Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

KAJ JE BILO Z GOSPO!

Glasovanje se je zaključilo dne To feb 13, 2007 10:54 pm

1.Enostavno GOSPA je NEUMNA!
24
77%
2.Jah avto je hola ukrasti!
7
23%

Skupaj glasov : 31

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

NEVEM ŠE SAM!

Napisal/-a _VeNoM_ Pe avg 27, 2004 10:54 pm

No tole se je meni danes zgodilo!

namreč popovdne pred nočjo sm se odpravil v BTC namreč da mal preičikeram če je kaj novega v hali A,sej veste tista štacuna na začetrku, semizdi RDO!! no pojdem jst ven da grem v avto in vidim polek še eno felicijo dokaj ENAKA moji samo brez stylinga!no najboljši del tega je da je gospa rinla ključ v mojo klučavnico ne pa v svojo od svojega avta!

no kokr ste zvedeli je lastnik ŽENSKA!heheh no pridem kokr gospod do nje in jo lepo vprašam kaj je narobe?!?!?!? :? :? :shock: Povem ji če ji lahko kako pomagam?!?!?
Gospa odvrne :JA LEPO VAS PROSIM DA MI POMAGATE ODKLENITI AVTO!
Jaz:GOSPA EDINO KAR VAM LAHKO POMAGAM JE TO DA VAS POSTAVIM K SOSEDNJEM AVTU!
Gospa:Hja saj sem jaz na pravem mestu in to je MOJ AVTO! :? :o
Jaz:no gospa če je to vaš avto,kako lahko pol jst avto odklenem!(pritisnem gumb za odklep)in vidi ti zeca avto se odklenu!
Gospa:u pardon nisem vedela da je to vaš avto!
Jaz:JA AVTO JE MOJ,EDINO DA STE SLEPI ALI PA NEOPAZITE DRUGAČNE OPREME NA AVTU!

No gospa obmovkne pa hgitro vskoč v svoj avto in CRTA pred mano!
No še sam nism dojel kaj se je sploh dogajalo!še sedaj nevem kaj je KRAVA HOTELA????
Moje mnenje :vse več je debilov in vse manj pametnih oz normalnih ljudi! :?

lp venom

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Pe avg 27, 2004 10:56 pm

gospa je neumna, in je pac sprobala sreco, ce bi kljuc pasal v avto :wink: :twisted:
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK Pe avg 27, 2004 10:56 pm

kolk je bla pa stara?

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Pe avg 27, 2004 10:57 pm

LOOOOOOOOOOOOOOOOLLL :twisted: :twisted: :twisted: :P

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe avg 27, 2004 11:00 pm

45 je bila stara !naličana na tone!mislim da je bila UMETNICA k je mela tako faco pisano z raznimi barvami MAKEUP-a

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe avg 27, 2004 11:03 pm

Venom: Brez hude krvi, no. Vecina zensk pa avtomobili so lih tok, da se peljejo od doma pa do stacune, pa ce morjo km it, ostalo jih pa ne zanima kej dost. Prblizno si je zapomnila kje je pustila avto. Tvoj je na hitro ustrezu njenemu in ga je hotla pac odklent... pomoje se pogruntala ni, da njen stoji zraven.
Se je tud men ze zgodil, da sem pozabil kam sem avto parkiral :oops: .. res pa sem ga potem iskal in verjetno ne bi sel odpirat drugega... se dobro da mam dalinca :P

Je sicer moznost, da ji je bil tvoj bl vsec, pa je hotla zamenjat :twisted: samo dvomim v to :wink:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe avg 27, 2004 11:10 pm

Vrok: premalo stylinga gor :lol:
joke, gospa je neumna :wink:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe avg 27, 2004 11:13 pm

Mate je napisal/-a:Venom: Brez hude krvi, no. Vecina zensk pa avtomobili so lih tok, da se peljejo od doma pa do stacune, pa ce morjo km it, ostalo jih pa ne zanima kej dost. Prblizno si je zapomnila kje je pustila avto. Tvoj je na hitro ustrezu njenemu in ga je hotla pac odklent... pomoje se pogruntala ni, da njen stoji zraven.
Se je tud men ze zgodil, da sem pozabil kam sem avto parkiral :oops: .. res pa sem ga potem iskal in verjetno ne bi sel odpirat drugega... se dobro da mam dalinca :P

Je sicer moznost, da ji je bil tvoj bl vsec, pa je hotla zamenjat :twisted: samo dvomim v to :wink:

heheh to je tud moje mnenje!ah uglavnem mi je najbolj vašn da je avto še pr men!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe avg 27, 2004 11:15 pm

Lahko bi bil malo bolj gentlemanski a ne? -Nekatere ženske se pač spoznajo na avte kot ti na likalnik ali pralni stroj; torej bi lahko bil bolj prijazen.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe avg 27, 2004 11:19 pm

INFINITI je napisal/-a:Lahko bi bil malo bolj gentlemanski a ne? -Nekatere ženske se pač spoznajo na avte kot ti na likalnik ali pralni stroj; torej bi lahko bil bolj prijazen.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Pe avg 27, 2004 11:28 pm

Mogoče je bila gospa pijana :pij: pa je mislna da je tok prbita da 2 avta vid :evil: pa se je za bol porihtanga odločla :twisted:

lp
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe avg 27, 2004 11:29 pm

Ej to je tko kot da bi ti hotu oblečt na fitnesu en pulover, pa bi te ena babica nadrla da to ni tvoj, ker je tvoj seštrikan z dvema levima in enim desnim vozlom, njen pa z dvema desnima in enim levim vozlom.
Na avto si ti bolj alergičen in opaziš že drugačne kapice na ventilčkih, enim je pa tko, da če ima 4 kolesa, volan in je približno prave barve že misljo da je mogoče njihov.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName So avg 28, 2004 10:35 am

a niso skode public domain? kao.. placas narocnino pa ti posljejo kljuc pa avto.. pol se pa lahk vozis s kerokol skodo k jo najdes na cesti? hec hec...
verjetn je zenska pac mela slab dan, bla mal zmedena, pa neprisebna... zgodi se tudi najboljsim...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak So avg 28, 2004 11:09 am

Jah sej ves kako je z zenskam - bi ji postavu enga pezojcka 206-ko pred nos rdece barve pa bi rekla: iiii kok luskan avtorck. No cez pol ure bi ji postavu ta novga cliota pred nos pa bi ti rekla: kaj mi spet ta avto kazes... Dve enake skode (s tem d ena lepsa...) sta za to zensko verjetno ze visek tehnike :lol:
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So avg 28, 2004 11:50 am

Probat ni greh...

Men je pa rata enkrat odklenit kr enga druzga kangooja, pol mi pa ni blo jasn kako je lahk moj kr naenkrat airbag, druge špegle pa radio dubu... :twisted:
Čeprav užgal pa pol ni :( :P

Tko da: VSE SE DA!!!!
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov