Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Če sep 09, 2004 9:32 am

Sarcy lep filmček pa lepa psička, bi jo mogla prpelat v Grosuple.
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če sep 09, 2004 9:34 am

mal offtopic ampak...Sarcy, s kermu programom si ta filmck nardila?? ka iscem ksn tak programck pa da ni prou zaj*ban delat z njim?!! hvala
drgac pa lustna psicka :-P

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Če sep 09, 2004 9:42 am

obi je napisal/-a:Sarcy lep filmček pa lepa psička, bi jo mogla prpelat v Grosuple.

Ja sej sem jo hotela, samo tam je bilo malo preveč ljudi, ker tako velike gneče ona še ni navajena :wink:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Če sep 09, 2004 9:44 am

vesolc je napisal/-a:mal offtopic ampak...Sarcy, s kermu programom si ta filmck nardila?? ka iscem ksn tak programck pa da ni prou zaj*ban delat z njim?!! hvala
drgac pa lustna psicka :-P

Ja naredla sem z Windows Movie Maker
:wink:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če sep 09, 2004 1:52 pm

Huh, no ko mi tastar maček umrl (Jordan), sem iskal novega mačka. Zagledal sem se v Ragdola. Menda najbolj pameten maček, je tud največji itd itd. No in jaz pokličem tam ko majo leglo.

pač pogovor poteka in potem:

JAZ: emmm ja, kolk je pa cena mladiča
LASTNICA: emmm ja od 600 € dalje
JAZ: :noro :huh: dobro hvala in nasvidenje

Potem itaq tega mačka nisem nabavu, ker je 600 evrov to much in sem iskal in iskal in nabavu mešanca med perzisko in navadno mačko (ta je bil za Đabe). Poimenoval sem ga Ice (Ice-man)

Zdej večino dneva nori, pa se prehranjuje (maček je več različne hrane kot jaz), pa spi.
Pa štorast je (morda zato ker je še mlad) in izredno intligenten (razume par ukazov, katerih še mariskater pes ne).

Hehehhe to je to.

PS: TadeD: ker hud maček ej :shock: Ko Garfield :wink:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 09, 2004 1:59 pm

McLaren je napisal/-a:Huh, no ko mi tastar maček umrl (Jordan), sem iskal novega mačka. Zagledal sem se v Ragdola. Menda najbolj pameten maček, je tud največji itd itd. No in jaz pokličem tam ko majo leglo.

pač pogovor poteka in potem:

JAZ: emmm ja, kolk je pa cena mladiča
LASTNICA: emmm ja od 600 € dalje
JAZ: :noro :huh: dobro hvala in nasvidenje

Potem itaq tega mačka nisem nabavu, ker je 600 evrov to much in sem iskal in iskal in nabavu mešanca med perzisko in navadno mačko (ta je bil za Đabe). Poimenoval sem ga Ice (Ice-man)

Zdej večino dneva nori, pa se prehranjuje (maček je več različne hrane kot jaz), pa spi.
Pa štorast je (morda zato ker je še mlad) in izredno intligenten (razume par ukazov, katerih še mariskater pes ne).

Hehehhe to je to.

Men je na sejmu mačk ponujala Ragdolko za 2500 EU, sem reku Hvala.
Naša pa je poleg svoje hrane še čokolado, sadno kupo, še posebi ji je prisrc bovla mogoče zato k je alkohol not.
Ja se da mačka kr vorenk strenirat, sam čas si morš vzet, pes odgovarja na tvoje ukaze zato ker se ti pokori, maček pa zato ker je sklenu prijatelstvo s teboj.

Ne me narobe razumet rad mam vse žvali in nočem biti pristranski, da nau kdo reku da mačke poveličujem.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če sep 09, 2004 2:35 pm

Mam tud jaz vse živali rad (od hrčkov naprej) sam mačke so mi še zmeraj številka 1. Od gepardov naprej :wink:

Hajoj, kaj vse moj maček (Naštel bom nenavadne stvari).................aja hruške, jabke, banane, grozdje (goddamn) vglavnem veliko stvari. Ne pije pa vode, čeprav je zmeraj zraven vode , pa samega kruha ne je (mora bit kaj gor namazano).

Vglavnem, moj muc še išče samega sebe :P
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov