Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jun 18, 2004 11:26 am

lisko nebom te nc napadu :) :) sam pac mal cudno primerjavo sm dou :)
Prznam pa tut da ga nestiskam tko kt si ti reku na taki pa taki cest..... stiskam ga povsod tko da je tut res to kar si reku :) nazalost je tko :) je pa tut res da ce ljudje nebi experimenteral/riskeral nebi prsl do evolucije in bi ostal med primati :) :) se cohal po rit pa jedl banane :)

lp PiLLLe

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Pe jun 18, 2004 11:42 am

Glede nebeškega sija, njegovega poliranj in vzroka za Majino smrt...

Velika verjetnost je, da se je Maja zastrupila z vodo... Najprej so ljudje umiral zaradi tega, ker so se nabutal tablet in so šli densat, na hidracijo pa pač oben ni pomislu in jih je pač vročinski udar prehitel. Ko so jih začel ozaveščat, je folk pač pogruntu, da mora pit, samo so delal napako, da so naenkrat spol po 1, mogoče clo 2 litra vode naenkrat (večinoma voda iz pipe), ki pa zna slabo uplivat na telo, ker spere določene snovi v telesu, ki jih kljub vsemu rabno za življenje, poleg tega pa še ni čist neoporečna in se vedno najde kakšen strupek notr, ki v manjših količinah ni tako nevaren, kot če zaužiješ večjo količino naenkrat. Tretja možnost, ki je bolj mal verjetna, pa je, da je blo pač že 1,5 X-a zanjo preveč. Lahko da je (nevede) kombinirala še s kakšnimi drugimi substancami, ki jih je zaužila čez dan (alko, kakšni drugi tableti,...). Konec koncev pa, kdo lahko potrdi, da Maja ni, namesto X-a, pojedla strupa za podgane?

Maja, R.I.P.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jun 18, 2004 12:10 pm

Horse, ne pisi neumnosti, pa brez zamere. Poglej->
Voda v kolicini 2 L ni popolnoma nic nevarna. Kriticne so kolicine nad 5 litrov naenkrat, 15L pa je zagotova smrt. O spiranju imas prav, vendar posledice ne nastopijo takoj.

Pri pomanjkanju hidracije se zjebejo ledvicke, vrocinski udar je redek in ni povezan s tem.

Strupa za podgane in podobno ni pojedla - vse pokaze obdukcija, ki je v primerih takih smrti OBVEZNA. Se pravi, policija tocno ve zakaj je umrla.

LP :roll:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jun 18, 2004 2:00 pm

PiLLLe je napisal/-a:Am neumesna sam vi se tle kregate to nje pa nebo vrnlo j*** ga blo je kar je blo gotovo. lahk se na glavo postavte pa nevem kva vse recete sam tisti k tole berejo pa k zrejo tabletke naujo zdj opustil jih k oni pac brez tega neznajo kokr jst k nism happy ce avta saj enkrat dnevno nezahodm tko pac oni neznajo zacet densat brez teh tabletk. Bedarija je sam to k se folk kr neki pol dela da majo vsi neki prou gor dol sam jst bom sam tko reku Jst si bom sam kriv ce se mi bo kj zgodl zou mi bo sam zato k bojo frendi tisti tapravi zaloval za mano pa familija tut. Sam j*** ga to je cist moja volja no volja glih ni sam si bom pa sam kriv da sm stisnu un gas tko kt si je ona kriva k je pozrla tabletko. Brez zamere fantje/punce sam reku bom ze rest in peace maja sam zato si si pa tut sama kriva.

Lp PiLLLe

Mislim JAO , a lahko kdo prevede to kvakanscino :?

Pugi, tudi sam sem bral da je pametno piti po pol litra vode na uro in tudi to sem slisal da samo vodo piti ni dobro. Sem kar nekaj stvari prebral glede na to temo. Sploh ko sem dopolnil 18let in se koncno vsedel v avto odjebal folk v tej kotlini in gremooooo. Vsi so mi govorili da to ni nic nevarno, ampak trdil sem nasprotno. Ampak cloveka ne bos premaknil. Ce se prav spomnim od pitju prevelike kolicine vode se v telesu razredcijo vsebine mineralov in soli ( upam da nisem mimo usekal ) to pa pripelje do ene pizdarije v mozganih ( bom poiskal clanek da bom bolj tocen ). Pri tem misljenju bi bilo bolje piti red bull, isostar, raznorazni sportni napitki ki jih uporabljamo kolesarji. So bogati z vitamini, minerali in ogljikovimi hidrati.

Sedaj me pa strokovno popravite :P

lisko bom se enkrat povedal, da je v tistem stanju ZEEELOOOOO lepooooooo. Vsi te imajo radi, ti jih imas rad, vse okoli je roznato, problemov ni SPLOH. Ja pa PORKO DIO ce ni to popolnost. Alkohol sem dal tako primer za zraven, sem tudi v oklepaju nekaj dodal, da se ja ne bi zgodilo napad s strani tistih ki ga za ta podvig ne rabijo. Hm..... :roll: , mogoce sem pa izbral napacno besedo. Ampak zame je to kar oni dozivljajo popolnost. Pa zamenjamo to z besedo "izredno lepo". Cool :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jun 18, 2004 2:16 pm

mislm da ni ravno lepo da se tuki kregate zakaj je umrla!!! To, da se vi kle kregate je ne bo ozivel!! vzrok za smrt vedo samo njeni sorodniki, policija in tisti ki je obdukcijo delal!!! skoda je tako mlade punce, sploh z lepim nasmehom!!! MAJA RIP :cry:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe jun 18, 2004 11:31 pm

X-Hair je napisal/-a: Sam kot obiskovalec partyjev, grem tja kjer vem da se bom imel cool.Vseskupaj je zadnje 2 leti v zatonu, odkar sem se prijavil na ta forum. Nisem sel na vsak crap pa se basal s to svinjarijo. Mogoce je pa to vzrok. Ob teh X-ih je verjetno vsaka muzika dobra, pades notri, vse je roznato, vsi te imajo radi. Skratka vse je popolno. Ko enkrat vidis in to dozivis te verjetno zasvoji. Kdo pa nima rad popolnosti. Sam na sreco nimam teh problemov. Namrec skrbi me naslednje: ze tako se mi sfuka tam na plesiscu kaj bi sele bilo da bi kaj vzel. Urgenca mi ne uide, ker bi se mi verjetno utrgal od vse srece in prekleto dobre muze. Se vem kaj se zgodi v moji sobi, ko si naberem hit komade za moj okus in si jih spravim v mix za v avto. NORISNICA !! Dobro mi je ostal v spominu obisk PVD-ja ko smo bili 4 kolegi ( verjamete al ne ) popolnoma cisti ( kot da kdaj nismo bili ) in verjetno pol metra od tal. Takrat me je tudi prislo vprasat verjetno ene 5-10 folka ce imam kaksnega za "copnit" :mrgreen: Seveda sem vsakega razocaral, verjetno so pa vsi mislili da jih imam 6 v riti. En italijan je spraseval po bonbonu. Kako mi je bilo zal da res nisem imel kaksnega bonboncka in mu ga dal :har.

Res ste malo cudno napisal, ampak ok. Vsake oci imajo svojega malarja..

mnenje poznavalca...respect :!:
ni ti treba vsega poskusit, vseen pa morš bit tam, da vidiš kako stvari stojijo...in velikrat ni prov nič lepo...sam se vidu že ene par takih, da se mi je obrnu želodec...v detajle se ne bi spuščal...vendar pa ne bom nobenmu žugal s prstom ali podajal moralnih sodb o njegovem početju...nimam pravice...

...vzemite si k srcu tole...vedno obstaja druga, tretja in celo četrta plat medalje...tako kot pri tistem 19-letnem mulcu, ki se je z benđolo pri 140 spičil v avtobus, kot pri ubogi maji...in nikoli ne bomo vedeli vsega...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jun 18, 2004 11:37 pm

X-Hair je napisal/-a:lisko bom se enkrat povedal, da je v tistem stanju ZEEELOOOOO lepooooooo. Vsi te imajo radi, ti jih imas rad, vse okoli je roznato, problemov ni SPLOH. Ja pa PORKO DIO ce ni to popolnost. Alkohol sem dal tako primer za zraven, sem tudi v oklepaju nekaj dodal, da se ja ne bi zgodilo napad s strani tistih ki ga za ta podvig ne rabijo. Hm..... :roll: , mogoce sem pa izbral napacno besedo. Ampak zame je to kar oni dozivljajo popolnost. Pa zamenjamo to z besedo "izredno lepo". Cool :wink:

X-hair sej.... sam men majo tud vsi radi .... blemov nimam....(oz. jih mam tok ko si jih sam nardim kar pa je odvisno sam od men) ... povsod okol men so rožice ( kaj vrtnice so ocvetele že? :P ).... bla bla pa nisem na X-u pa tud ne mislim bit. Mi je prav lepše brez njega.... sem pa prebral ogromno takih izjav kak je pa kake učinke ma pa bla bla tko da mi ni treba razlagat o tem :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe jun 18, 2004 11:53 pm

Pugi je napisal/-a:Se to bom povedal. Najhujsa droga in droga za katero umre najvec ljudi v Ameriki in Sloveniji = Alkobudalko... Takoj za tem so gospodje cigarete...

What a wonderful world.. By luis armstrong (imel raka...kadil je in pil.)

...resnica...a naj bom jasen...tu moj namen nikakor ni relativizirati posledic uživanja droge, češ lejte kaj šele alko dela...droga je še vedno droga in prekomerno uživanje le-te pusti drastične posledice na psihi in telesu konzumerja...vendar pa ima alkohol prav posebno mesto med njimi zaradi vsesplošne dostopnosti in družbene sprejemljivosti...prav tako cigarete...ravno zato pod rušo spravita največ ljudi...a prav tako sta dokaz, da človeštvo kot celota (pustimo posameznike) ne more brez neke sorte opojnih substanc, če ne drugega, koliko milijonov ljudi začne svoj dan s skodelico kave...pa tudi kofein še zdaleč ni nedolžna substanca...poskusite jim to vzeti...

...no malo sem zabluzil s temo, in ne mislim več smetit, vendar upam, da ste dojeli point...mnogo različnih je poti, preveč da bi videli vse, preveč da bi zmogli soditi pot drugega človeka...raje se učimo iz svojih in tujih napak in uživajmo življenje dokler ga lahko...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov