maky je napisal/-a:no vidiš zame je tole z brkičom večja tragedija kot pa tale... žal... mi je mnogo huje ko so mladi najebali kot pa če stari... ne rečem da ni hudo (oboje je) samo vseeno: hujše je ko mlada življenja ugasnejo...
recimo primer: ko je v borovnici fant ustrelil svoje dekle... ko je fotr pobil svoji 2 hčerki... itd...
sicer pa: nevem zakaj ste vsi tako prizadeti za nekoga ki ga (99%) sploh niste poznali![]()
![]()
ne vem kako lahko sočustvuješ z nekom ki ga ne poznaš...
INFINITI je napisal/-a:[
Ne štekaš ravno a ne? -Stvar je v temu da bi lahko v zelo kratkem času postali ignorantski do pizdarij.
Seveda sem takoj prtisnu bremzo in zabiu gas do konca vzvratno. Skoču sm vn iz auta in una dva tipa sta takoj spizdla čez ograjo po nekuh vrtovih. Pičku mater, če bi kerga uspeu zagrabit takrat ti povem...
Dečko je meu krvau obraz in vse, sm ga pol pelau domou staršem in so pol naprej oni uredili zadevo. Ah ja, cipelarili so ga pa zato ker je imeu majco od nekega rivalskega fuzbal kluba. Jst pravim da nam ne sme biti vseeno, ker ko boš sam v isti situaciji boš hvaležen za vsako pomoč - PEACE!
INFINITI je napisal/-a:maky je napisal/-a:no vidiš zame je tole z brkičom večja tragedija kot pa tale... žal... mi je mnogo huje ko so mladi najebali kot pa če stari... ne rečem da ni hudo (oboje je) samo vseeno: hujše je ko mlada življenja ugasnejo...
recimo primer: ko je v borovnici fant ustrelil svoje dekle... ko je fotr pobil svoji 2 hčerki... itd...
sicer pa: nevem zakaj ste vsi tako prizadeti za nekoga ki ga (99%) sploh niste poznali![]()
![]()
ne vem kako lahko sočustvuješ z nekom ki ga ne poznaš...
Ne štekaš ravno a ne? -Stvar je v temu da bi lahko v zelo kratkem času postali ignorantski do pizdarij. Let me explain; predstavljaj si da tvoja punca šeta po LJ, pa jo en tip kr napade zaradi keša al česar kol, pa vsi okol hodjo in gledajo stran ko da se jih ne tiče - razmisli malo če si želiš ignorantsko okolje "pa kaj pol" "sej niti ne poznam osebe" itd. Mojo žensko je že tko en k****n napadel ko me ni bilo zdraven, hej a veš kaj? -Če takrat nebi bilo ene par tipčkov k so šli mimo bi se zelo slabo končalo - a razumeš?
Isto tko 2 leti nazaj peljem po krku, pa v enemu izmed počitniških naselj vidm kok ob cesti 2 cipelarita nekega mulca, avti pa furajo mimo in noben ne j**e kaj se dogaja. Seveda sem takoj prtisnu bremzo in zabiu gas do konca vzvratno. Skoču sm vn iz auta in una dva tipa sta takoj spizdla čez ograjo po nekuh vrtovih. Pičku mater, če bi kerga uspeu zagrabit takrat ti povem...
Dečko je meu krvau obraz in vse, sm ga pol pelau domou staršem in so pol naprej oni uredili zadevo. Ah ja, cipelarili so ga pa zato ker je imeu majco od nekega rivalskega fuzbal kluba. Jst pravim da nam ne sme biti vseeno, ker ko boš sam v isti situaciji boš hvaležen za vsako pomoč - PEACE!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov