Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

OGLAS LDS NA FORUMU ?!

Napisal/-a Martin So sep 11, 2004 10:18 am

NIMA VEZE Z AVTOMOBILIZMOM.....tako kot tudi ne tisti strankarski propagandni
oglas LDS .
Kaj je blo prav treba jim dat prostor na forumu. Raje bi reklamirali sekret papir ali
tampone !

lp :evil: :?
Slika

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Kraj: JN76TL-Maribor(okolica)

Napisal/-a pirpiksna So sep 11, 2004 10:38 am

Se pridruzujem...............nismo politika, da bi ga tak srali.
Ce nam pa oblubijo in izpolnijo, da lahk zatemnimo sajbe v nulo (da niti vun ne vidis, kaj sele not), da imas lahko brez papirjev neonke, ali LEDike, kot novoletna smrecka, da ti masina tuli in zadi nehomologiran ror kadi, kot na kaksnem gradbiscu kak kompresor, da mas avto spuscen v nulo (da se po lastnih jajcih vozis) ,............no ko se bo pa to zgodilo, pa lahk majo oglas tud cez cel moj zaslon (ob svetem nikoli)..........do takrat pa mars dol frdamana golazen politicna (znajo sam krast pa narod nategovat)......... :evil: :/:o:/ :-:o :g:

Mislim da sem povedal dovolj.......
73 (LP) de S56ZWH (Andrej) ex 6killer

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So sep 11, 2004 11:08 am

pirpiksna je napisal/-a:Se pridruzujem...............nismo politika, da bi ga tak srali.
Ce nam pa oblubijo in izpolnijo, da lahk zatemnimo sajbe v nulo (da niti vun ne vidis, kaj sele not), da imas lahko brez papirjev neonke, ali LEDike, kot novoletna smrecka, da ti masina tuli in zadi nehomologiran ror kadi, kot na kaksnem gradbiscu kak kompresor, da mas avto spuscen v nulo (da se po lastnih jajcih vozis) ,............no ko se bo pa to zgodilo, pa lahk majo oglas tud cez cel moj zaslon (ob svetem nikoli)..........do takrat pa mars dol frdamana golazen politicna (znajo sam krast pa narod nategovat)......... :evil: :/:o:/ :-:o :g:

Povedal si celo prevec :roll:

V politicne debate se sicer ne zelim spuscat, ampak ob taksnem razmisljanju, kot je tvoje, me kar prime, da bi spet volil LDS :!: Ti se kar vozi v tvoji zatemnjeni, ropotajoci, tuleci, spusceni, kadeci in smrdeci novoletni smrekci brez papirjev, ampak NE PRI NAS! :evil: Ce je nasa drzavica zate prevec kulturna in urejena -izvoli oditi, kaj sploh se cakas? Izbira drzav, kjer vlada kaos, je velika in zelo bogata! V primeru, da ostanes med nami, pa se enkrat preberi svoj post in se malo zamisli nad svojimi besedami... :?

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Napisal/-a pirpiksna So sep 11, 2004 11:26 am

>>>Se pridruzujem...............nismo politika, da bi ga tak srali.
Ce nam pa oblubijo in izpolnijo, da lahk zatemnimo sajbe v nulo (da niti vun ne vidis, kaj sele not), da imas lahko brez papirjev neonke, ali LEDike, kot novoletna smrecka, da ti masina tuli in zadi nehomologiran ror kadi, kot na kaksnem gradbiscu kak kompresor, da mas avto spuscen v nulo (da se po lastnih jajcih vozis) ,............no ko se bo pa to zgodilo, pa lahk majo oglas tud cez cel moj zaslon (ob svetem nikoli)..........do takrat pa mars dol frdamana golazen politicna (znajo sam krast pa narod nategovat).........

Mislim da sem povedal dovolj.......<<<

Sem ti oznacil Jerry! Sicer sem pa res malce sfalil, ker nisem bistva dovolj dobro oznacil oz. pojasnil mojega mnenja........sicer pa, kako ze pravi pregovor, da beri med vrsticami?
Sicer pa mi politika niti malo ni vsec zakaj, pa verjetno sam ves.........(ne mislim pojasnjevati)
Glede tvojega mnenja pa, da naj grem v drugo drzavo, ce mi je to vsec..........hmmm ni slaba ideja, ampak ce mislis, da mi je ta skrajnost, ki sem jo zgoraj opisal povsem vsec, si se pa tudi krepko zmotil!
Samo sedaj se pa zamisli..........si hoces nekaj zrihtat avto, da bi vsaj vozilo, ki ga vozis necemu bilo podobno (sorrry, ampak nimamo vsi denarja za sanjske avte), pa te na tehnicnem je.bejo za vsako malenkost.........in ne recem, ce majo veselje, naj ga majo, jas pa imam zivce tam v vrsti stat, ampak, ko me pa vdari po denarnici, zato, ker si neko tele zakon po svoje razlaga, ker je leta ze v osnovi bedasto napisan (saj ves komu zahvaljujoc) in dopusca taksne luknje, pa nisem vec hladnokrven. Verjemi, imam se cez politike marsikaj za napisat, ampak na tem forumu se ukvarjamo z avtomobilizmom mar ne? torej politika v taksni ali drugacni obliki tu nima kaj za iskati (niti kot reklama, saj ze vecini gredo itak ostale na zivce, kaj sele "politicne"), ce pa menis drugace, pa ti svetujem da poisces ustrezno strokovno pomoc............

benko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a benko So sep 11, 2004 11:27 am

_Jerry_ je napisal/-a:
pirpiksna je napisal/-a:Se pridruzujem...............nismo politika, da bi ga tak srali.

Povedal si celo prevec :roll:

V politicne debate se sicer ne zelim spuscat, ampak ob taksnem razmisljanju, kot je tvoje, me kar prime, da bi spet volil LDS :!: Ti se kar vozi v tvoji zatemnjeni, ropotajoci, tuleci, spusceni, kadeci in smrdeci novoletni smrekci brez papirjev, ampak NE PRI NAS! :evil: Ce je nasa drzavica zate prevec kulturna in urejena -izvoli oditi, kaj sploh se cakas? Izbira drzav, kjer vlada kaos, je velika in zelo bogata! V primeru, da ostanes med nami, pa se enkrat preberi svoj post in se malo zamisli nad svojimi besedami... :?

se strinjam z _jerry_-em da en red more bit. sam oglas od LDS pa res ne sodi na avtomobilisticno stran se posebej zato ker nam ze cca 13 let po glavi serjejo :!: :!:
lp

blaz

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So sep 11, 2004 11:32 am

Fantje če čte sodelovat na tem forumu morjo bit tud taki oglasi.
Brez relamiranja tud tega foruma nebi blo.
Politika pa daje dost dnarja v ta namen.
Če vam politika ne diši kokr men pol jo puste namir, mene nič ne mot.

No so pa fantje v EPP odelku vidl brez ankete da je rekalmiranje uspešno, to bodo lahko še s pridom uporabil pri nadalnem trženju. :wink:

Drgač pa od politke tolk v novem AFM na zadnji strani je zlo dobr napisan.
Država se vede mačehovsko do avtomobilistov, (avtoceste, ceste .....), ko je pa treba dnar dobit nas pa lohk najbolj obere. Grob povzetek.

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Napisal/-a pirpiksna So sep 11, 2004 11:38 am

Jerry! sam se malce politike samo zate: Daj naredi si uslugo, prizgi TV in enkrat ali dvakrat glej porocila, ali pa kaksna soocenja (sedaj imas zelo pepo priloznost), ce tam nebos dojel bistva(celotne politike), raje sploh ne hodi na volitve, ker bos naredil vec skode, kot koristi......... sicer pa kaj se obremenjujem z takimi malenkostmi, kot je politika, saj naj kar zavarovalnice dvignejo se bolj premije, da bo en revez, ki zasluzi kakih 100ksit na mesec (jih poznam veliko, in verjemi, da se ne praskajo po jajcih, ampak garajo), dal celo placo za registracijo, ce ne kje dve, ali pa naj policaji zacnejo se jeba.t narod v glavo, zaradi "zakona" ki nebo dovolil nehomologirane "smrecke" na vzratnem ogledalu..........
Razumes poanto?

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Napisal/-a pirpiksna So sep 11, 2004 11:42 am

No medtem, ko sem se razpisal ponovno, vas je ze nekaj odgovorilo tak da ...

Amm a ni mogoce, da bi se reklame nekako cenzurirale? Da bi se gor posiljale samo reklame, recimo avtomobilisticega znacaja? Ali pa taksne, ki bi bile se nekako sprejemljive....... :?

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So sep 11, 2004 11:44 am

MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje če čte sodelovat na tem forumu morjo bit tud taki oglasi.

No so pa fantje v EPP odelku vidl brez ankete da je rekalmiranje uspešno, to bodo lahko še s pridom uporabil pri nadalnem trženju. :wink:

Tkole bom reku...ODJEBI S TAKIMI!!!!

Verjetn se noben ne spomne , kakšni pogoji so bli za pristop k forumu... nič političnega kačenja,rasizma...blablabla... in pol ti te taisti POTURIJO reklamo -politično kajpak!

Torej tut sam si bom vzel dovoljenje in prekoračil merila in pravila foruma...tut za ceno kakšnega ban-a!

ČE JE VOJNA; JE VOJNA TA VSE !!!
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So sep 11, 2004 11:50 am

Fullback je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje če čte sodelovat na tem forumu morjo bit tud taki oglasi.

Verjetn se noben ne spomne , kakšni pogoji so bli za pristop k forumu... nič političnega kačenja,rasizma...blablabla... in pol ti te taisti POTURIJO reklamo -politično kajpak!

Torej tut sam si bom vzel dovoljenje in prekoračil merila in pravila foruma...tut za ceno kakšnega ban-a!

Hehe, enim pa trga. Stari, tebe bi lahko v udomacenega terorista streniral... :D

Drgac pa kar se oglasa tice - IDGAF, itak jih mam izklopljene, tko da ga sploh ne vidim...
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So sep 11, 2004 11:51 am

Fullback je napisal/-a:

Fantek zdej pa tuko jest sem napisu, da če mora stvar funkcionirat, se more od nek financirat.
Tale forum ni politično obarvan, kdorkoli lohk oglašuje.

Si pa star dve leti da take bedarije pišeš, a si kdaj delu v komerciali, a veš kuko do dnarja pridet, a ti vse mami da.

Pa letom primerno se obnaši k nis glih najbolj pomeben če napšeš ODJEBI.

Če če lds zapravlat nej če če zapravlat janša nej, al pa bajuk al pa jelinčič. Namenoma pišem z malo. Če pa nečeš politične reklame, pol pa zrihti reklamo o zvezi z avtomobilizmom, če mislš da je tuko simpel oglaševalce dobit. Pa prežvet.

PA ne buni se nazaj ker nauš nič dokazu, oziroma da si k****n.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So sep 11, 2004 11:58 am

MIKIMOUS je napisal/-a:Kreten.

Hehe, dr. k****n
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So sep 11, 2004 12:02 pm

Pirpiksna, zdaj te bolje razumem in se seveda strinjam z vecino napisanega :wink: Drzava ali bolje receno izvrsilna oblast res izkoristi vsak, se tako neumen zakon, da obira uboge drzavljane. Vendar se moramo s tem kar sprijazniti, ker je povsod tako, razen v drzavah, kjer vlada anarhija, tam pa namesto kazni raje dobis malo svinca v zelodec. Meni je red kar vsec. Glede politike je pa tako, da kdorkoli je ze na oblasti, bo grabil in kradel, koikor bo mogel. Ce ne pride gor ze pokvarjen, ga bo pa moc oblasti pokvarila. Priloznost dela tatu, pravijo. To je v cloveski naravi in zato ne mislim krivit nobenega posameznika. Kar se pa tice politicnih oglasov, pa na to gledam tako: ce so placani in ima nas forum od tega korist, naj ostanejo. Oziroma naj oglasujejo se druge stranke. Tem vec -toliko bolje. Ce pa se stulijo zastonj, je pa to grdo in si s tem delajo samo medvedjo uslugo. Taksno je moje mnenje.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So sep 11, 2004 12:04 pm

Uff, voham pizdareeje... Bomo kr preventivno zaklenil. Itak nismo mi kle, da odlocimo kaj bo reklamiran in kaj ne.. Mislm, da je blo dovolj povedanega, da bodo admini opazili in premislili, za nas je pa brez pomena, da zacnemo politicna j***a lizat klele...

LOCK! :P
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov