Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Fly video 3000

Napisal/-a lisko Če jul 15, 2004 3:52 pm

Ma kdo to kartico?......TV na kompu (za tiste ko ne veste :) )
zanima me kje in kako naj nastavim snemanje (iz video rekorderja v dvix format) ker bi rad enih par filmov iz kasete na cd posnel...... res da bo slaba kvaliteta sam cd se mi bolj dopade:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 15, 2004 4:19 pm

Jz mam zvezan tko, da se mi avtomatsko predvaja na kompu(prek TV kartice) tist kr se mi na TV-ju, tak da v tem primeru enostavno kaseto predvajam in potem pritisnem na unem programu od TV-kartice rdeč gumb za snemanje...vpišeš ime filma in gas :wink:
Sam mam scart priključek prikloplen iz TV kartice direkt na videorekorder
Enga mam pa s grafične kartice na TV, da lhk pol film iz cd-ja gledam na TV :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 15, 2004 9:00 pm

Pru dvd pekac nabau in bos lahko snemal boljsko kvaliteto oz. bo na sam medij slo vec podatkov. Iz VHS-a jst pru na disk posnamem v *.avi format ( Mam tut Fly Video '98 > radio in teletext) pol mal zmonteram dolocene stvari in nastimam indexe (prizore) in zapecem kot en posnetek (fajl) vse skupaj in s pomozjo teh indexov locim razlicne posnetke > kot ima Dvd vec prizorov iz enga filma. Kvaliteta je seveda enaka oz. za odtenek boljsa. VCR imam prek bnc kabla priklopljen na TV kartico.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jul 16, 2004 1:54 pm

Jah sej to mam vse poštiman...... iz videa mam prikljopljen na Video input.... pol pa mam še satelitsko poleg na SVH-S vhod..... tko da sam preklapljan suond pa je posebej. :)
sam men zanima kk morm nastavit..... kakovost pa bla da ne bo pol par giga velik fajl.... ampak 700Mb..... pa kje?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 17, 2004 12:23 pm

Probaj. Saj lahko naknadno kompresiras. Skonvertirej in ce ti pride cez 800 MB skompreseras in to je to.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov