Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

smučanje na jahorini...

Napisal/-a zupi13 Če okt 28, 2004 3:49 pm

s frendi smo za novo leto rezerviral dva apartmaja na jahorini, pa me zanima, če je kdo z vaše (naše) strani že bil tam, kako je vzdušje dol, cene, smučišče (20 let po OI)....
v bistvu vsa mnenja in izkušnje...
THX!
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe okt 29, 2004 8:22 am

kaj še nihče ni bil dol??!?!?
Slika

tomi
Nov uporabnik

Napisal/-a tomi Pe okt 29, 2004 8:34 am

smučišča so takšna kot pred 20 leti, "ratrage" so dobili prejšnje leto
topov še nimajo tako, da če ne bo narava dala bo sranje
če si navajen naših smučišč in ne hodiš drugam v tujino se boš počutil super drugače :huh:
prednost res je poceni, vendar kot je že safrane reku kradejo kot cigani
pri našem apartmaju so vkradli Audija a4, golf 4 tdi, mercedes e klasa seveda v eni noči

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe okt 29, 2004 9:02 am

bli smo prej dve leti na ski opening feštah v dolomitih, pa so smučišča bla 1A! fešta tut, sam cene so pa :roll: mali zaboj piva (12x0,33l) je stal okol 30 EUR....
ja, dol gremo z novim scenicom, masterjem 8+1 in z laguno, bomo vidl, kater jim bo bolj zanimiv! :D
sicer je pa tako, dokler ne probaš, ne veš...
Slika

laibachnsk
Nov uporabnik

Napisal/-a laibachnsk Pe okt 29, 2004 11:46 am

Jest sem rojen v Sarajevu in sem vsako zimo preživel na Jahorini.Samo to je bilo do leta 90.Potem je bilo kar je bilo....
Jahorina je sedaj taka kot je bila pred vojno,žičnice so precej stare in dotrajane(in do bo ironija še večja več časa Ne delajo kot delajo!!čakaš v vrsti kot bebec.).Potem ne delajo vse proge kot pred vojno.Žalostno ampak tako je,jest sem bil lansko leto in sem prišel nazaj razočaran.
Kar se kraje avtomobilov tiče...večinoma kradejo avte iz VW koncerna,se pravi VW,Audi,Seat,Škoda.Renaulte ne kradejo.čeprav se Laguno zelo lahko odpre brez ključa...
Pozdrav.
Mah kakorkoli,če ne boš smučal,pridi dol v Sarajevo in se zabavaj...ne bo ti žal...

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Diesel Pe okt 29, 2004 12:12 pm

Letos poleti sem bil na Jahorini, in je zgledalo kr kul. Hotel je prenovljen, tud neke vrste night klub je noter.Proge so dokaj strme in dolge.Kaj se tiče samih vlečnih naprav pa je tak kot so ti že povedali....Cene smučarskih kart so smešne...Drugač pa maš 20min do Sarajeva...Tam pa je druga zgodba!
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov