Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

je kdo vraževern?

Napisal/-a lisko To okt 12, 2004 8:11 pm

No tole je blo na sprednjem steklu ko sem prišel iz šole....
Je ptičji iztrebek ampak oblika....... :D :shock: :?:
Slika
Slika
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To okt 12, 2004 8:13 pm

hahahaha dobra fora!
btw na kero šolo ti hodiš? to res kaj sem slišal da na serš?

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek To okt 12, 2004 8:15 pm

FireSTORM je napisal/-a:hahahaha dobra fora!

offtopic:

citiram kolega: če si gej je serš okej :cry :cry :cry
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To okt 12, 2004 8:16 pm

Sem hodu..... zdej sem pa na elektro mb..... 6 stopnja kao.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM To okt 12, 2004 8:17 pm

micek je napisal/-a:

offtopic:

stopi sem pa to reči PM!(ne kot personal msg ampak nekaj druga!)
kam pa te naj grem v računalniško šolo? v lj? ja SEVEDA saj je samo 200km zmes med mano pa LJ
JAO!

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To okt 12, 2004 8:18 pm

micek je napisal/-a:

offtopic:

Ja kao ker ni pišk..... drugač pa če bi še enkrat mel možnost se odločit..... bi ziher šel na tretjo al pa kako drugo gimnazijo.... ampak ne zarad pišk.... ampak ker so učitli.... ma ni izraza za njih.
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To okt 12, 2004 8:45 pm

ampak tale ptič je pa velik umetnik takrat ko serje :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To okt 12, 2004 8:58 pm

šmeks je napisal/-a:ampak tale ptič je pa velik umetnik takrat ko serje :D

:rofl

a tiste kao učke si sam narisu? :P
EJ6

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden To okt 12, 2004 8:58 pm

kire izjave :rofl :rofl :rofl :rofl :noro

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid To okt 12, 2004 9:00 pm

:con :rofl :har :har :rofl :noro

Uporabniški avatar
pirpiksna
Nov uporabnik

Kraj: JN76TL-Maribor(okolica)

Napisal/-a pirpiksna To okt 12, 2004 9:08 pm

Hojla, da se jaz malce SERS pokomentiram (offtopic). Lani sem si reko, hvala bogu, da sem se resil po 5 letih (PTI 3+2) tega frdamanega sranja............ampak verjeli ali ne, po enem tednu na FERI, bi raje imel za razrednika kaksnega Persina, ali Germa, kot pa tole, ker pri njiju na SERSu si vsaj vedel, gdo te nateguje in kje (na kratko vedel si da si do vratu v PM), tukaj na FERIju pa............ no comment (recimo predavanja cez cel dan z frdamanimi vajami (zacnes ob 7 zjutraj, potem vleces po dve uri vkup, ker boga vedi keri dr. znanosti od skleroze pozabi na odmor, morda mas kako uro fraj, ampak ne mores nic pametnega iz tega ven naret, ker je prekratko premalo cajta, in preden se zavedes je ura ze 7-8 zvecer. No vsaj upam, da bom mel srede fraj, za petke po pa treba nekaj ustimat). Tak da kero tele si je izmislil, da je studentski lajf super???!!!! Je vse prej kot to, vsaj za mene..........sicer pa po enem tednu, tud priznam da moje mnenje ni glih objektivno, ker bi se raje gonil pocitnice tja do novega leta (gdo nebi).
Sicer pa, kaksna ala 3 gimn. ali SERS? Glede kaksno je stanje na gimnazijah (kak sem od "kolegic" slisal), kak na izi smo pa mi bli ("opraviceno" spricanje, baziranje pri Indexu, zretje pira,...........itd)........SERS for ever, pa ceprav vas bo 100% sersevcev trdila, da sem malce konkretno fukjen............ampak decki, babe tud niso vse! No v glavnem, ko zaj gledam nazaj ......... ni blo tak hudo slabo.
[SERS ce si gej?! :evil: :evil: (morda je ironicno resnicno cca1200 dijakov : 25 dijakinjam, ampak vseeno ni fer ne do nas bivsih dijakov, ne do zdajsnih ali bodocih..............res je tukaj stanje porazno, ampak si nismo sami krivi!!! Tak da ne zalit prosim)].
73 (LP) de S56ZWH (Andrej) ex 6killer

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 12, 2004 9:13 pm

lisko je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a: 6 stopnja kao.

to je bistvo :mrgreen:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To okt 12, 2004 9:38 pm

kaWsk je napisal/-a:

:rofl

a tiste kao učke si sam narisu? :P

Ne nič nisem sam delu..... tkole je še zdej na steklo pa bo verjetn do prvega deža.... še vedn lahk pride kdo prevert če ne verjame kako umetnijo je ptič nardil :D
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To okt 12, 2004 9:43 pm

pirpiksna je napisal/-a:Hojla, da se jaz malce SERS pokomentiram (offtopic). Lani sem si reko, hvala bogu, da sem se resil po 5 letih (PTI 3+2) tega frdamanega sranja............ampak verjeli ali ne, po enem tednu na FERI, bi raje imel za razrednika kaksnega Persina, ali Germa, kot pa tole, ker pri njiju na SERSu si vsaj vedel, gdo te nateguje in kje (na kratko vedel si da si do vratu v PM), tukaj na FERIju pa............ no comment (recimo predavanja cez cel dan z frdamanimi vajami (zacnes ob 7 zjutraj, potem vleces po dve uri vkup, ker boga vedi keri dr. znanosti od skleroze pozabi na odmor, morda mas kako uro fraj, ampak ne mores nic pametnega iz tega ven naret, ker je prekratko premalo cajta, in preden se zavedes je ura ze 7-8 zvecer. No vsaj upam, da bom mel srede fraj, za petke po pa treba nekaj ustimat). Tak da kero tele si je izmislil, da je studentski lajf super???!!!! Je vse prej kot to, vsaj za mene..........sicer pa po enem tednu, tud priznam da moje mnenje ni glih objektivno, ker bi se raje gonil pocitnice tja do novega leta (gdo nebi).
Sicer pa, kaksna ala 3 gimn. ali SERS? Glede kaksno je stanje na gimnazijah (kak sem od "kolegic" slisal), kak na izi smo pa mi bli ("opraviceno" spricanje, baziranje pri Indexu, zretje pira,...........itd)........SERS for ever, pa ceprav vas bo 100% sersevcev trdila, da sem malce konkretno fukjen............ampak decki, babe tud niso vse! No v glavnem, ko zaj gledam nazaj ......... ni blo tak hudo slabo.
[SERS ce si gej?! :evil: :evil: (morda je ironicno resnicno cca1200 dijakov : 25 dijakinjam, ampak vseeno ni fer ne do nas bivsih dijakov, ne do zdajsnih ali bodocih..............res je tukaj stanje porazno, ampak si nismo sami krivi!!! Tak da ne zalit prosim)].

Sej noben ni žalil al pa kaj..... sam glede na to kaj je kak peršin al pa germ al kaki rozin od nas zahteval.. je pa višek od viška (pa tole bo znal vsak moj takratni sošolc potdit)
Ampak sej zdej ko študiram.... svaka jim čas velik so zahteval ampak naučli pa še več....Ampam vse se nekje konča..... :)
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr okt 13, 2004 1:21 am

FireSTORM je napisal/-a:stopi sem pa to reči PM!(ne kot personal msg ampak nekaj druga!)

kaj se te hršiš :D piščanček mali :D sorry, saj jaz sem tud suh, ampak kaj nič ne ješ? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr okt 13, 2004 5:37 am

sers, ja...
ko sem se jaz tam bil, smo vsaj frizerke in tekstilke se meli blizu, tako da nismo rabli geji bit 8)

drugace pa kul duhec :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr okt 13, 2004 1:06 pm

RegY je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:stopi sem pa to reči PM!(ne kot personal msg ampak nekaj druga!)

kaj se te hršiš :D piščanček mali :D sorry, saj jaz sem tud suh, ampak kaj nič ne ješ? :lol:

jem več kot dovol :P
zarad čikov sem tak suh...baje :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov