Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Ne jul 04, 2004 3:35 pm

salesky je napisal/-a:Poglej jst pa mislim tako. Od zmeraj je bilo v kakih kvazi erotičnih filmih videt pomanklivo oblečene ženske. Takrat se kaj takega ni dalo videt po cesti. Dandanes pa ženske oblečeste vse da bi bilo videt vašo ritnico pa vaše prsi pa karkoli še. Potem pa se čudite zakaj ste tako "napadane" z žvižgi in takimi stvarmi. Svet je postal čuden. Na MTV so vsak dan manj oblečene punce in vse gre v sexualnem smislu naprej (posledično tudi vsakdanje oblačenje sledi temu), tako da ni nič čudnega kar si napisala, da ste samo sexualni objekt (kar po mojem niste). Ampak poznam veliko punc ki želijo same biti sexualni objekt ter v samem centru pozornosti (in vsak dan je več takšnih).
.

Tu se pa v celoti strinjam s teboj. Tista, ki se obleče kot za v erotični show lahko kar vnaprej ve, kaj pričakovati na cesti. Sam problem naše kulture je ta, da tudi v spodobnih cunjah (kavbojke, majčka) lahk nasankaš, govorim iz lastnih izkušenj. Kot da bi delovali po principu: moški je lovec, ženska je plen.

Tudi je res, da ni vsako žvižganje zlonamerno. En, ki mi je pred 10 leti hladnokrvno rekel na Štuku "ej, mala, ti imaš pa hudo dobre balkone", je zdaj moj d'best friend.
Born to be wild.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne jul 04, 2004 3:45 pm

MA NIGGA! 8) to si tud jst mislim!

BESEDA JE VREDNA ZLATA! :twisted: :twisted: 8)

lp venom

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jul 04, 2004 4:20 pm

Prvo kt prvo SMEH TOLE VSE :lol: :lol:
Drugo kt drugo so ns uni tm gor ustvarl take kt smo like moski horny zenske vzvisane.... in tega se nau dal spremenit no mogoce s tranvestiti sam pustmo zdj to :lol: :lol: V glavnm men gre na falus res sam to k ene zenske prevec izivajo pol pa k dobijo svoje so pa cist uzaljene gor dol uno tret. k*** jih gleda jst tut k izivam kazn jo tut placam zakaj nebi se one placale svoje grehe :lol: :lol: Slap these types of bitchez :lol:

lp PiLLLe

Evil
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Pubeci, vzemite se v roke

Napisal/-a Evil Po jul 05, 2004 6:35 am

Lilith je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:[
se podpišem,
me zanima kako bi bilo,če nebi nekaj časa noben pogledu za kako bejbo :lol: ,kak bi reagirale :roll:

No, če že sanjarimo o drugačnem svetu...takole bi bilo:
Bejbe bi imele mir, ne bi se več počutile kot seksualni objekt, pač pa kot človek in posledično tudi na moške več ne bi gledale kot na prasce potrebne, pač pa bi jih bolj cenile in videle kot ljudi, ki so spoštovanja vredni.

Osebno sem mnenja, da naj se tisti, ki jim je sam do avanturic in sexa tudi javno izjasnijo in naj se najdejo z odkritimi kartami, da bosta obe strani- moški in ženska vedela pri čem sta. Pa da ima tisti, ki hoče kaj več od zgolj sexa, možnost takoj ugotoviti, česa si želi nasprotna stran. Ne pa tole sprenevedanje v stilu "kak si ti meni všeč", pol pa zmeraj en ostane s strtim srcem.

No, če pa mojemu sanjarjenju dodam še malo zlobe, pa še to: kar naj si moški kdaj izkusijo, kako je biti seksualni objekt, kako neprijetno je iti kam sam (napr. v kino, v lokal ali po cesti), ko si ves čas tarča napada in neokusnih pripomb. Mogoče bi en dan take življenja, kot ga dnevno živimo ženske, takim idiotom dalo misliti. Jaz se z užitkom javim, da sodelujem pri tem, ko bi se za moškimi žvižgalo, se jih nadlegovalo na sto in en način, po možnosti še sramotilo. Pa če bi kateri naivnež sedel na limance, bi ga potem z užitkom še zakajlala...tako v tapravem monsterjevem stilu. :twisted: :twisted: :twisted:

Ženske, ženske, ženske :D :D :D
Samo, kak bi se šele pritožovale, jamrale, cvilile, norele, če ne bi noben moški zažvižgal za vami, vam rekel kaj spodbudnega, počutile bi se prav ogroženo.
Mam prav ?
Moč motorja je zakon.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov