Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 01, 2004 2:39 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:My worst nightmare... :evil: Hrvati prvaki v rokometu :evil: ...ne mi zdaj z rasizmom, nacizmom itd, prosim!!! Ampak jebemo...njim pa ne prvoščim, tukaj je pa ena redkih prilik za foušijo da tud mene pokoplje :oops: :evil:
Upam da jih bomo ob naslednji priložnosti spet premagali!

LP

Jest jim pa full prvošm, ker nimam manjvrednostnega kompleksa. Naši športniki so pa tud sam za :bow .

Zmerom pravim da nej zmaga boljši, zakaj bi bli Hrvati izjema, a zato ker so naši sosedje, a zato ker govorijo hrvaško, a zato kr majo skupno čez 5000 km morja mi pa sam neki čez 30, res ne vem zakaj bi neb prvošu. Dejte nehat s tem bedarijam, k vsak k to napiše ma zgleda zlo mejhen (direkt povedu) falus. Pol so pa Hrvati vsega krivi.

No da ne bo pomote...
Tud jz nimam manjvrednostnega kompleksa...
Napisu sm pa zato oziroma jim ne privoščim zato, ker potem(zaradi ene zmage) vedno govorijo...sad smo pokazali kje se igra najbolji rokomet na svetu...oduvijek smo najbolji...itd itd...No tokrat so igrali seveda super...ampak meni gre na živce tista njihova samohvala potem...če pa popušijo, so pa vsi drugi krivi :wink: TO ME MOTI! Drugač pa tud jz privoščim vsakemu, ki zmaga in je dober!

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr sep 01, 2004 2:46 pm

Ok vemo da majo Hrvati pa poudarjam ne vsi manjvrednostni kompleks in če mi pol mal še provociramo pol se ne čudt če ma kdo porisan avto.

Drgač sem bil pa letost na Krku v Punatu, kapo dol. Zvečer ko je bla živa muzka so začel z slovenskimi komadi pol nemškimi, italianskimi pa neki svojih pa spet slovenske, lepo od njih, pa ni blo nikjer vidt da bi slovence kej drgač jemal. Bom šu še k njim.

Mogoče se kkšnmu zdim neumen al pa pristaš Hrvatov. Ne poizkušam ustvart malo lepšo simbiozo kokr jo ustvarjajo politiki.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 01, 2004 2:57 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Mogoče se kkšnmu zdim neumen al pa pristaš Hrvatov. Ne poizkušam ustvart malo lepšo simbiozo kokr jo ustvarjajo politiki.

:pivo :bow
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov