darwin je napisal/-a:Prov mal boljš se počutm, k vidm, da gre enim še slabš k men.
Prvo kot prvo mam težave s kroničnim pomankanjem sonca, toplote, poletja in to grozno vpliva name. Tale idiotska zima še zdej mori; še zdej morm skos u dolgih rokavih pa hlačah hodt. Js pa tok sonce rabm za svoje obratovanje. Solar power. Prov v največji depresiji sm že zarad tega. Mam grozno pomanjkanje energije, utrujenost, u glavnem sm pa vsesplošno pasiven. Slepo opazujem dogajanja okoli sebe.
Potem je tuki še šola. Dele so še finalni akti, js pa samo sedim pa gledam. Nč se mi ne da. Na konc sm use zaj'. Namest, da bi se še mal učil sam skoz okn strmim, pa gledam, kdaj bo sonček mal moči dobu.
En prasc mi je zanč na parkingu odbijač oprasku. Sej sta dost mejhni praskici, sam se kr opazta.
Imam nahod, probleme z mehurjem, po vsakem obroku mi je slabo in imam občutek, k da bom bruhu ...
Ugotovu sm, da bodo počitnce čist prekratke.
Ženske še skos nism najdu.
Pol morm pa še razmišljat, kva nej grem študirat. Najrajš bi šou na medicino, sam kaj, k bom mogu mal bl pridn bit.
Ah no ... Se tolažm, da bo kmal sonce posvetu. 100% vem, da se bom kuj bolš počutu in da bo pol problemov izhlapel. Še mal.
monster_d je napisal/-a:ZAkaj pri pizdi ma**** je letos tako jebano leto...
use gre po jebanem spisku...
decve oz kaj sploh jim lahko recem... jeba
Sola se ni koncana, pišuka sem len
ljubav - no coment![]()
Se dobro da mam jugota, ki me polotazi ko se mi dere ko ga na 8k rpm gonim![]()
_VeNoM_ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:ZAkaj pri pizdi ma**** je letos tako jebano leto...
use gre po jebanem spisku...
decve oz kaj sploh jim lahko recem... jeba
Sola se ni koncana, pišuka sem len
ljubav - no coment![]()
Se dobro da mam jugota, ki me polotazi ko se mi dere ko ga na 8k rpm gonim![]()
monsta dokler te makina služ bod hepi za drugo se nesikeri!
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Maverick je napisal/-a:Eh, kaj naj jes rečm, šola mal muri, ampak trenutno gre vse po načrtih. Punce še nimam avta tud neBTW: A bi mi lahko kdo zrihtav plac kjer bi jest počasi začel rihati alfo 33, ki si jo nameravam kupit?
![]()
Drugače sem pa moralno čist na tleh, za vse se mi dol visi in ja PUGI šola sux, btw. če rabiš kopilota......
pejt na www.alfaromeo-si.com tm ti lahko povejo.
neki majo skupno garažo za šraufanje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov