Sarcy je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Nisem niti najmanj privrzenec kakrsnegakoli mucenja zivali in mi je hudo za vse tiste, k so sle po tej poti. Je tud lepo da pomagate, samo pazte, da se to ne razvije v dom za macke. Npr moja stara mama jih ma ene 15 in zanje na dan porabi najmanj par ur, zarad njih "ne more" nikamor it, itd... to te lahko zasvoji in si potem suzenj tega. Od tam so se mi tud zvali mal zagabile, ceprov kaksen mejhn mucek al pa tist kuza se vseen lustno zgleda.
Ne jaz nisem zato, da ima nekdo toliko živali doma, ker se jim ne more posvečati tako, jaz imam doma psičko, pa hrčka in to je dovolj, res pa je da če bi živela v hiši bi imela še enega psa ampak ker žal ne živim to pač ne gre
Sej to ni bil mamin namen. Najprej je imela dva macka al macki, ne vem. Potem je prisel se tretji, pa je naredila izjemo, potem cetrti. Potem so ljudje to ugotovili in neko obdobje se je na vsakih par mescov okol nase hise pojavil kaksen nov macek, macka, mucek. Cim je pa zivali vec, pa razlicnih spolov, pa ni treba dost, da jih je se vec... potem pa.. sej se spravi stran dvakrat, trikrat mladice... samo ene pa pac pusti, ker so lustni... samo taka pot na zalost ne pelje nikamor. Ob taki koncentraciji zacne to tud ze zaudarjat, macki zacnejo po avtih scat, ...
Slabe izkusnje vglavnem
Greddy_ je napisal/-a:in bodi siguren, da imaš(imamo) zelo veliko prostega časa samo si ga ne daš(damo).
Tole izjavo pa uporablja zelo veliko ljudi. Je deloma res, cas si je treba vzet, predvsem tud nekaj samo zase. Na to hitro pozabimo... vsaj jaz. Je pa tezko, kar predstavlji si: fax, delo, ucenje, kaksen hobi, pa kej okol hise za narest. Casa tako hitro zmanjka in problem je, da ga nimas od kje vzet... edino od spanja... to pa ni dobra ideja