no, in vse dela kot namazano... nimam nobenih problemov
iLLoGiC je napisal/-a:jaz sem tud sp2 naložo kaki tedn nazaj, po tem ko sem dobil 7cdjev s tem iz amerikezastonj... :P
acid je napisal/-a:iLLoGiC je napisal/-a:jaz sem tud sp2 naložo kaki tedn nazaj, po tem ko sem dobil 7cdjev s tem iz amerikezastonj... :P
Lepo torej ni nobenih pizdarij, če pa greš na slo-tech forum pogledat pa je 20 strani tega pa sami problemi, npr. Nero noče pečt cdja LOL jaz nevem kake winse majo oni.
Airborne je napisal/-a:Mam problem in sicer z XP Office, ker jih ne morem aktivirati ker je koda že uporabljena, pa ne znam vpisati nove kode ki sem jo dobil na netu. Winse sem nadgradil z SP2 kot je raloženo tukaj,za Office pa ne najdem nikjer podobnega programčka a ma kdo kako idejo?
l.p.
[g0ran24] je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:Mam problem in sicer z XP Office, ker jih ne morem aktivirati ker je koda že uporabljena, pa ne znam vpisati nove kode ki sem jo dobil na netu. Winse sem nadgradil z SP2 kot je raloženo tukaj,za Office pa ne najdem nikjer podobnega programčka a ma kdo kako idejo?
l.p.
maš mail
Cash mm je napisal/-a:Nekaterim ne delajo programi z SP2 zarad tega, ker je folk inštaliru samo popravek SP2 čez SP1 in se verjetno SP2 tepe z SP1. Treba je inštalirat WIN XP z že vgrajenim SP2, tako, da ni ne duha ne sluha o SP1 na compu in se popravek SP2 ne more tepsti z SP1. Upam, da me razumete![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov