Napisal/-a andrej777 Pe okt 08, 2004 6:12 pm
Hm problemi. Zdej sem začel hodt na faks elektro in s prjatlom sva dobila nek eno sobo. Poli je pa v soboto 2.10. zvedu da se 4.10. vseli v študenta. Pol sem ostal sam in žanska mi je obljubila enoposteljno sobo za 30 jurju. Pridem v pondeljek zvečer kje pa reče da je samo 2posteljna in da je 40 jurju če sem sam notr. Ko da že to ni dost je hotla za 2 mesca naprej jz pa nisem mel glih 80 jurju pr roki. Z "samo" 50 jurji me pa ni hotla not spustit. Zato sem se skregal in šel. Čez noč prespal v avtu pol pa do dans pr eni žlahti v dnevni.
Klical sem mal po oglasniku pa ni nč pametenga samo za enga(enoposteljna soba oz postelja v dvoposteljni sobi) Problem je tut ta da sem dal pritožbo na odločbo za študenta in če mi jo bojo upoštevali bom pršu v študenta. Vsi hočjo pa nevem kolk v naprej. Če dobim pol v študentu se lahko samo pod nosom obrišem za dnar. Tako da dokler ne dobim odločbe nevem kolk cajt bom v stanovanju. Ampak zdej pa tut nimam kje spat.
Kdo ve za kakšno sobo v LJ da je frej. Če ma kdo kakšenga sošolca al pa prjatla v kakšnem stanovanju da je še kje frej. Ker v tork mam naprej predavanja k žlahti se pa nebi rad spet uslinu.
Če ve kdo za kej tazga nej mi prosm sporoči.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!