Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So jun 19, 2004 3:26 pm

Ja sej to vem. Do takrat bom že mel AMD64. Premišljujem že sedaj ampak se mi zdi da bom počakal še kako leto ali dve.

Nebo potrebno da je 64biten, vsaj nazačetku so tko rekli in tudi pre verzijo sm že imel na rač.

Sicer pa a si probal že alfa(al je že beta) verzijo? Za videt približno kako bo je, ampak je stvar zelo zelo zelo počasna in nedelujoča. :D :D

LP
The MAN

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX So jun 19, 2004 3:34 pm

Cccc, sami neki windowsaši. Samo dve možnosti imate. Ali ostanete na windowsih in
vse je lepo in prav (beri pošasno in kreširajoče), al pa boste poizkusili linux in se počutili
prebujene iz ene strašne nočne more.

Vaša izbira...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 19, 2004 3:42 pm

ma ne nism ,ker ne sprobavam probnih verzij,
pa še to da to sploh ni bila testna verzija longhorna,ker jo nimajo kje ukradt oz. nisi pri microsoftu nič sporočil da je bila koda ukradena,
pač to alfo verzijo je pač naredilo par rač. zanesenjakov , ki so hotel nakazati kako naj bi longhorn zgledal :lol:

sicer se preizkusnim različicam izogibam ker ti naredijo samo navlako na PC-ju
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 19, 2004 3:48 pm

HMX je napisal/-a:Cccc, sami neki windowsaši. Samo dve možnosti imate. Ali ostanete na windowsih in
vse je lepo in prav (beri pošasno in kreširajoče), al pa boste poizkusili linux in se počutili
prebujene iz ene strašne nočne more.

Vaša izbira...

z linuxom je pa tko ,

widowse updejtaš za varnostne luknje , linux pa da kej sploh gor deluje :lol:

itaq pa linuxsaši hvalijo linux , windowsaši pa windowse :/:o:/

mam pa XP-je že od samega začetka ko so prišli ven in morm rečt , nikoli nobenih resnih problemov,uni ki pa kao govorijo da so bed, PA:

naučte se delat z softverom :lol: ,pa boste mel mir,

glede varnosti obeh pa da ne govorim, oba isto sranje,
samo windowsi so bolj izpostavljeni napadom ker jih ima več uporabnikov,kot linux,
drugače pa tudi linux ni nedolžen je že izgubil JUNFER :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jun 19, 2004 7:14 pm

EX-B je napisal/-a:lisko, particije si rajsi prej naredi z particionmagicom najraje.. za silo je dober tudi fdisk. Drugace pa XPji laufajo tudi na fat32, ampak je v fat32 najvecja particija 32GB, tako da.. ce imas vecji disk, si ga ze prej razparticioniraj.

Aha oki super pol. Tko mam že od vsega začetka dve particiji (10 in 30 GB) tko da ne bi smelo bit blemov. Me pa 2000 sem že mel gor. Tko da vem kok gre instalacija. SEj pri XPjih je isto a ne? Da nem že na začetk kaj zjebu (spet) :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B So jun 19, 2004 7:19 pm

Isto sranje, drugacen izgled ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jun 24, 2004 9:31 am

OK vse lepo pa prav zaj mi pa naj en pove zakaj men komp šteka k pr norcih :?:
Sicer tko brskanje po netu in irc pa še enih par programov ne dela ne vem kakih blemov, sliši se najbol pa pri poslušanjo glazbe....
Približno ista fora kot da bi cd preskakoval ( v vseh playerjih)
Shyware killer je šel skozi, norton, pc cilin..... ni ne virusa ne shyware.
Je možno da je z diskom kaj narobe? (muzko mam namreč na disku) Je pa crknu že enkrat.Pa sem ga ven vzel pa neki mrdu pa lej ga zlomka dela dalje.(očitno mehanska napaka)
Ma kdo kako idejo zakaj šteka vse skupi?
Aja šteka pa v obeh windovsih..... in ME in 2000 profi
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Če jun 24, 2004 8:46 pm

Desni klik na my computer, properties, device manager, poglej properties IDE kontrolerjev in se prepricaj, da imas tam nekje za vse kontrolerje in diske izbrano Ultra DMA, da nimas kakega PIO mode-a.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jun 24, 2004 9:23 pm

Jz mam XP-je gor že od kar so zunaj. 3 tedne poznej ko so pršli v ameriki ven sem jih mel z na compu. Ko jih na študiraš dela ko šus. Tut kar se tiče strojne opreme. Recimo fotkič samo prklopš pa vse sam nardi. Skenerje pa to je pa tut čist simpl. Sosed drgač kr oblvada računalnik samo XP pa nikakor ne zna poštimat. Pol zmeri mene pokliče.

Glede delovanja sem pa tut zadovoljen. Z 98 ali pa ME ga brezveze primerjat. XP so velik bol stabilni in bol prijazni za uporabo.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če jun 24, 2004 10:16 pm

Lisko... mene je tud zajebavu... vec k pol leta, ce ne celo leto... samo ne vedno... samo vcasih.. pa format ni pomagu... dons sm ga pa pogruntu... northbridge se mi je pregrevu :-P Zdej dela k nov, 2x hitrejs :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So jun 26, 2004 1:58 pm

Mate je napisal/-a:Lisko... mene je tud zajebavu... vec k pol leta, ce ne celo leto... samo ne vedno... samo vcasih.. pa format ni pomagu... dons sm ga pa pogruntu... northbridge se mi je pregrevu :-P Zdej dela k nov, 2x hitrejs :)

Heh zakaj se lisko nikoli ne zmoti??????
Dve uri kasneje ko sem napisu moj prejšni post...... je disk izdihnu :cry:
Mehanska okvara (ležaji na igli so šli in je štekala... posledica.... štekanje celega sistema)
Naenkrat je zašteku sem ga restartu pa je sam napisu da ni sistema in da morm vstavit sistemski disk..... sem že vedu kaj je :evil:

No zdej pa mam 160Gb diska razdeljen na 4 particije :wink:
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost