medicincko je napisal/-a:NI prav da štrajkajo..... Mi bomo lih tako morali plačati naročnino za TV (od katere nimamo sedaj nobene koristi), no sicer pa nacionalko gledam zelo malo, kajti pop mi je boljši...
Sedaj pa itak lahko vsak drugi štrajka, najbolje da še odklopijo elektriko pa štrajkajo
medicincko je napisal/-a:NI prav da štrajkajo..... Mi bomo lih tako morali plačati naročnino za TV (od katere nimamo sedaj nobene koristi), no sicer pa nacionalko gledam zelo malo, kajti pop mi je boljši...
Sedaj pa itak lahko vsak drugi štrajka, najbolje da še odklopijo elektriko pa štrajkajo
jakaracman je napisal/-a:medicincko je napisal/-a:NI prav da štrajkajo..... Mi bomo lih tako morali plačati naročnino za TV (od katere nimamo sedaj nobene koristi), no sicer pa nacionalko gledam zelo malo, kajti pop mi je boljši...
Zan nacionalko ne plačuješ naročnine, ampak prispevek (davek) ... Če bi bla naročnina, bi se lahko odjavu (vsaj jaz bi se, ker je sploh ne gledam, ena sama beda).
Pr časopisih je pa itak tako, da naročnikom ne bodo zaračunal izvodov, ki jih niso izdlai (vsaj Delo).
Sicer pa sem sam tud novinar, ampak jih podpiram samo načelno, ker včasih se pač ljudje ne zavedajo, da firme nimajo denarja kolikor hočejo za plače. Ko so enkrat ostale možnosti šparanja izčrpane, se špara na plačah - al pa zapre firmo pa gredo vsi na cesto ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov