sobota v katastrofi

Daco je napisal/-a:Baja je car... poje iz srca in vazno mu je da je pred njim polna flasa Heinekena... ne pa drugi pozerji, ki odpojejo svoj polurni blok pa majo uro pauze in se pol ure odpojejo pa pokasirajo mastne denarce.
Sam pac vsak ima svoj okus. Bil sem na "zraven" pri vseh njegovih koncertih v Katastrofi (2 od 3 sem tudi snemal), tako da bom pri tem tudi.
Sam mi pa ni jasno zakaj taki topici sploh tu na forumu? A zdej bomo pa res ze za vsak falus odpiral topice? Zakaj ni noben odprl topica za Bregovica al pa Colica, al pa Natalijo Verboten
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Baja je car... poje iz srca in vazno mu je da je pred njim polna flasa Heinekena... ne pa drugi pozerji, ki odpojejo svoj polurni blok pa majo uro pauze in se pol ure odpojejo pa pokasirajo mastne denarce.
Sam pac vsak ima svoj okus. Bil sem na "zraven" pri vseh njegovih koncertih v Katastrofi (2 od 3 sem tudi snemal), tako da bom pri tem tudi.
Sam mi pa ni jasno zakaj taki topici sploh tu na forumu? A zdej bomo pa res ze za vsak falus odpiral topice? Zakaj ni noben odprl topica za Bregovica al pa Colica, al pa Natalijo Verboten
na BE POP pa GAME OVER si pa čist pozabu:P
KMX je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Baja je car... poje iz srca in vazno mu je da je pred njim polna flasa Heinekena... ne pa drugi pozerji, ki odpojejo svoj polurni blok pa majo uro pauze in se pol ure odpojejo pa pokasirajo mastne denarce.
na BE POP pa GAME OVER si pa čist pozabu:P
ka pa UNIQUE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov