Asterix je napisal/-a:lisko, zgoraj desno v config ko izbiras soundcard, izbereš 4. možnost....
tam maš dve karti, eno za speakere eno za slušalice...
soso je napisal/-a:Kolk jaz vem ti obe ne bosta delali naenkrat.
lisko je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:lisko, zgoraj desno v config ko izbiras soundcard, izbereš 4. možnost....
Vse lepo in prav...... mu nastavim kao dve zvočni in pa pol zvočnik in slušalke..... pa ne j**e sistema al delajo sam slušalke al pa sam zvočnik....... GRRRRRR
Ma jaz kaj s programom sfukan?
Mu pa pol nastavim levi pa desni player na zvočno..... ostalo pa na slušalke.... sem zjebu kaj?
Po logiki mi štima da bi mogl bit tko..... ampak ne j**e sistema..... me bo razfukal bom lih po še eno zvočno šel.
Asterix je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:lisko, zgoraj desno v config ko izbiras soundcard, izbereš 4. možnost....
Vse lepo in prav...... mu nastavim kao dve zvočni in pa pol zvočnik in slušalke..... pa ne j**e sistema al delajo sam slušalke al pa sam zvočnik....... GRRRRRR
Ma jaz kaj s programom sfukan?
Mu pa pol nastavim levi pa desni player na zvočno..... ostalo pa na slušalke.... sem zjebu kaj?
Po logiki mi štima da bi mogl bit tko..... ampak ne j**e sistema..... me bo razfukal bom lih po še eno zvočno šel.
ne levi pa desni...levega na zbočnik, desnega na slušalke...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov