iKst je napisal/-a:Maky, na Apple.com je 20gb iPod $300, 40GB pa $400. Na to prištej še poštnino in stroške uvoza pa si na istem ali celo na slabšem.
Aja, druge firme pa ne smejo prodajati novih iPodov ceneje kot apple. Par $ je lahko razlike, 100 pa ne. Tko, da tanov iPod 40gb za 300 dolarjev ni mogoče dobit. Mogoče prejšnjo generacijo iz zalog.
Glede na EU pa so cene Maocv in iPodov pri nas enake ali še malenkost nižje.
maky je napisal/-a:iKst je napisal/-a:Maky, na Apple.com je 20gb iPod $300, 40GB pa $400. Na to prištej še poštnino in stroške uvoza pa si na istem ali celo na slabšem.
Aja, druge firme pa ne smejo prodajati novih iPodov ceneje kot apple. Par $ je lahko razlike, 100 pa ne. Tko, da tanov iPod 40gb za 300 dolarjev ni mogoče dobit. Mogoče prejšnjo generacijo iz zalog.
vrejmi vse se da. sm ga gledal v zda v trgovini novega 40gb za 350$. fora je da je bil "iz zaloge" oz. tako kot prinas ti dajo popust na stare modele. samo da je tu bil novi model deklariran kot stari.
20gb sm že skoraj uzel za cca. 220$ brez računa ampak sm se potem premislil.
iKst je napisal/-a:maky je napisal/-a:iKst je napisal/-a:Maky, na Apple.com je 20gb iPod $300, 40GB pa $400. Na to prištej še poštnino in stroške uvoza pa si na istem ali celo na slabšem.
vrejmi vse se da. sm ga gledal v zda v trgovini novega 40gb za 350$. fora je da je bil "iz zaloge" oz. tako kot prinas ti dajo popust na stare modele. samo da je tu bil novi model deklariran kot stari.
20gb sm že skoraj uzel za cca. 220$ brez računa ampak sm se potem premislil.
Možno da se kje iz zaloge dobi na ta način. Ampak še vseeno je tolk poštnine in carine, da razlika na koncu ni velika. Poleg tega jaz raje kupim pri nas stvar, čeprav je par jurjev dražja. Če imam kakršnekoli probleme lepo pokličem prodajalca pa se oni naprej zajebavajo z garancijo, popravili itd. Moje mnenje pač
Če pa že kupujete te stvari v USA je pa potrebno paziti, da naročite international model, drugače po potrebno pri nas še posebej polnilev kupiti. Apple ima sicer tko narjen, da se večinoma samo vtikač zamenja in je strošek minimalen.
AIRbrush je napisal/-a:maky je napisal/-a:če imaš radio z aux vhodom se dokupi samo še kabl za povezavo z ipodom. strošek cca. 1000 sit. +dobro je dokupit avtonapajalec
Mam Nakamichija in ma AUX vhod. Sej zato bom to nabavu. Gora mp3jev se mi valja po računalniku in se mi ne da cdjev pect za v avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost