Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 8:46 pm

Coleman je napisal/-a:Tudi sam posedujem živalco,psičko...in mi ni vseeno,vendar se ti ne zdi da imam/imamo ljudje veliko drugih problemov in da bi se obremenjevali z živalmi bi bilo velika neumnost.

Ljudje stradajo,umirajo po svetu pa se nobenemu ne zdi vredno da bi poskrbeli za njih...

Torej na eni strani imamo pse in na drugi ljudi...za kaj bi se ti odločila?(avtorica te teme)

takole se bom odločila sama ne morem pomagati vsem, zakaj pa se ti ne odločiš in ne pomagaš ljudem ali živalim??? Takole ti pomagi ljudem, jaz bom pa živalim se strinjaš pa bo vse pošlihtan

Ja če maš pa toliko drugih problemov jih pa kar rešuj

Men se zdi fer da pomagam vsaj nekaterim (katerim lahko in katerim znam)
Sarcy :8

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 8:50 pm

lublancan je napisal/-a:mamo psa, smo mel pse, pa tud še kšno drugo žvauco
zavrgl, zapustil... pa nismo še nobene

Jaz nisem govorila o tem če je že kdo zapustu kdaj žival, jaz sem govorila o tem da bi pomagal unim živalcam katere so zapustili

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 8:54 pm

šmeks je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Kaj res ni nobenega ki bi malo pomagal? :cry: :cry: :cry:

kaj naj pomagamo jokat.... :wink:

za žival morš met čas,če ga imaš pa komaj zase,pol je pa boljš da ni nimaš nobenega kužka.

Ne ni mi treba pomagat jokat pač pa se enkrat zapelji v kak zavetišče v urah sprehodov in pelji kakšnega psa na sprehod tako mi lahko pomagaš, jaz ne morem biti v enmu dneviu v vseh zavetiščih po sloveniji, in peljati vse pse na sprehod

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Po sep 20, 2004 9:11 pm

šmeks je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Kaj res ni nobenega ki bi malo pomagal? :cry: :cry: :cry:

kaj naj pomagamo jokat.... :wink:

za žival morš met čas,če ga imaš pa komaj zase,pol je pa boljš da ni nimaš nobenega kužka.

Se strinjam s tabo moraš imeti čas in to sam je veliko ljudi, ki dela čist nepotrebne stvari podnevi in imajo doma npr. psa pa si ne dajo časa vsaj 5min da bi vsaj za njegovo higieno poskrbeli.

Pač imam doma psa(bi tudi kakšno sliko pripel pa je ne znam dat na net) in bodi siguren, da imaš(imamo) zelo veliko prostega časa samo si ga ne daš(damo).

LP

Uporabniški avatar
S8
Novinec

Napisal/-a S8 Po sep 20, 2004 9:36 pm

Tudi jaz imam psa doma na katerega sem se zelo navezal, nasploh imava v družini z očetom zelo rada živali, zato mu bom to omenil in se zapeljala do kakšnega zavetišča v lj in prispevala kar pač lahko. Zdi se mi pa zelo lepo, da se najde na forumu tudi tak, ki mu pomenijo živali(verjamem da jih je zelo veliko), ampak da tudi sam naredi kaj za to(jih je pa bolj malo) je pa res lepo od tebe Sarcy :D

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po sep 20, 2004 9:42 pm

Sarcy je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:Nisem niti najmanj privrzenec kakrsnegakoli mucenja zivali in mi je hudo za vse tiste, k so sle po tej poti. Je tud lepo da pomagate, samo pazte, da se to ne razvije v dom za macke. Npr moja stara mama jih ma ene 15 in zanje na dan porabi najmanj par ur, zarad njih "ne more" nikamor it, itd... to te lahko zasvoji in si potem suzenj tega. Od tam so se mi tud zvali mal zagabile, ceprov kaksen mejhn mucek al pa tist kuza se vseen lustno zgleda.

Ne jaz nisem zato, da ima nekdo toliko živali doma, ker se jim ne more posvečati tako, jaz imam doma psičko, pa hrčka in to je dovolj, res pa je da če bi živela v hiši bi imela še enega psa ampak ker žal ne živim to pač ne gre

Sej to ni bil mamin namen. Najprej je imela dva macka al macki, ne vem. Potem je prisel se tretji, pa je naredila izjemo, potem cetrti. Potem so ljudje to ugotovili in neko obdobje se je na vsakih par mescov okol nase hise pojavil kaksen nov macek, macka, mucek. Cim je pa zivali vec, pa razlicnih spolov, pa ni treba dost, da jih je se vec... potem pa.. sej se spravi stran dvakrat, trikrat mladice... samo ene pa pac pusti, ker so lustni... samo taka pot na zalost ne pelje nikamor. Ob taki koncentraciji zacne to tud ze zaudarjat, macki zacnejo po avtih scat, ...
Slabe izkusnje vglavnem

Greddy_ je napisal/-a:in bodi siguren, da imaš(imamo) zelo veliko prostega časa samo si ga ne daš(damo).

Tole izjavo pa uporablja zelo veliko ljudi. Je deloma res, cas si je treba vzet, predvsem tud nekaj samo zase. Na to hitro pozabimo... vsaj jaz. Je pa tezko, kar predstavlji si: fax, delo, ucenje, kaksen hobi, pa kej okol hise za narest. Casa tako hitro zmanjka in problem je, da ga nimas od kje vzet... edino od spanja... to pa ni dobra ideja
:?

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Po sep 20, 2004 9:48 pm

...hobi... :lol:

zakaj pa ne bi bil hobi sprehod s psom npr. :roll:

LP

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po sep 20, 2004 9:54 pm

Zato ker si hobi sam zberes in pac pocnes tisto, kar rad pocnes. Pa ponavad mas hobi pred psom...
Drugace pa je tole off topic, sm se ze prej pozabu opravict.
Mislm, da je najbols da s to debato o casu in hobijih nehamo, pa gre naprej o zivalih.

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To sep 21, 2004 11:14 am

No pa še filmček slikane so živali v zavetiščih Ljubljana (gmajnice), Obalno zavetišče Koper, zavetišče Zonzani, zavetišče Novo mesto ( Turk) in zavetišče Perun

http://www.mobisux.com/album/data/500/31845zav1.WMV

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To sep 21, 2004 3:26 pm

Ali lahko še kdo kaj prispeva?

Kakšno brisačo, deko, rjuho, kak priboljšek, igračko, ovratnico, povodec???

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To sep 21, 2004 3:39 pm

ja jest bi nekaj rad prispeval oziroma odtujil :lol:

vzel bi psička, more bit mladiček, pa more bit nemški ovčar, bi mu priskrbel lep novi domek :wink:

če se da dobiti kakega mi pošlji Pm , da se bova lahko dogovorila naprej :wink:

res pa more bit nemški ovčar in mladič, žal tko je :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To sep 21, 2004 3:43 pm

killah bee je napisal/-a:ja jest bi nekaj rad prispeval oziroma odtujil :lol:

vzel bi psička, more bit mladiček, pa more bit nemški ovčar, bi mu priskrbel lep novi domek :wink:

če se da dobiti kakega mi pošlji Pm , da se bova lahko dogovorila naprej :wink:

res pa more bit nemški ovčar in mladič, žal tko je :lol:

Bom probala najti enega, bom imela v mislih ko bom po zavetiščih hodila

G-4S

Napisal/-a G-4S To sep 21, 2004 3:57 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Zadnjič spremenil G-4S, dne To sep 21, 2004 4:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To sep 21, 2004 4:00 pm

G-4S je napisal/-a:No se strinjam, da je treba bogim živalim, ki jih BEDNI ljudje zapustijo pomagat.

"Mi" smo tko rešl že 5 psov. Enga pred 13 leti, ko ga je sestrin dragi našel v gozdu vsega shiranega in poškodovanega (namreč en izmeček od človeka ga je odvlekel v gozd in ga privezal okol drevesa in pustil tam da crkne :evil: ), potem enga sta (sestra in njen) šla iskat k veterinarju v Grosuplu (sam ta je žal pobegnu po dveh letih oz. so ga eni "posvojil"... no upam da se ma fajn), no in potem sta šla iskat še enga. Ostala dva je pa moja babica vzela, ko sta se zapuščena potikala okrog njene bajtice.

V glavnem, če kaj najdem, ti povem Sarcy.

Upam da se bo kaj našlo :wink:

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov