Je ptičji iztrebek ampak oblika.......

micek je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:hahahaha dobra fora!
btw na kero šolo ti hodiš? to res kaj sem slišal da na serš?
offtopic:
citiram kolega: če si gej je serš okej![]()
![]()
micek je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:hahahaha dobra fora!
btw na kero šolo ti hodiš? to res kaj sem slišal da na serš?
offtopic:
citiram kolega: če si gej je serš okej![]()
![]()
kaWsk je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:ampak tale ptič je pa velik umetnik takrat ko serje
![]()
a tiste kao učke si sam narisu? :P
pirpiksna je napisal/-a:Hojla, da se jaz malce SERS pokomentiram (offtopic). Lani sem si reko, hvala bogu, da sem se resil po 5 letih (PTI 3+2) tega frdamanega sranja............ampak verjeli ali ne, po enem tednu na FERI, bi raje imel za razrednika kaksnega Persina, ali Germa, kot pa tole, ker pri njiju na SERSu si vsaj vedel, gdo te nateguje in kje (na kratko vedel si da si do vratu v PM), tukaj na FERIju pa............ no comment (recimo predavanja cez cel dan z frdamanimi vajami (zacnes ob 7 zjutraj, potem vleces po dve uri vkup, ker boga vedi keri dr. znanosti od skleroze pozabi na odmor, morda mas kako uro fraj, ampak ne mores nic pametnega iz tega ven naret, ker je prekratko premalo cajta, in preden se zavedes je ura ze 7-8 zvecer. No vsaj upam, da bom mel srede fraj, za petke po pa treba nekaj ustimat). Tak da kero tele si je izmislil, da je studentski lajf super???!!!! Je vse prej kot to, vsaj za mene..........sicer pa po enem tednu, tud priznam da moje mnenje ni glih objektivno, ker bi se raje gonil pocitnice tja do novega leta (gdo nebi).
Sicer pa, kaksna ala 3 gimn. ali SERS? Glede kaksno je stanje na gimnazijah (kak sem od "kolegic" slisal), kak na izi smo pa mi bli ("opraviceno" spricanje, baziranje pri Indexu, zretje pira,...........itd)........SERS for ever, pa ceprav vas bo 100% sersevcev trdila, da sem malce konkretno fukjen............ampak decki, babe tud niso vse! No v glavnem, ko zaj gledam nazaj ......... ni blo tak hudo slabo.
[SERS ce si gej?!![]()
(morda je ironicno resnicno cca1200 dijakov : 25 dijakinjam, ampak vseeno ni fer ne do nas bivsih dijakov, ne do zdajsnih ali bodocih..............res je tukaj stanje porazno, ampak si nismo sami krivi!!! Tak da ne zalit prosim)].
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov