Kaj je Patter(e)n? Če uzamer mašin "ReDrum" maš potem na leci strani spodaj številke od 1 do 8 in črke od A do D, če se ne motim. No in če zmnožiš 8xD (8x4) dobiš 32. Iz tega sladi, da ima ta mašina 32 ratličnih "Petrnov". En petrn je ubistvu en Loop oz. en takt.
Nekaj glsbeno-programske logike sem se že naučil v Impulse Tracker-ju (in Scream tracker-ju), samo tam vseeno vseskupaj malo drugače izpade... Potem sem dobil ReBirth-a (a sem prav napisal) in se tam naučil kako gumbke vrtet, zdej me pa tale mičken heca. Sicer mi je ob prvem srečanju z njim uspelo precej dobro izeljat kakšen "live act", samo komada pa nisem znal nares...
Hvala za trud, ampak mi je včeraj nekako ratalo solo pogruntat kako se to naredi. Upam, da mi bo uspelo kaj dobrega narest.
Drugače pa mi je všeč "producirat" Chillout, UK Gareage, House, D'n'B, mogoče kakšna Hip-Hop podlago. Ta tecno sem mogoče že malce prestar, samo me vseeno včasihzagrabi tudi to... Če pa se malo narcisoidno pohvalim, sem pa začel na novo odkrivat tale program zato, ker me je Lolly (feat. pri komadu "Daj povej" Pike Božič) prosil, da mu naredim kakšno Dub podlago, da bo lahko kaj odrepal "Rasta style"...