Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

za popi...dit!!!

Napisal/-a Perica Sr nov 17, 2004 9:32 pm

No, donc sm parkirov avto na nekem parkiriscu cisto v kot (tako da obstaja nevarnost, da mi nekdo z vrati potolce cev avto, samo iz ene strani) in grem s trolo na fax! ko pridem nazaj skupaj s punco, pa zagledam situacijo mojih sanj: en kmet me je zaparkirov!!! jest se ze na dalec zacnem pi...dit in gledam kako bom vn prsov!!! No, pol sm mogu mal cez robnik zapeljat, pol mal nazaj, pol spet cez robnik in spet nazaj!!! zraven pa seveda se v blato, kar pa sm opazil sele potem ko sm se odpeljal (slisal sm ropotanje, ko ga je metalo dol iz gume)!!!
No, cev ta proces pa sta od dalec (priblizno 10 metrov) stran med medsebojnim pogovorom opazovali 2 zenski!!! jaz sem se potem poslovil od punce in se jezen odpeljal ...... punca pa je le nekaj sekund po mojem odhodu videla, kako se je ena od tistih prej omenjenih zensk, vsedla v avtomobil ,ki me je zaparkiral, in se odpeljala!!! in po vsem tem mam samo tole za rect: PROKLETE BABJE KURE!!!!!!!!!!!!!!!

p.s.: mogoce bi blo res dobro poklicat policijo, sam kaj ko pa bi pri njihovi neverjetni hitrosti verjetno prej zmrznil na parkiriscu zaradi nizkih temperatur!!!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr nov 17, 2004 9:45 pm

Hihi... pomoje jo je blo tok sram kako je parkirala, da si niti ni upala blizu pridt :lol: ... K je biv pa "zrak cist" se je pa odpeljala ;) ! Drugac pa kaj naj recem, babe :lol: ... Mi se velikrat na trgu francoske revolucije smejimo, kako bocno parkirajo :roll: ...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Sr nov 17, 2004 10:20 pm

Poleg moderatorjev bo treba v kratkem uvesti tudi psihologe, ki bodo znali ljudi pomiriti v skrajnih situacijah, kot je tvoja... Primer vreden obravnave!

Za naslednič Ti predlagam da, namesto da odpiraš take poste, pošlješ punci en lep SMS, dobiš še lepšega nazaj in prepričan sem da boš v momentu pozabil na dogodek iz parkirišča...

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Sr nov 17, 2004 10:26 pm

Naslednjič ko te kdo zaparkira se obesi na hupo za par minut, preden začneš z reševanjem situacije. Če je tisti ki te je zaparkiral v bližini, bo ziher prišel prestavit.
Ker včasih če koga zaparkiraš in se 5 metrov stran od avta pogovarjaš z kolegom, sploh ne skapiraš da je tisti ki si ga zaparkiral že pri avtu in želi ven...vsaj dokler ne potrobi.

LP

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr nov 17, 2004 10:27 pm

s3c je napisal/-a:Poleg moderatorjev bo treba v kratkem uvesti tudi psihologe, ki bodo znali ljudi pomiriti v skrajnih situacijah, kot je tvoja... Primer vreden obravnave!

Za naslednič Ti predlagam da, namesto da odpiraš take poste, pošlješ punci en lep SMS, dobiš še lepšega nazaj in prepričan sem da boš v momentu pozabil na dogodek iz parkirišča...

mislm da en lep SMS ne bo kej dost pomagu!!! od tega dogodka je ze skor 4 ure, pa morm priznt, da sm vsako uro bl razpizdn!!!!!!!!!! ne dojamem kako je lahko en folk tok gniv, nekulturen, nesramen, ignoranten, zabit,...!!! :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr nov 17, 2004 10:30 pm

Need_Power je napisal/-a:Naslednjič ko te kdo zaparkira se obesi na hupo za par minut, preden začneš z reševanjem situacije. Če je tisti ki te je zaparkiral v bližini, bo ziher prišel prestavit.
Ker včasih če koga zaparkiraš in se 5 metrov stran od avta pogovarjaš z kolegom, sploh ne skapiraš da je tisti ki si ga zaparkiral že pri avtu in želi ven...vsaj dokler ne potrobi.

LP

mislm da je baba 100% vidla da se okol njenga avtomobila neki dogaja pa da en nadpovprecno naklas vpije razne kletvice!!!!!!! verjetno si res ni upala sploh zravn stopt, al je pa s kolegico padla v res globok pogovor o mehiskih nadaljevankah!!!!! :evil: :evil:

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Sr nov 17, 2004 10:49 pm

mas prov in se čist strinjam s tabo d si raz3,14zden kr sm tud jst tko vroče krvi če mi kdo nardi kej podobnega

kar se pa tiče parkiranja na trgu francoske revolucije , ki ga je omenil nekdo drugi (sorry zdej nevem kdo si:)) ), sm tud jst neki cajta tm parkiru (pol so pa parjirnino zacel pobirat ipd) in sm se veckrat zlo nasmeju ko se je kaka ženska pripeljala z avtom in hotela bočno parkirat med dva vozila-za počit od :D :D :D :D

velik sreče naslednjič in mirno kri:))

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr nov 17, 2004 11:16 pm

prokleta p.r.a.s.i.c.a :evil:

PaNTerSan
Novinec

Kraj: LJ

Re: za popi...dit!!!

Napisal/-a PaNTerSan Če nov 18, 2004 9:38 am

Perica je napisal/-a: PROKLETE BABJE KURE!

Ti pomagam: ko bos cakal dve (ali vec) zensk, ki hodijo cez prehod za pesce, kot polzi, si reci "no dejmo malo hitreje - pi pi pi pi pi..." pa ti bo lazje :lol:

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če nov 18, 2004 10:47 am

lol jest bi pajka poklicov da bi odpelov :lol: :lol: :twisted:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 18, 2004 11:02 am

Perica je napisal/-a:No, donc sm parkirov avto na nekem parkiriscu cisto v kot (tako da obstaja nevarnost, da mi nekdo z vrati potolce cev avto, samo iz ene strani) in grem s trolo na fax! ko pridem nazaj skupaj s punco, pa zagledam situacijo mojih sanj: en kmet me je zaparkirov!!! jest se ze na dalec zacnem pi...dit in gledam kako bom vn prsov!!! No, pol sm mogu mal cez robnik zapeljat, pol mal nazaj, pol spet cez robnik in spet nazaj!!! zraven pa seveda se v blato, kar pa sm opazil sele potem ko sm se odpeljal (slisal sm ropotanje, ko ga je metalo dol iz gume)!!!
No, cev ta proces pa sta od dalec (priblizno 10 metrov) stran med medsebojnim pogovorom opazovali 2 zenski!!! jaz sem se potem poslovil od punce in se jezen odpeljal ...... punca pa je le nekaj sekund po mojem odhodu videla, kako se je ena od tistih prej omenjenih zensk, vsedla v avtomobil ,ki me je zaparkiral, in se odpeljala!!! in po vsem tem mam samo tole za rect: PROKLETE BABJE KURE!!!!!!!!!!!!!!!

p.s.: mogoce bi blo res dobro poklicat policijo, sam kaj ko pa bi pri njihovi neverjetni hitrosti verjetno prej zmrznil na parkiriscu zaradi nizkih temperatur!!!

Men se je to pred cityparkom naredl - tip je sedu u avtu, pa ga ni hotu premaknt - mi je clo izjavil: " koji si mi ti k***, da ti bom jst avto umikal" pa še tole: "bom počaku dokler žena ne pride iz trgovine" - a pazi to bilo je pred novim letom, ko so bile razprodaje v trgovini, pa pol veš kok časa ni ženske iz trgovine vn. Pol se mu je pa naredl, kar se mu je(4WD in reduktor pa rikverc s vlečno kljuko direktno u stebriček na sredini avta - imel je totalko od avta, jst sm se pa lepo odpeljal. Dost mi je takih kretenov, če jst nekoga zaparkiram(kar se zgodi parkrat na leto na kakem parkirišču, pa čisto vsak dan v službi) pustim listek s številko mobitela (da me človek lahko pokliče, da umaknem avto) in s pripisom, da pridem v 5 minutah nazaj.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Če nov 18, 2004 11:02 am

s3c je napisal/-a:Poleg moderatorjev bo treba v kratkem uvesti tudi psihologe, ki bodo znali ljudi pomiriti v skrajnih situacijah, kot je tvoja... Primer vreden obravnave!

Postavi se vprasanje, kaj pa ce ne dobis nazaj od punce lep SMS ampak ti se ona zatezi....2 pizdariji zaporedoma...zato se pa mecejo pol z mostov in skycraperjev!! :evil: :lol:
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če nov 18, 2004 9:50 pm

[quote="nebivedu'']

Men se je to pred cityparkom naredl - tip je sedu u avtu, pa ga ni hotu premaknt - mi je clo izjavil: " koji si mi ti k***, da ti bom jst avto umikal" pa še tole: "bom počaku dokler žena ne pride iz trgovine" - a pazi to bilo je pred novim letom, ko so bile razprodaje v trgovini, pa pol veš kok časa ni ženske iz trgovine vn. Pol se mu je pa naredl, kar se mu je(4WD in reduktor pa rikverc s vlečno kljuko direktno u stebriček na sredini avta - imel je totalko od avta, jst sm se pa lepo odpeljal. Dost mi je takih kretenov, če jst nekoga zaparkiram(kar se zgodi parkrat na leto na kakem parkirišču, pa čisto vsak dan v službi) pustim listek s številko mobitela (da me človek lahko pokliče, da umaknem avto) in s pripisom, da pridem v 5 minutah nazaj.[/quote]

He he opasna vrjanta :) tko se men enkrat ni hotu en taksist odmaktn :) jst sm lepo uganu kamion in sedeu notr :) ni se mi mudil placan sm biu pa itk po uri :D no model lepo odpre vrata neki jezn zalaufa prot kamionu jst sm meu pa pod zicom velk 36 kljuc un ta big one :) v glavnm model laufa jst odprem sipo ko je biu pa na ene 2m od kamiona pa potegnm kluc vn se nagnm na okn pa mu recm prid sm mamu ti j***m :) model se je v istm koraku obrnu pa su :D

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če nov 18, 2004 10:01 pm

dizastr... Jest bi jih pa tko , da bi se jim kar bledl...
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe nov 19, 2004 4:09 pm

sixtoo je napisal/-a: raz3,14zden
:rofl :rofl :rofl :cry :cry
razmišlam da bi tole dau pod rubriko najbolj smešnih izjav na forumu :P

ej stari, da se to men nardi... k bi se lih nazaj odpelau, pa babi neki naredu, oz. ne babi, njenmu avtu. pa to tko, da bi kr neki cajta avto tam ostau parkiran!!!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe nov 19, 2004 4:27 pm

To niti ni tok zlo hudo. Men je vceri en zdologocasnez spustil ventilecek na gumi. Med osmo in enajsto uro zvecer za cankarjevem domom. :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe nov 19, 2004 4:30 pm

mi ga navadno na roke prestavimo - navadno na cesto, pa naj ga pol pajek odpele... :)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So nov 20, 2004 9:17 am

Zok je napisal/-a:mi ga navadno na roke prestavimo - navadno na cesto, pa naj ga pol pajek odpele... :)

Pol si mi ti ventilcke spustu? :x :/:o:/ :-:o :ne
Ahm... Prestavti 1.3 tono tezak avto ni glih enostavno.
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Ne nov 21, 2004 1:51 pm

v takih primerih bi si človek zelo želel enga dobrga terenca, če pa tega ni pa enga pocen psihologa :twisted:
Fahren bis der Arzt kommt!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov