Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Seba
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

anketa o zadovoljstvu z avtomobili in servisnimi storitvami

Napisal/-a Seba So avg 07, 2004 2:21 pm

zdravo folk!
Delam anketo za Gral Iteo, ki se ukvarja s tržnimi raziskavami.
Iščem lastnike oz tiste, ki vozijo svoje jeklene konjičke na servis. Iščem lastnike fiatov (Punto, Stilo), Oplov (Astra, Corsa, Vectra) in Volkswagnov (Golf, Passat, Polo). Fiati morajo biti kupljeni od septembra 2002 do avgusta 2003, enako velja za Ople, Volkswagni pa morajo biti kupljeni v obdobju od septembra 2002 do maja 2003. VI MORATE BITI PRVI LASTNIKI!
Vse bi lepo prosil, da se bi mi oglasili, saj bi se naj s tem tudi zboljšala kvaliteta servisnih storitev omenjenih znamk.
Anketo pa vam Gral iteo pošlje po pošti.

Za več vprašanj pa me pa odpišite na tole sporočilo

Se vam vnaprej zahvaljujem!

LP

Sebastijan

MetodTrobec

Re: anketa o zadovoljstvu z avtomobili in servisnimi storitv

Napisal/-a MetodTrobec So avg 07, 2004 2:29 pm

Seba je napisal/-a:Delam anketo za Gral Iteo

To pove vse. :evil: :evil: :evil:

Slika

P.S.: Še v zaporu nimam miru pred vami kurci, me kličete ravno med popoldansko meditacijo, da bi vam žene rojevale oposume!!!!

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName So avg 07, 2004 8:05 pm

metod, daj ne se jezit nad totimi... pr njih sm pomagal montirat par klim pred parimi leti, ko sm biu pr eni firmi... drgac se pa je treba lotit te zadeve drugace.. vi na gral iteo dobite dobite za to raziskavo verjetno prav lepo placano ane... predlagam tistim k se mislijo javit na ta poziv da zastonj ne odgovarjajo nikakrsnih anket... za vsako reseno anketo naj zahtevajo kakega jurja.. sj veste.. cas je denar...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster So avg 07, 2004 8:14 pm

pol nimam kej tukej delat :oops:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost