Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Vectra Ne jun 27, 2004 2:38 pm

sej pise pri blue tornado da nesmejo gor tisti s slabim srcem (velik krv. pritisek...) :lol:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne jun 27, 2004 2:46 pm

sm vidu ja :D pa se ene par drugih znakceu je :D

Vectra kje si pa ti McDonalds vidu? Js ga nism opazu :?

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra Ne jun 27, 2004 2:51 pm

tm desno od blue tornadota, tista modra stavba, levi vhod

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 2:54 pm

Vectra je napisal/-a:tm desno od blue tornadota, tista modra stavba, levi vhod

Sej se men tud zdi da ni tist mkdonaldz :lol: ... je pa fast food, vsaj takrat je bil k sm bil jz tm...Pa mislm da bi tud u Gardalandu mogu bit Mcdonalds v tradicionalnih barvah?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra Ne jun 27, 2004 2:55 pm

hm, pol se mi je zmešal ker sem šel 3x na blue tornado takrat :D

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne jun 27, 2004 3:28 pm

ja je fast food...majo use podobn, sam ne wem ce je McDonalds... pa ne vem cez ker vhod sem seu jst tko da nam nic reku za 100% :)
tisti k greste tja...pustite se presenetit :D :D

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Ne jun 27, 2004 4:43 pm

Tisto ni McDonalds, tud hrana je veliko slabsa od Mc-ove. Ampak se da najest in napit tradicionalne cocacole ino hambija :D V glavnem, zmente se kdaj bi sli, jaz grem zraven! Si bom vzel cas, kadarkol ze bo. Sicer grem vsako leto, ampak se se nisem navelical, enostavno je noro :D Aja, cez dan je guzva ubitacna, na ride-e se caka minimalno pol ure, park pa dela do polnoci, in ko se nardi tema, se prava zabava sele zacne, tako da, ce bomo sli, moramo jit tako, da bomo do magari pozneje tam (okoli 12h sele) in potem do polnoci, ko se park zapre. Karta ni nic drazja, ce si tudi ponoci. V glavnem, ko bo zmenjen datum, stejte mene za 100% zraven :D
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Po jun 28, 2004 11:05 am

A gremo pol?
http://mr.si/

Tical
Nov uporabnik

Napisal/-a Tical Sr jun 30, 2004 10:51 am

eh kaksn gardaland! pjte raj u mirabilandio! sm biu pred dobrmu mescam tm in morm rect da se gardaland lahk skrije pred mirabilandijo! pa tud vec te more bit u ''hlacah'' ce hoces na kj jt!
pa tud zlo fajn show majo k kaskaderji pizdarije z avti delajo!
mam filmcke sam so slabe kvalitete ker sm jih z digitalcm snemov!

lp
...ain't nuthin like hip hop music...
...u like it coz u choose it...
...most DJs won't refuse it...
...a lot of sucker MCs misuse it...

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Sr jun 30, 2004 11:27 am

Jest sm bla v Gardalandu 19 junija (sobota) in vam odsvetuje obiske v soboto ali nedeljo. Gužva za znort.... :x Čakanje v vrstah tud po eno uro do dve, da prideš na vrsto. Če je sonce potem računajte na vročino in to ubitačno..... Uzel smo isto paket (nevem pri kateri agenciji) ki je prišel okrog 9 jurčkov. Odhod iz Lj ob 5:45 in prihod v Gardaland ob 11:45. Potem pa prosto po Prešernu. Uglavnem zvečer ko smo imeli odhod ob 23:45 sm bla na smrt zmatrana, ampak blo je pa fajn.... 8)

Aja pa na Blue Torandu sem sedela čist odspredi :shock: , kričala sm k nora, adrenalina za znort.... :-P
Sm pa vidla eno bejbo, Italjanko vso upedenano ( finoča) k je šla na prosti pad, in iz njega prišla vsa polulana :lol:, jao smeha!!!

Slika

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Sr jun 30, 2004 11:31 am

Slide je napisal/-a:
Vectra je napisal/-a:tm desno od blue tornadota, tista modra stavba, levi vhod

Sej se men tud zdi da ni tist mkdonaldz :lol: ... je pa fast food, vsaj takrat je bil k sm bil jz tm...Pa mislm da bi tud u Gardalandu mogu bit Mcdonalds v tradicionalnih barvah?

Ko sem bil jaz nazadnje v Gardalandu je bil McDonalds (kje me ne prasat, ker je to ze kar kaksnih 10 let nazaj), tko da pomojem bi se tud zdej mogu najdt.

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Napisal/-a Tweety Sr jun 30, 2004 11:33 am

Ni Mcdonaldsa tam, fast food je ogaben :roll:

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Sr jun 30, 2004 11:44 am

Krentip: V Gardaland hodim vsako leto poleti ze nekje 6 let, ama se nikoli nisem videl McDonaldsa. Obstaja fast food, ampak kot je rekla ze Tweety, se niti priblizno ne pribliza kvaliteti McDonaldsa (pa se Mcova kvaliteta ni ne vem kaj). Jaz vsako leto raje nabasem ruzak z sendvici, je boljs (tud una hrana ki jo majo tm v restavracijah ni nc kej posebnega, zlo na hitro narjeno in tak "plasticen" feel ma vse skup).

Tweety: Se strinjam, ako se gre, potem se gre med tednom, za vikend sem bil dol samo dvakrat in NIKOLI vec. Folka je med vikendom vsaj 3x vec.

Drugace pa, Tical ima point! V Mirabilandii se nisem bil, sem pa veliko slisal o njej, in vsi pravijo da je boljsa od Gardalanda.. Kaj ce bi razmislili o tej varijanti? (Tical, prosim ce poves se kej vec, dren, cene, food, rides, ...?)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Sr jun 30, 2004 11:46 am

EX-B je napisal/-a:Krentip: V Gardaland hodim vsako leto poleti ze nekje 6 let, ama se nikoli nisem videl McDonaldsa. Obstaja fast food, ampak kot je rekla ze Tweety, se niti priblizno ne pribliza kvaliteti McDonaldsa (pa se Mcova kvaliteta ni ne vem kaj). Jaz vsako leto raje nabasem ruzak z sendvici, je boljs (tud una hrana ki jo majo tm v restavracijah ni nc kej posebnega, zlo na hitro narjeno in tak "plasticen" feel ma vse skup).

Tweety: Se strinjam, ako se gre, potem se gre med tednom, za vikend sem bil dol samo dvakrat in NIKOLI vec. Folka je med vikendom vsaj 3x vec.

Drugace pa, Tical ima point! V Mirabilandii se nisem bil, sem pa veliko slisal o njej, in vsi pravijo da je boljsa od Gardalanda.. Kaj ce bi razmislili o tej varijanti? (Tical, prosim ce poves se kej vec, dren, cene, food, rides, ...?)

Pol so ga pa mogl ukint al kva. Takrat je pac bil....davnih 10 let nazaj :D

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Napisal/-a Tweety Sr jun 30, 2004 11:48 am

Aja pa še to... vzamte sabo rezervne cunje za preoblečt... ker ko greš na Atlantido, in če sediš na tistem čolničku v prvih dveh vrstah si moker do kože.... pa na tisti okroglih gumijastih zadevah si tud moker, te zalivajo brzice z vseh strani, pa če imaš šibek mehur se ti lahko zgodi tudi nesreča :lol:

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Sr jun 30, 2004 11:53 am

Tweety, zenske vecinoma hodijo cez dan okoli v kopalkah ;) Vsaj lansko leto sem kar napasel oci ;) Je pa res, na vseh vodnih ride-ih si vecinoma cel moker. Malo zarad pluskanja vode, mal zarad zajebancije, ka se folk kr sprica. Pa sej se boljs, se vsaj ohladis ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Tical
Nov uporabnik

Napisal/-a Tical Sr jun 30, 2004 12:36 pm

no v mirabilandii je tko:
vstopnina je 21€, kar je cnej kukr u gardalandu kjer je mislm da 28€,
vozne je sicer mal vec--> jst sm meu iz kr. gore 450 km sam je skoz avtocesta in si v dobrih 4 urah dol, lahk gres pa pr benetkah sam je pa skoz regionalna cesta pa so umejitve 70 se mi zdi tko da se dl vozs!
ta park je pr ravenni (ene 50 km od imole)!
jst sm biu tm pruga maja pa je blo ful folka sam vrst ni blo, lahk vm pa recem da je res velik vec adrenalina kukr pa u gardalandu! npr. majo prosti pad k je se 1x visji kukr u gardalandu pa mn je teh otroskih stvari! res je supr zrihtan tko da vm priporocam!

lahk se pogledate na www.mirabilandia.it

lp
...ain't nuthin like hip hop music...
...u like it coz u choose it...
...most DJs won't refuse it...
...a lot of sucker MCs misuse it...

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Ne jul 04, 2004 7:01 pm

Fantje preko studentskega kluba organiziram izlet v Gardaland za borih 5 tisocakov (prevoz + karta) z moznostjo obiska tudi aqualanda ce je kdo zaintereseran, se javite... :)

LP
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jul 04, 2004 7:15 pm

Misak je napisal/-a:Fantje preko studentskega kluba organiziram izlet v Gardaland za borih 5 tisocakov (prevoz + karta) z moznostjo obiska tudi aqualanda ce je kdo zaintereseran, se javite... :)

LP

:shock: hudo ,kdaj pa :?:
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov