Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Kraj: JN76TL-Maribor(okolica)

Narocnina za GSM pri SiMOBIL-u ali MOBITEL-u ?

Napisal/-a pirpiksna To okt 05, 2004 7:16 pm

Torej stanje je za razjokat :cry: :cry: :cry: ...........avto tik pred registracijo, financ minister bo vsak cajt crknl (suha dnarnica), zaj mi pa crkne se telefon (sam da sem dopust uspesno skozi spravil....... :P ).
Torej moj Motorola timeport T250 je v 2 letih in 9 mesecih dokoncno crknil (predvsem baterija), seveda se je zal zadnje mesece na veliko mucil, tako da je nakoncu umrl v groznih mukah (si ni zasluzil milostnega strela v svoj procesor). No in sedaj je hec v tem, da se mi je pogodba za narocnino (saj veste tisti dve leti pri Simobilu) ze pred 9 mesci. No cez simobil sicer nimam kaksnih vecjih pripomb, a mam iz neznanega razloga nanj nekaksen kisel priokus. Ker sem trenutno brez GSMa, narocnina pa se zmeraj tece, sem se danes odlocil, da narocnino prekinem, saj za staro skatlo (T250) se nove baterije ne splaca kupiti, tja jim darovati vsak mesec tistega jurja narocnine (aja z limitom celo 2?!) za falus od ovce. No in na Simobilovem centru me danes en starejsi gospod (usluzbenec)prepricuje, da imajo zelo zanimive ponudbe, in da naj premislim, da nebi naredil napake. No skoraj me je preprical, saj se mi je zdela ponudba da za 1000SIT narocnine 8praviloma 1200, a ker ze mam narocnino, se obdrzi stara tarifa "narocnine") ter 500 doplacila (skupaj 1500SIT) imam za Simobil-Simobil = 5SIT/min (pogovori), SMS = 5SIT, ter Simobil - drugi operaterji = 20SIT/min (pogovor). No in ker mi drugi (kolegi) vecinoma na mobitelu jamrajo, da jih drago stane, ce me klicejo, sem se odlocil preverit se stanje pri mobitelu, kjer mi je padel v oko studentski paket. Ker pa trenutno itak vse, razen domacih cifer klicem v mobitel (iz simobila v Mobitel), se mi zdi studentski paket dokaj ugoden (mislim da 19 sit/min (pogovor), se posebej ker mi je padel v oko tisti SonyEricsson Z1010.
Torej eno vprasanje za vas: Ali podalsam narocnino pri Simobilu, ter vzamek kaksen brezvezen telefon (kaj pa vem, nekaj jih je pravih makin, a kaj ko bi moral doplacat se +5kSIT (kao zaradi cenejsih impulzov...... :? :ue ), ali pa ovemu stricku recem, da se naj gredo solit in presaltam nazaj na mobitel (kjer sem bil v starih cajtih z motorolo D520 (skor 1kilski cigl, ampak ceprav je bil kista od telefona, mi je za njim se sedaj zal...........), ki je prisla na svet ze pred tistimi prvimi regljami (za info in predstavo)). No kaj bi vi naredili na mojem mestu? Ali bi vstrajali pri Simobilu, ali pa vzeli studentski paket pri Mobitelu?
Sam se tole (pol pa vblubim, da bom nehal gnjavit :P ): Kateri imate tega Z1010 (tista makina za 30KSIT), kaksen se vam zdi? A je telefon prirocen, ali pa ima kaksne svoje "muhe"? Glede baterije je za moje potrebe kr vzdrzliv, a me bolj zanima njegova uporabnost (funkcij ma itak, da prek tece ). No sicer sem cez njega ze slisal kritiko, da je pretezek (144g) in prebikast (velik in neroden), tako, da taksnih komentarjev ne rabite pisat (jih ze vem), sicer pa me ta njegova "nerodnost" sploh ne moti, teza mi pa celo odgovarja, ker mam rad nekaj tezkega v roki, da vem, kam sem zagonil tistih 30KSIT. No malce pokomentirajte ta GSM. aja pa v tej studentski ponudbi sta se ce se ne motim se dva telefona (mislim da Dragon 1928 ter Panasonic X300), vendar ceprav mata bolj "svoh" ceno, sta tudi bolj "svoh" po funkcijah. A bi blo pametno razmisljat v to smer? So poleg "nakupa" GSMa, se kaksni stroski ob sklenitvi narocnine pri Mobitelu, ker ce sestejem stroske odjave narocnine pri Simobilu 8poravnati dolg za tekoci mesec), ter nakup novega telefona, lahko financ ministra kr vstrelim..........(zal bankrota nebo prezivel :evil: ).........
No razpisite se malce...............bom, komaj konc tedna pogledal, kako in kaj mi svetujete.
PS: Mal offtopic: -
RegY (sn 1000% da bos naletel na to temo) upam, da ves da sem trenutno nedosegljiv.............ampak ce grem, k mobitelu, pa dobis novo cifro, ajde!(boma drug tedn, ce bo financ minister se ziv zapila eno rundo :pivo :pij: na racun novga avta........ce ga bom ratal registrirat........, BTW mam eno fajno zgodbico zate (naslov: Kak je pirpiksna skuril majki sesalec (elektromotor)za 100KSIT, ko je avto pucal (jeb ga.........stromar sn pa nisn skapiral, da ce "sesam" mlako vode v avtu (povodenj :lol: ), da bo neki narobe :oops: )).
-Omelo (ce bos tud to bral), zahvaljujoc "posredniku" Regyju sem majcko vendarle dobil..........TNX (je pa tko lusna, da mi jo je skoda iz plastike vun dat............jo bom na steno namest slike obesil :P )za vlozen trud obema!
73 (LP) de S56ZWH (Andrej) ex 6killer

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 To okt 05, 2004 7:24 pm

Po mojem mnenju je Mobitel boljši. Tudi jaz sem bil pri Simobilu pa sem se prestavil k Mobitelu. Pa ni bilo pri Simobilu nič narobe samo drago je klicanje v mobitelovo omrežje. Večina kolegov je bila pa pri Mobitelu

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko To okt 05, 2004 7:49 pm

f4676 je napisal/-a:Po mojem mnenju je Mobitel boljši. Tudi jaz sem bil pri Simobilu pa sem se prestavil k Mobitelu. Pa ni bilo pri Simobilu nič narobe samo drago je klicanje v mobitelovo omrežje. Večina kolegov je bila pa pri Mobitelu

Točno tako :D

Pri vsaki stvari moraš gledat tako! Če se le da je potrebno simulirati zadevo. Važno kaj je zate bolj ugodno.

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 05, 2004 8:11 pm

Jaz ti predlagam mobitel, sam sem naročnik že vrsto let pa me do zdej ni razočaral, sploh zaradi dobre ponudbe in tudi tarif pri paketih. Tale z1010 je luškan telefonček, ima ogromno funkcij celo UMTS samo za moje pojme se UMTS še dolgo nebo prjel, tako da poglej mogoče SE al pa Nokia pa tudi Siemens. Študentski paket je pri mobitelu zelo ugoden in pogovori in mms ter sporočila. Odloči se pa sam
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost