Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po okt 04, 2004 12:21 am

Pregreva se ziher ne..... delajo pa tud vsi ventilatorji ker jih gledam :) ( odprta kišta tle pod mizo)
Xp-ji so na stari matični, Pentimu 4 1.4Ghz in pa RIMM rami špilal brez problema (P4T-E...stara plata) pol pa sem sam plato menja pa procesor pa rame s tole kar jo mam zdej.... pa ne špila Xp več.... konfiguracija pa je že od vsega začetka ista. Edin trdi disk pa dvd rom mam nov.
Drgač mam pa zdej ME-je gor ker edin ti delajo brez probleme in zaznajo vse kot je treba..... u 2000ki mi še niti tiskalnik/skener/kopirc ni delu....
Drgač fora z xp-ji. Sem inštaliral home edition...... instalira pa prepiše lepo vse..... windows se ne prižge(črn ekran) :shock:
Pol sem dal (probal) gor xp profy....spet se je prižgal pa je prišu do ozadja.... lepo zalaufal raziskovalec.... instaliru grafiko.... in se kaj se pač inštalirat da..... delal dve uri in zmrznu u nulo (sam trdi reset oz. izklop ge je še rešu) potem se pa ni več prižgal.... spet jovo na novo (spet drugi cd če bi slučajn blo z onim kaj narobe) sploh nič nisem inštaliru..... delal pol ure (drklu sem po raziskovalcu) zrmzno.....
Čudn se mi zdi ker so mi na prešnji matični in pa pentiumu in pa RIMM ramih delal xp-ji brez problema (čeprav sem bil alergičen na njih) pa še komp je mel isto konfiguracijo (se prav točno vse to je blo not kot je zdej) pa je vse delal.
zdej pa kr naenkrat nič..... sam ME.
Je pa res da mi je že ene parkrat modem skurlo ob nevihti..... prejšni modem pa je nehal delat kr tko sred lepega dne :shock:
Da bi to še kaj druzga na plati uničlo in pol se tepe vse skupi?
Heh aja pa še to...... celeronček se greje konstatno na 70 stopinj(pregreval se je že tudi)..... sem ga že mel narazen.... spucal,namazal s pasto.... lepo nardil skupi nazaj in mu namontiru še en ventilatorček da lepo piha skozi kišto..... in zdej se greje vedn okol 60-65 stopinj.... to pa kok se mi zdi ni lih najbol normalno a? sam zakaj? :x
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr okt 06, 2004 12:22 am

mi lahk en tole razloži? kaj to pomen.. bla bla.... nisem najbol domač pri računalnikih :)
Slika
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov