s3c je napisal/-a:Poleg moderatorjev bo treba v kratkem uvesti tudi psihologe, ki bodo znali ljudi pomiriti v skrajnih situacijah, kot je tvoja... Primer vreden obravnave!
Za naslednič Ti predlagam da, namesto da odpiraš take poste, pošlješ punci en lep SMS, dobiš še lepšega nazaj in prepričan sem da boš v momentu pozabil na dogodek iz parkirišča...
Need_Power je napisal/-a:Naslednjič ko te kdo zaparkira se obesi na hupo za par minut, preden začneš z reševanjem situacije. Če je tisti ki te je zaparkiral v bližini, bo ziher prišel prestavit.
Ker včasih če koga zaparkiraš in se 5 metrov stran od avta pogovarjaš z kolegom, sploh ne skapiraš da je tisti ki si ga zaparkiral že pri avtu in želi ven...vsaj dokler ne potrobi.
LP
Perica je napisal/-a: PROKLETE BABJE KURE!
Perica je napisal/-a:No, donc sm parkirov avto na nekem parkiriscu cisto v kot (tako da obstaja nevarnost, da mi nekdo z vrati potolce cev avto, samo iz ene strani) in grem s trolo na fax! ko pridem nazaj skupaj s punco, pa zagledam situacijo mojih sanj: en kmet me je zaparkirov!!! jest se ze na dalec zacnem pi...dit in gledam kako bom vn prsov!!! No, pol sm mogu mal cez robnik zapeljat, pol mal nazaj, pol spet cez robnik in spet nazaj!!! zraven pa seveda se v blato, kar pa sm opazil sele potem ko sm se odpeljal (slisal sm ropotanje, ko ga je metalo dol iz gume)!!!
No, cev ta proces pa sta od dalec (priblizno 10 metrov) stran med medsebojnim pogovorom opazovali 2 zenski!!! jaz sem se potem poslovil od punce in se jezen odpeljal ...... punca pa je le nekaj sekund po mojem odhodu videla, kako se je ena od tistih prej omenjenih zensk, vsedla v avtomobil ,ki me je zaparkiral, in se odpeljala!!! in po vsem tem mam samo tole za rect: PROKLETE BABJE KURE!!!!!!!!!!!!!!!
p.s.: mogoce bi blo res dobro poklicat policijo, sam kaj ko pa bi pri njihovi neverjetni hitrosti verjetno prej zmrznil na parkiriscu zaradi nizkih temperatur!!!
s3c je napisal/-a:Poleg moderatorjev bo treba v kratkem uvesti tudi psihologe, ki bodo znali ljudi pomiriti v skrajnih situacijah, kot je tvoja... Primer vreden obravnave!
Za naslednič Ti predlagam da, namesto da odpiraš take poste, pošlješ punci en lep SMS, dobiš še lepšega nazaj in prepričan sem da boš v momentu pozabil na dogodek iz parkirišča...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov