Fullback je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:razočaran sem pa nad tem da je postala mis kr ena...ko je blo med kandidatkami kr nekaj lepših...če nam po resnici povem v živo ta punca zgleda kod da jih ima 16(let mislim)...pa če ma 50kg jih ma dost...no v glavnem zaj pa mislit kaj naši izbirajo...in kake možnosti ma na izboru za miss sveta?![]()
aja...pa pustimo to kar se še šušlja...da naj bi zmagala zato kr je pač ta punca bla edina sama v slovenskih novicah objavljena in da so jo kao neki fotografi not dali...smetana...(pred tekmovanjem pa je blo lepo povedano da če se kira kje v medijih pojavi s kako reklamo..adijo je diskvalificirana)..
tadejd
No ja to je sam tvoje mnenje...in ni glih lepo takole pljuvat in klevetat po drugih- govorim tut zato, ker aktualno misico tut sam poznam...in pol ti kle neki ocenjuješ od oka?!!? Ne vsiljuj favoriziranja svoje bejbe tolk...ker vsak od nas ma svoj okus-in ti si z nabijanjem post-ov tuki prov mal nadležen!Sicer pa foušija vidm da dela svoje!!!
Pa kaka faušija preberi si kaj sem napiso za moje pojme je enih par blo lepših od nje...pa to da je bla v slovenskih novicah sama objavljena...je tud res...pa ne nabijaj ti nekaj tam v tri dni...