Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

ghostrider in mb

Napisal/-a menjekul Po okt 25, 2004 8:14 am

kdo za vraga je tisti dec oblečen v črno rumeni komplet, na črno-rumenem supermoto bike-u, ki ga stalno seka levo in desno čez maribor :?: :twisted: je to kak mladi dečko, je to kak tekmovalec, dela to namerno,... sigurno ga kdo pozna. djte mal povedat :D

sicer kot laik glede motorjev in samega peljanja lahko rečem le, da dečko obvlada :wink: . nekateri ga tu želijo posnemat z raznimi enduroti itd...ampak mu ne sežejo niti do ketne :mrgreen: . dec ma res specialko, pelje ga super (včasih mi gre preblizu avta pa me to malo moti :? ) ampak ko sem pešadija...ga je pa noro gledat 8)

any info?

Uporabniški avatar
Mazda323
Nov uporabnik

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Mazda323 Po okt 25, 2004 8:32 am

V Mariboru nisem še videl tega, kje ga ti videvaš? Prvič slišim za njega :(

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po okt 25, 2004 8:43 am

ne vem kje ga ni :D . vsak dan ne vem kolikokrat prevozi vse v centru (vključno z zelenicami). sploh v takih dneh kot je danes je ga je veliko zunaj predvsem slišat, (e ga že ne vidiš 8) )

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po okt 25, 2004 9:25 am

bomo oprezovali za prascom :D

p.s.: kak me je včeraj en z enim čoperjem razpizdo zvečer na stari cesti bisterca-mb... že prej je ustvaril od poljčan vo bnisterce celo kolono za njim, pol pa ga grem na klancu na koncu bisterce prehitevat, pa se mi tip postavi skoraj na sredino ceste! sem mislil, da ga bom kresno z bokom... mamico mu vidim
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov