Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Kraj: mkg in lj

CAMP

Napisal/-a gizmo So avg 14, 2004 2:30 pm

In sicer konkretno me zanimajo kampi na Poreču (Lanternacamp, Zelena Laguna, Bijela Uvala). Zanima me kako je urejeno parkirišče,oziroma al se ma lahko avto zravn šotora. :?: Hvaležen bi bil za vse slabe in dobre lastnosti omenjenih kampov. 8) Hvala za odgovore.

LP

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 14, 2004 2:31 pm

Zelena laguna je ok, pa še sanitarije kr je najbolj pomebne so uštimane.

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK So avg 14, 2004 2:36 pm

jst sm biu lansko leto v bijeli uvali in je blo kr hudo-dobr urejen camp! glede avta mislm da ni problema..vsaj mi smo jih mel kamot zravn

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Napisal/-a gizmo So avg 14, 2004 2:39 pm

Kako je pa z avtomobili? Pa al ful težijo ,če ponoč nis glih najbol miren :pij:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 14, 2004 2:45 pm

JA gosti niso glih najbolj navdušen če ne morjo spat, pete raj km tuko k ni folka zraven. K jest bi take k mi na dopustu rogoviljo sam postrelu pa ne grem ob 8-ih spat

PA brez zamere.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy So avg 14, 2004 2:49 pm

Jst sm u Lanterni že 10 let. Avto maš komot pr šotoru, še nikol nism vidu da bi kdo mogu met avto zuni, razn če ga pač ne plačuješ. Sam pol pa ne vem kako je s tistim parkiriščem pred recepcijo. U glavnm, Lanterna je edn večjih kempov v Istri, in tut dost znan. Hrvati se dost trudjo, in usak let je kej prenovljen, kej novga. WC-ji so usi čisti in spodobni, tuši na plaži so, sicer mal mrzli. V kempu maš dva bazena, enga s slano in enga s sladko vodo (ta je bl mišljen za froce, ker je zelo nizek), pr tistem s slano maš tut jacuzzi (slan) in ma beachvolley igrišče z letos svežo mivko :lol:. Slabosti: bazen je dokaj močno kloriran, če maš šotor, ti priporočam da se daš nekam bolj na samo, al pa tko da maš prikolce okol sebe, če ne ti bojo pijani mladci in mladenke kkšno stvar (brisača, svetilka, blazina) čopnl. Amm...kaj sm še pozabu...cene...hm, drago, kokr povsod. Če se še nisi čist odloču, premisl še o Dalmaciji, za kero sm jst slišu da cene kampiranja so polovico nižje, so pa zato restavracije in ostala gostinska ponudba dražja.

Drgač pa, če boš šou u Lanterno, piči čez Buzet pa po dolini Mirne, je najhitrejša varianta.

Še kkšn vprašanje? :roll:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in So avg 14, 2004 5:00 pm

gizmo je napisal/-a:Kako je pa z avtomobili? Pa al ful težijo ,če ponoč nis glih najbol miren :pij:

sj neumesno, sam useen... midva z mojo lubiko sva bla na dunaju u enmu kampu ravn tkrat ko je bil donauinsel fest... je blo ful folka, pa to in je blo uredu, razn najinih sosedov... mel so enga bmwja, v njem en wufrček in štanc muzko cel dan in celo noč... čez dan naju ni motil k naju ni blo, sam ponoč, ko bi se pa človk al mal stisku, al pa spal naja je pa ful motl... in poj sm bil jest še s strani lubike prisiljen ostat v šotoru, namest da bi šu unm kurcm povedat kar jim gre... aja? pa fora je bla tud, da so se ga rahlo (ene 5 flaš viskija, na noč) utovkl usak dan, pa (6 folka to)... sj res da sm jest tud mulc, pa da mam tud rad bl naglas muzko, sam ne pa ponoč, ko se spi... :P

na hrvaškem pa v teh kampih k si jih omenu nism še bil, sam v tistih k sm pa bil je blo pa ful dobr poskrblen za use (kampi okol fažane)... :)
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 14, 2004 5:11 pm

Jst sm šow na obisk v zeleno laguno... je res zakon uštimana samo....
... imajo pa take DEBI..LE za raderje da smo se hmali stepli z njimi.
Nimajo prow radi Slovencev, še posebi mladih
LP 8)
Slika

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Napisal/-a gizmo So avg 14, 2004 5:15 pm

Saj jaz nisem mislu tiste varjante k je v Luciji:ija-ija-ija-jo,pa z druzga nadstropja nazaj.Pa muzka in štanc se povsem strinjam...
Ja pa just_in jaz pa nisem več mulc :P (btw)
Če se neki spije se pač nenačrtno zviša jakost pogovora.In nemaram nekih goril(beri redar),k težijo za vsako figo. Pa brez zamere :wink:

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 14, 2004 5:30 pm

Ja ma so težili tud samo zaradi luči :!:

Jst nevem kje jih dobijo... btw edn je bil še pijan :roll:

LP :pivo
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in So avg 14, 2004 5:30 pm

gizmo je napisal/-a:Ja pa just_in jaz pa nisem več mulc :P (btw)

ne sj nism tko mislu, sori... :wink:

sj mene, ne mot, ne da kj spiješ pasi glasnejši, in ne muzka, sam da je v mejah normale... :P pa tud, sj če maš pa pač sosede, pa pač prašaš če jih kj mot al pa kj... :) mau se obrneš na soseda ane, pa je ql... ( tko bi lahk ouni loloeki na dunaju nardil, k sva bla namest 5 dni, tm sam 3 dni) :P
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov