potem kaj boljša od njih?Slika
Born to be wild.

Uporabniški avatar
BrojJedan
Nov uporabnik

Kraj: Bl. Dobrava

Napisal/-a BrojJedan So jun 05, 2004 11:12 pm

[quote="Lilith"]
Ful grde stvari so to...sam če dobro pomislim, bi se men znalo zgoditi, da bi v taki situaciji v trenutku hudih emocij ravnala po principu "oko za oko". A sem potem kaj boljša od njih?[quote]

si bolsa od njih! ker ce bi ti en starse pobiu bi mela usaj razlog za mascevanje! kasn razlog je meu pa ta tip???
Ljubosumje... beda! tko kt hrvati pravjo ''Ljubomora je kurva!''
Slika
Peugeot je zakon!!!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Ne jun 06, 2004 12:08 am

maky je napisal/-a:no vidiš zame je tole z brkičom večja tragedija kot pa tale... žal... mi je mnogo huje ko so mladi najebali kot pa če stari... ne rečem da ni hudo (oboje je) samo vseeno: hujše je ko mlada življenja ugasnejo...

recimo primer: ko je v borovnici fant ustrelil svoje dekle... ko je fotr pobil svoji 2 hčerki... itd...

sicer pa: nevem zakaj ste vsi tako prizadeti za nekoga ki ga (99%) sploh niste poznali :? :? :? ne vem kako lahko sočustvuješ z nekom ki ga ne poznaš...

Ne štekaš ravno a ne? -Stvar je v temu da bi lahko v zelo kratkem času postali ignorantski do pizdarij. Let me explain; predstavljaj si da tvoja punca šeta po LJ, pa jo en tip kr napade zaradi keša al česar kol, pa vsi okol hodjo in gledajo stran ko da se jih ne tiče - razmisli malo če si želiš ignorantsko okolje "pa kaj pol" "sej niti ne poznam osebe" itd. Mojo žensko je že tko en k****n napadel ko me ni bilo zdraven, hej a veš kaj? -Če takrat nebi bilo ene par tipčkov k so šli mimo bi se zelo slabo končalo - a razumeš?
Isto tko 2 leti nazaj peljem po krku, pa v enemu izmed počitniških naselj vidm kok ob cesti 2 cipelarita nekega mulca, avti pa furajo mimo in noben ne j**e kaj se dogaja. Seveda sem takoj prtisnu bremzo in zabiu gas do konca vzvratno. Skoču sm vn iz auta in una dva tipa sta takoj spizdla čez ograjo po nekuh vrtovih. Pičku mater, če bi kerga uspeu zagrabit takrat ti povem...
Dečko je meu krvau obraz in vse, sm ga pol pelau domou staršem in so pol naprej oni uredili zadevo. Ah ja, cipelarili so ga pa zato ker je imeu majco od nekega rivalskega fuzbal kluba. Jst pravim da nam ne sme biti vseeno, ker ko boš sam v isti situaciji boš hvaležen za vsako pomoč - PEACE!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 06, 2004 1:21 am

FAck kva se dogaja... folk res vec ni normaln se jim je zmesal al kaj... fack
Sozalje unemu fantu ki je sam ostal... mora biti kruto da se ti kaj takega zgodi... :( :cry:
Pismo kriminal je na vrhuncu, bo treba srotarce v kuferamu okol nosit, tisti pajsar ko ga mam not itak en k ti koristi :twisted:

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Ne jun 06, 2004 9:41 am

INFINITI je napisal/-a:[

Ne štekaš ravno a ne? -Stvar je v temu da bi lahko v zelo kratkem času postali ignorantski do pizdarij.

Seveda sem takoj prtisnu bremzo in zabiu gas do konca vzvratno. Skoču sm vn iz auta in una dva tipa sta takoj spizdla čez ograjo po nekuh vrtovih. Pičku mater, če bi kerga uspeu zagrabit takrat ti povem...
Dečko je meu krvau obraz in vse, sm ga pol pelau domou staršem in so pol naprej oni uredili zadevo. Ah ja, cipelarili so ga pa zato ker je imeu majco od nekega rivalskega fuzbal kluba. Jst pravim da nam ne sme biti vseeno, ker ko boš sam v isti situaciji boš hvaležen za vsako pomoč - PEACE!

:bow

Na takšnih ljudeh kot si ti, infiniti, me pa ni strah tega sveta graditi.:)=(:
Born to be wild.

Uporabniški avatar
BrojJedan
Nov uporabnik

Kraj: Bl. Dobrava

Napisal/-a BrojJedan Ne jun 06, 2004 7:27 pm

INFINITI je napisal/-a: Jst pravim da nam ne sme biti vseeno, ker ko boš sam v isti situaciji boš hvaležen za vsako pomoč - PEACE!

Se popolnoma strinjam!
Slika
Peugeot je zakon!!!

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne jun 06, 2004 8:28 pm

INFINITI je napisal/-a:
maky je napisal/-a:no vidiš zame je tole z brkičom večja tragedija kot pa tale... žal... mi je mnogo huje ko so mladi najebali kot pa če stari... ne rečem da ni hudo (oboje je) samo vseeno: hujše je ko mlada življenja ugasnejo...

Ne štekaš ravno a ne? -Stvar je v temu da bi lahko v zelo kratkem času postali ignorantski do pizdarij. Let me explain; predstavljaj si da tvoja punca šeta po LJ, pa jo en tip kr napade zaradi keša al česar kol, pa vsi okol hodjo in gledajo stran ko da se jih ne tiče - razmisli malo če si želiš ignorantsko okolje "pa kaj pol" "sej niti ne poznam osebe" itd. Mojo žensko je že tko en k****n napadel ko me ni bilo zdraven, hej a veš kaj? -Če takrat nebi bilo ene par tipčkov k so šli mimo bi se zelo slabo končalo - a razumeš?
Isto tko 2 leti nazaj peljem po krku, pa v enemu izmed počitniških naselj vidm kok ob cesti 2 cipelarita nekega mulca, avti pa furajo mimo in noben ne j**e kaj se dogaja. Seveda sem takoj prtisnu bremzo in zabiu gas do konca vzvratno. Skoču sm vn iz auta in una dva tipa sta takoj spizdla čez ograjo po nekuh vrtovih. Pičku mater, če bi kerga uspeu zagrabit takrat ti povem...

TO JE TO!

Vsak se mora čutiti odgovornega za slehernega človeka. Zaradi tega lahko rečemo, da živimo v civilizirani družbi. Temelj te družbe so vrednote -npr.: solidarnost, poštenost, sočutje (tudi do ljudi, ki jih ne poznamo), skupno dobro,... Pa naj to zveni še tako poceni in stokrat slišano.

Zaradi takih ljudi kot je Infiniti še vedno obstajamo kot civilizacija, na žalost, in prosim brez zamere, pa Makyjevo mišljenje pelje direktno v propad le-te. V stilu: "Sej meni se to ne more zgodit!" In zaradi takih sprenevedanj prihaja to tragedij. Žal.

Dejmo se tega zavedat!

Sožalje.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Rok`
Novinec

Kraj: bl.dobrava

Napisal/-a Rok` Ne jun 06, 2004 9:23 pm

kva se spomnete dat na forum...

drgač pa, infiniti, vsa čast :bow
za tisto na krku, namreč

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Ne jun 06, 2004 9:36 pm

To everybody: :pivo :)=(:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov