FireSTORM je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:ja piz.da no če mi to dela šele od včeri!!!
in samo na stranek od AA in avtomobilizma!
mel sp2 ampak vglavnem same probleme!!!
nekaj ti priporočam
najprej 10x vdihni in izdihni globoko
potem pa f00kni windowse dol pa daj gor linux
računalnik ti bo hvaležen
Gricko je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:ja piz.da no če mi to dela šele od včeri!!!
nekaj ti priporočam
ni mi treba globoko zajemat zraka- ŠE![]()
glede winsov sem kar zadovoljen in če gledamo buge jih majo tko vinsi kot linux sam da jih ima slednji manj- ampak je tudi veliko manj obsežen program, tko da kaj pa vem.
bo kar xp vstal.
FireSTORM je napisal/-a:ko boš izgubil 30GB muzike, uporabnih programov in neprecenjenih zapiskov zaradi teh windows bugov nevem če še boš tako navdušen nad xp
FireSTORM je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:ja piz.da no če mi to dela šele od včeri!!!
nekaj ti priporočam
ni mi treba globoko zajemat zraka- ŠE![]()
glede winsov sem kar zadovoljen in če gledamo buge jih majo tko vinsi kot linux sam da jih ima slednji manj- ampak je tudi veliko manj obsežen program, tko da kaj pa vem.
bo kar xp vstal.
ko boš izgubil 30GB muzike, uporabnih programov in neprecenjenih zapiskov zaradi teh windows bugov nevem če še boš tako navdušen nad xp
Gricko je napisal/-a:@lisko jah to je pa jeba ja![]()
sam enmu kolegu se je isto sesu disk, pa ga je nekam nesu in mu je skor vse podatke dol spravu, sam ene par stvari se je zgubil, vzel pa je 5.000 sit! in to v LJ, druge bi bilo verjetno ceneje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov