Prznam pa tut da ga nestiskam tko kt si ti reku na taki pa taki cest..... stiskam ga povsod tko da je tut res to kar si reku

lp PiLLLe
PiLLLe je napisal/-a:Am neumesna sam vi se tle kregate to nje pa nebo vrnlo j*** ga blo je kar je blo gotovo. lahk se na glavo postavte pa nevem kva vse recete sam tisti k tole berejo pa k zrejo tabletke naujo zdj opustil jih k oni pac brez tega neznajo kokr jst k nism happy ce avta saj enkrat dnevno nezahodm tko pac oni neznajo zacet densat brez teh tabletk. Bedarija je sam to k se folk kr neki pol dela da majo vsi neki prou gor dol sam jst bom sam tko reku Jst si bom sam kriv ce se mi bo kj zgodl zou mi bo sam zato k bojo frendi tisti tapravi zaloval za mano pa familija tut. Sam j*** ga to je cist moja volja no volja glih ni sam si bom pa sam kriv da sm stisnu un gas tko kt si je ona kriva k je pozrla tabletko. Brez zamere fantje/punce sam reku bom ze rest in peace maja sam zato si si pa tut sama kriva.
Lp PiLLLe
X-Hair je napisal/-a: Sam kot obiskovalec partyjev, grem tja kjer vem da se bom imel cool.Vseskupaj je zadnje 2 leti v zatonu, odkar sem se prijavil na ta forum. Nisem sel na vsak crap pa se basal s to svinjarijo. Mogoce je pa to vzrok. Ob teh X-ih je verjetno vsaka muzika dobra, pades notri, vse je roznato, vsi te imajo radi. Skratka vse je popolno. Ko enkrat vidis in to dozivis te verjetno zasvoji. Kdo pa nima rad popolnosti. Sam na sreco nimam teh problemov. Namrec skrbi me naslednje: ze tako se mi sfuka tam na plesiscu kaj bi sele bilo da bi kaj vzel. Urgenca mi ne uide, ker bi se mi verjetno utrgal od vse srece in prekleto dobre muze. Se vem kaj se zgodi v moji sobi, ko si naberem hit komade za moj okus in si jih spravim v mix za v avto. NORISNICA !! Dobro mi je ostal v spominu obisk PVD-ja ko smo bili 4 kolegi ( verjamete al ne ) popolnoma cisti ( kot da kdaj nismo bili ) in verjetno pol metra od tal. Takrat me je tudi prislo vprasat verjetno ene 5-10 folka ce imam kaksnega za "copnit"Seveda sem vsakega razocaral, verjetno so pa vsi mislili da jih imam 6 v riti. En italijan je spraseval po bonbonu. Kako mi je bilo zal da res nisem imel kaksnega bonboncka in mu ga dal
.
Res ste malo cudno napisal, ampak ok. Vsake oci imajo svojega malarja..
X-Hair je napisal/-a:lisko bom se enkrat povedal, da je v tistem stanju ZEEELOOOOO lepooooooo. Vsi te imajo radi, ti jih imas rad, vse okoli je roznato, problemov ni SPLOH. Ja pa PORKO DIO ce ni to popolnost. Alkohol sem dal tako primer za zraven, sem tudi v oklepaju nekaj dodal, da se ja ne bi zgodilo napad s strani tistih ki ga za ta podvig ne rabijo. Hm....., mogoce sem pa izbral napacno besedo. Ampak zame je to kar oni dozivljajo popolnost. Pa zamenjamo to z besedo "izredno lepo". Cool
Pugi je napisal/-a:Se to bom povedal. Najhujsa droga in droga za katero umre najvec ljudi v Ameriki in Sloveniji = Alkobudalko... Takoj za tem so gospodje cigarete...
What a wonderful world.. By luis armstrong (imel raka...kadil je in pil.)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov