Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

The sims 2 problems

Napisal/-a McLaren So nov 20, 2004 10:29 am

No mam problem z igrico The sims 2 (bolj natančno z crackom, ki ne dela). Sem pa našu navodila da bo delalo samo mi lahko nekdo bolj natančno pove za kaj se gre, ker sam nimam pojma o PC stvareh.
Bom zelo hvaležen!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alright folks, heres the poop. I've gotten permission from Mink (the GM) to post this "how to", and you are all going to want to read this, so listen up. I should say that I wanted to post this for a long, long, long time, but was reluctant to until I got permission. Now that I have it, here it goes:

Here's how to make a working backup:

First, copy the contents of the CD1/DVD to a directory on the hard drive.

Download the mini-image GBW posted on their website:

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] MINI BACKUP IMAGE (155KB)
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm

Mount the image, and copy the 2 *.TMP files from it into the CD1/DVD directory (you only need the 01*.TMP file, but copy both just for good measure). This image was created from the International CD release, and I know they work.

Burn the directory back to CD/DVD, and make sure to label them correctly (CD1 should be Sims2_1, DVD should be Sims2). They are case sensitive. If you use Nero, do not use ISO 9660 text for the Joliet label, otherwise the name will show up in all caps. The names MUST be case correct. So again, CD1 = Sims2_1 , DVD = Sims2 .

Replace the orignal exe with the fixed exe in the main game folder under C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin before you try the game with the new backup. Find that file also on GBW here:

THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] *DVD RELEASE* FIXED EXE (12.7MB)
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm

That's it. The fixed exe will now work correctly. I've tested this countless times (as has a couple other people that have the US CD/DVD releases), and it works without a hitch. What you do from there is up to you.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So nov 20, 2004 10:41 am

skopiraj cel cd 1 na disk v eno mapco. zdownloadi dale popravek in prenesi oba TMP fajla v to mapico.

pol zapeči to mapo nazaj na cd, pazi da je ime cdja 1 Sims2_1 . je občutljivo na velike in male črke.

če uporabljaš nerota, ne uporabljat iso 9660 text za joilet label, ker bojo velike črke.

pol zamenji originalni exe z popravljenim exe v glavni mapi igre (C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin) preden probaš igro z popravkom. (popravek je drugi link), to je to.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren So nov 20, 2004 12:11 pm

Ej, Maky tenk ju veri mač ;)

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So nov 20, 2004 12:56 pm

Greš na mail box ( poštni nabiralnik) in stisneš GET MAIL in pol on to odnese nekam pol pa klikneš na pošto in daš PAY. In to je to mislim da vsake 3 dni dobiš račun.

A vam dela funkcija za grajenje bajte??
Men ne učitno mam kako sklumpano verzijo.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren So nov 20, 2004 1:48 pm

Bor je napisal/-a:Greš na mail box ( poštni nabiralnik) in stisneš GET MAIL in pol on to odnese nekam pol pa klikneš na pošto in daš PAY. In to je to mislim da vsake 3 dni dobiš račun.

Glej, tu je fora cracka. Pri Maxi-su so nardili špil ki ga je težko scrackat. Tist tekst ki sem ga gor prlepu ti da napotke kako zrihtat crack kjer bo delal buidling mode.

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Po nov 22, 2004 7:47 pm

Hm, zakaj mate probleme z crackom... jaz ga sploh crackat nisem rabu... mountas pol pa dela brez cd-ja pa brez cracka... :)

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Po nov 22, 2004 7:48 pm

Bor je napisal/-a:Greš na mail box ( poštni nabiralnik) in stisneš GET MAIL in pol on to odnese nekam pol pa klikneš na pošto in daš PAY. In to je to mislim da vsake 3 dni dobiš račun.

Nimas sklumpane verzije, ampak ko je creckana ne dela ker je crack tako narjen... pac ne dela ko crackas... zato ne uporabi cracka.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po nov 22, 2004 8:27 pm

Nisem si nikoli mislu da bom to reku, ampak jaz resno razmišljam o temu da nabavim original CD :( :( Ker to me res jezi ko ne morem zrihtat (kljub vaši pomoči ne dela).

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po nov 22, 2004 8:58 pm

Men so bli Sims 1 bolši. Tele so taki zatezeni kar se pogleda tiče.

Desobediencia
Nov uporabnik

Kraj: Ribnica

Napisal/-a Desobediencia Po nov 22, 2004 10:19 pm

Kje se pa lohk sname Sims 2?
Por la liberacion humana y animal!

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Po nov 22, 2004 10:34 pm

Desobediencia je napisal/-a:Kje se pa lohk sname Sims 2?

http://www.bsa.si/

pejt na to stran, pa napiš kaj hočeš...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Sr nov 24, 2004 8:08 pm

Ok, frend mi je dal Crack, ki njemu dela. Nalepim jaz tist crack v TS/bin fajl sam vseeno ne dela, mojemu frendu dela brez problemov. fucking shit.
Ma kdo kak predlog?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov