s_mande je napisal/-a:Lep pozdrav!
Upam da se se ni kaj pisalo o tem,sam sem pravkar zasledil...Rab bi seznanil ljudi o tem,ker se mi zdi dokaj resna stvar! Kaj ce doleti koga od nas???Ima to kaj opraviti z avtomobilizmom.com/forumom!Prosim ce se nekateri zadrzite komentarjev,kajti mene to res zanima(mogoce se koga)ki prebira forum!
http://www.24ur.com/naslovnica/it/20041 ... php?Nt5=11
Komentarji dobrodosli!!!Hvala za odgovore se ze v naprej zahvaljujem!Lep vecer zelim se naprej in srecno pot!s_mande
andrej777 je napisal/-a:Ja samo upajmo da ne pride do avtomobilizma.![]()
![]()
![]()
samo fak ne kaj ma kdo od tega če gre tak virus nardit. Same pizdarije. Pomislte da so ta cel forum zbriše. Kolk je blo že predebatiranga. Mislm jz k sem samo uporabnik in nimam nč z njemu bi znoru kaj šele nekdo k je vanj uložil xxx ur truda.
andrej777 je napisal/-a:Ja samo upajmo da ne pride do avtomobilizma.![]()
![]()
![]()
samo fak ne kaj ma kdo od tega če gre tak virus nardit. Same pizdarije. Pomislte da so ta cel forum zbriše. Kolk je blo že predebatiranga. Mislm jz k sem samo uporabnik in nimam nč z njemu bi znoru kaj šele nekdo k je vanj uložil xxx ur truda.
Fora je u sami logiki..... dans pride en virus na net..... ga antivirus še ne zazna....jutr ga updajtaš pa že zazna in zbriše virus.... u enem dnevu so ga zgruntal pa nardil anti virus? De de ne verjamem da programerji delajo 24 ur na tem sam da bi se virusov reševal...... torej je možno da v ozadjo stoji denar sveta vladar?
lisko je napisal/-a:...
Zadnjič smo lih u šol debatiral o tem..... kaj če mao proizvajalci antivirusov tle prste u mes? Če neb blo virusov ne bi rabli antivirusov.... če neb rabli antivirusovpotem firme ki se ukvarjajo z izdelavo in prodajo antivirusov ne bi mele dobička..... možna povezava?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov