Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

twingo16v
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo16v To okt 19, 2004 1:37 pm

Če jest vse skup prou razumem, je fora v tem, da ne dobi ključa, da bi si sam lahko odklepal sobo kadarkoli. Hišnik mu torej ni odvzel motorja, saj ga lahko dobi kadarkoli, sam poklicat ga mora, da mu on odklene, torej mu ga ni ukradel!!! :?: Sedaj pa je problem v tem, da če ga vzame ven ga verjeten ne bo smel spravit nazaj, razen seveda ob 100% strinjanju stanovalcev in plačilu souporabe sobe!!!

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V To okt 19, 2004 1:55 pm

twinog16w motor lahko dobim ven notri nazaj pa ne vec. ključa mi ne da odklene pa mi tudi ne. Vceraj je hotel da bi motor odstranil ven iz te sobice. Motor ven ne bo sel ker so se lastniki strinjali da ga imam lahko. Mi smoz njim privat skregani in to po mojem mnenju ne bi smelo igrati nobene vloge s sobico ceprav jew on to vpletel v stolpnico oz blok. Ključa pa mi ne da. Na policiji bi se jaz lahko zgovarjal da mi tudi odklenit noce, čeprav bi mi. ampak kljč potrebujem. do sedaj sem imel ključ tako kot ona in cistilka nakar ga je picilo da zamenja ključavnico. Prosil sem ga za ključ in mu lepo powedal da imam tam motor in da se lastniki strinjajo in da sem ze prej imel ključ. Ključa pa mi wseeno ne da niti se noce lepo pogovorit. Ce pacne bo slo zlepa pa bo zgrda ceprav bodo problemi se vecji. Policaje pa kot sem napisal briga za stvar, ceprav plačas drzavi toliko davka in vsega sranja. Na vprasanje ki sem ga zastavil v policistu kaj ce gori in jega ni doma kdo bo motor dobil ven pa se ne zmenijo. spogledujejo se le eden z drugim. Ce bo treba bom zadevo pripeljal do sodisca tako ali drugace. Pa kot sem ze napisal nihce od sostanovalcev niti ne ve da je on sama ne vem kje caral z neko pogodbo ki naj bi jo jaz dobil domov da seveda plačam najemnino. Seveda sem bil takoj za to ce se drugace ne da resit zadeve ampak me je minilo. Jaz naj bi mu placeval najemnino ključa pa vseeno ne bi imel. Tako pa tudi ne gre. Iz njegovih ust je bilo receno tako, da cetudi plačam najemnino itd kluča nimam. Problem je tudi v tem da denarja 100% ne bom plačal njemu. Očitno ne pozna zakona da ce je hisnik stolpnice oz predsednik stolpnice je samo zastopnik za njo na sestankih in ureja papirje itd. Da pa je soba njegove in bi njemu plačeval najemnino pa nikakor ne gre. Potemtakem ce mora biti 100% da imam motor notri mora biti tudi 100% da ga dam ven. Oz kot sem ze rekel. To so skupni prostori stanovalcev tako kot kolesarnica dvigala stopnisce itd zato bi moral imeti dostop do te sobe vsak.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov