SAFRANE je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:btw a maš naštiman da ti slučajno pusti kopijo maila na serverju?
kako to lahko vidm?
pa lej ni fora kok je velk mail, pišuka prej k sm jih mel 400-500 mailov mi je sprejemal maile vsek velikosti, niti enkrat se ni zgodil da bi kerga zavrnu.
LP
JOHNY
maky je napisal/-a:black je napisal/-a:tud jest mam en problem z outlookom
Dejte mi tisti povedat ki mate siol adsl kaj nej napišem pri POP3 in kaj pri SMTP.
Zdej mam pri POP3 napisano pop3.siol.net,pri SMTP pa smtp.siol.net,pa mi zadeva noče delat![]()
hvala
mail.siol.net bo prav
pa pop.siol.net
SAFRANE je napisal/-a:in sicer če se spomnete sm nekaj časa težil da mam prepolhn mailbox in da ga niti zbrisat več ne morm. No to mi je kšn meseč goran pomagal poštimat in sm zbrisal v inboxu iz 300 na 80 mailov, izbrisal ene 300 v delete items (vse pač) in vse v sent items (tud ene 200)...
SAFRANE je napisal/-a:ampak: zdej k mam tričetrt mailov manj mi pa kr skoz pošilja da je mogu zavrnt mail od tega in tega ker mam kao mailov over quota. wft????!!!! prej sm mel vseh skupej ene 500 mailov pa mi nkol nč ni javu, vse sprejel, zdej jih mam pa vseh skp ene 80 mi jih pa kr nazaj pošilja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov