Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Če nov 25, 2004 12:33 am

:lol: jz rabm kšn tedn da formatiram pa postavm nazaj coomp ... preveč progičev in tega mam gor pol pa jebeš .. preveč dela:)
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če nov 25, 2004 3:34 am

G0lden je napisal/-a:No da razložim imena tistih fajlov ki se NE vidijo dobro,čeprav bi zlahka našli povezavo na mobisux :DDD

-explor
-msidrive
-msrpc32
-sidebDD
-wuactld

Se pa popolnoma strinjam z Titanom glede mozille,mojga firefoxa ne zamenjam za čist nič ,preprosto roxa :D
Drugače pa zdaj sem tu po ponovnem formatu,pred povezavo na internet sem že naložil norton system works 2003 in mozillo..Firewall še dol vlečem,upam da nebom prepozen :oops:
Sem pa prepričan da gre za razne spyware,trojance,viruse in temu sranju podobne zadeve ki mi skačejo po mojim bogih živcih.In tako za informacijo ta teden sem že 14x formatiral računalnik :roll:

A nismo že enkrat ugotovil da če naložiš nortona na kompa nimaš nič srca? oz. nimaš kompa niti malo rad...... sam se nortona na daleč izogibam..... verjetn si bral tisto debato ko sem jaz dobu virus med samim updajtom nortona..... :roll:

Zdej uporabljam PC-CILLIN in ni problemov...Sicer je pa asterix dobro povedu.... uporablja ME windovs pa nima nekih extra problemov... enak kot jaz ne. Men včasih kak program zagode ampak se ga da hitr zrihtat.
Men pa še naj en pove če kje obstajajo slovenska navodila za mozilo ( ja ja lisko se posodobu :P ) ampak IE sem prej mel slovenskega tale pa zdej anglešk..... pa se nekak ne znajdem najbol.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če nov 25, 2004 7:48 am

Sej FireFox 1.0 obstaja v slovenscini.
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če nov 25, 2004 2:44 pm

1.6 tud? :oops:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če nov 25, 2004 3:19 pm

lisko je napisal/-a:1.6 tud? :oops:

Firefox 1.6 pa ne obstaja :)

Tukile si dej novga dol: http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html

Mas pa na voljo kar enih 30 jezikov. 8)
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če nov 25, 2004 4:31 pm

lisko je napisal/-a:1.6 tud? :oops:

1.0 je pa vn pršu pred cca. 3 tedni :lol:
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če nov 25, 2004 4:36 pm

Neelix je napisal/-a:Sem nekje bral, da danes nezaščiten računalnik (nič firewalla, nič ad-awara, nič protivirusnih programov), priklopljen na internet, zaradi vseh napadov, trojancev in ostale navlake, krešira po 20 minutah!!!!!!!!!

Pa kam gre ta internet. pomoje bo čez dve leti ratal totalno neuporaben, ker bo preveč virusov, trojancev, črvov ...

Adijo pamet!!!!!!!

PS: pomoje bo bolje da najprej naložiš vso kramo za zaščito, šele potem vzpostaviš internet povezavo.

Ne uporabljam nobenega takega programa.. edino kar redno nareidm za računalnik so updatei od ms-ja pa spila ze dolgo tak ko treba ...
Slika

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Če nov 25, 2004 6:13 pm

Jst tut nism meu na PCju kaksen let nobenega AV pa vsega tega, nobenih problemov ni blo. Ampak en dan so me kolegi vseeno prepricali da si nalozim AV, ad-aware itd. Rezultat - cez en mesec za tem sm formatiru. Pa se do zdej iscem antivirus ki bi mi normalno delu.
Aja, pa ne si dajat SP2 gor, sem si ga dal gor pa mi je nehal pol stvari delat, k sem ga dal dol je se pol stvari nehal delat :lol: Zdej bom pa spet formatiru 8)

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če nov 25, 2004 8:28 pm

a kdo rabi loge od firewalla recimo ene same ure računalnika na netu??

zaradi takih uporabnikov (pa brez zamere, pač dokler ne vidiš ne veš), ki mislijo da brez FW dela vse čisto vredu je bil siol pred časom blokiran s strani tujih ISPjev... :roll:
nekateri vejo o čem gre...

ps: XPje mam naložene..sej ne vem več, tolk časa kot linux -> več kot 2 leti
trenutno je gor avast in kerio, dela BP

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če nov 25, 2004 8:59 pm

Hahahhahahh ja seveda.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten