Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 26, 2004 1:30 pm

make love not war

Or I WILL use the Radiković!
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 26, 2004 1:36 pm

Pugi je napisal/-a:make love not war

Pugi, sej ves mene... jst sm vedno za love :)=(:
Sm pa samo lepo vprasal zakaj je vmesal vmes ZVCP pa vse kar sem dobil je bilo neko napadanje, pa zaljenje, pa brisanje... ah sej bo bols... mejmo se radi :)=(:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne dec 26, 2004 2:10 pm

Daco je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:make love not war

Pugi, sej ves mene... jst sm vedno za love :)=(:
Sm pa samo lepo vprasal zakaj je vmesal vmes ZVCP pa vse kar sem dobil je bilo neko napadanje, pa zaljenje, pa brisanje... ah sej bo bols... mejmo se radi :)=(:

Glej prijatelj oprosti ti meni sam si ti mene zacel zaliti,grdo obnasati,seš da sem supcina,zelenec...sem pa samo rekel da po cem sklepas(mogoce po tem ker imam manj postov kot ti)!Mogoce sem res malo pregrobo nastopil...nemaram pa da kdo koga zali in pametuje...oprosti nisme mislil kaj slabega ti se pa tudi mal zamisli da nisi samo ti tu na forumu...nocem se jaz kregati,sploh pa preberi kaj pise v mojem podpisu MLADI SMO DRUZIMO SE-RADI SE IMEJMO!!!

S tem kaznimi sem se pa malo posalil,ce te ze tako boli...poglej kaj delajo,nedavno so kupili tist letalo cisto po nepotrebnem kje ga pa imajo zdaj...Sicer ni vazno!Nima zveze s tem! V glavnem DACO zelim ti vesel bozic in vesele praznike pa umir se malo...smiri zivce!!! :EE Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Ne dec 26, 2004 2:21 pm

Tudi tebi lepe praznike, drugac pa tist moj odziv kakrsenkoli je pac ze bil (priznam ne lih za na forum :oops: ) je bil pa zato, ker si me cist razpizdil z opazkami, da sem bogi, ce pac ne dojamem posta itd, pa da mi ni pomoci in se ne mislis s takimi ukvarjat. pišuka, sej nisem hodil v solo 17 let (pa se bom), da bom pol za nekoga bogi in da nebom stekal enega 3stavcnega posta in to se mi je zdelo cist "zeleno" :P ;)

Kar pocnejo z letalom je ze mal zalostno, sam mi gre pocas na zivce da folk v nasi drzavi za vsak problem krivijo oblast namesto, da se vzamejo v roke in si zrihtajo zivljenje. Drzava nam nebo nicesar podarila, sami si moramo vzeti kar si zasluzimo (kolikor je v danem trenutku pac mozno).

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 26, 2004 2:28 pm

Vozni park slovenske oblasti je pester. Tako v znamkah kakor tudi v vrednosti. Avtomobili so nekateri na trgu vredni kak miljon največ...
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Ne dec 26, 2004 2:30 pm

Daco je z 17 leti obiskovanja šole postal doktor. čestitke z moje strani :D
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Ne dec 26, 2004 2:50 pm

audi4ever je napisal/-a:Daco je z 17 leti obiskovanja šole postal doktor. čestitke z moje strani :D

No no... ne norcuj se :P
V nasi drzavi za doktorat rabis 20+ let solanja ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost