salesky je napisal/-a:Poglej jst pa mislim tako. Od zmeraj je bilo v kakih kvazi erotičnih filmih videt pomanklivo oblečene ženske. Takrat se kaj takega ni dalo videt po cesti. Dandanes pa ženske oblečeste vse da bi bilo videt vašo ritnico pa vaše prsi pa karkoli še. Potem pa se čudite zakaj ste tako "napadane" z žvižgi in takimi stvarmi. Svet je postal čuden. Na MTV so vsak dan manj oblečene punce in vse gre v sexualnem smislu naprej (posledično tudi vsakdanje oblačenje sledi temu), tako da ni nič čudnega kar si napisala, da ste samo sexualni objekt (kar po mojem niste). Ampak poznam veliko punc ki želijo same biti sexualni objekt ter v samem centru pozornosti (in vsak dan je več takšnih).
.
Tu se pa v celoti strinjam s teboj. Tista, ki se obleče kot za v erotični show lahko kar vnaprej ve, kaj pričakovati na cesti. Sam problem naše kulture je ta, da tudi v spodobnih cunjah (kavbojke, majčka) lahk nasankaš, govorim iz lastnih izkušenj. Kot da bi delovali po principu: moški je lovec, ženska je plen.
Tudi je res, da ni vsako žvižganje zlonamerno. En, ki mi je pred 10 leti hladnokrvno rekel na Štuku "ej, mala, ti imaš pa hudo dobre balkone", je zdaj moj d'best friend.